IIIxJiYaNxIII
jiyan: Yaşam demek
Eminönü Nickinizin Anlamını yazınız.(Ç)alıntıdır.
Re: Eminönü Nickinizin Anlamını yazınız.(Ç)alıntıdır.
Jiyan
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
RoBiNJiYaN
JiYaNRoBiN
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
FraG.. 2 .ci charımdır.. Betan beri oLan Charım.
ZuHaHaxD ; AÇıklamaya gerek yok
Frag anlamı Counter-Strike gibi online oyunlarda oyunucun vurduğu adam sayısına frag denir
ZuHaHaxD ; AÇıklamaya gerek yok
Frag anlamı Counter-Strike gibi online oyunlarda oyunucun vurduğu adam sayısına frag denir
...
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
BaTTaLGaZi - İslamiyet sonrası Türk Edebiyatına ait bir destandır,seçme nedenim ise daha çok Cüneyt Arkın'ın rol aldığı muhteşem filmlerden dolayıdır.
ReSeRVoiR - Quentin Tarantino'nun 1992 yılında çektiği olay film Rezervuar Köpeklerinden gelir.
ViceroY - Sigara markası.
ReSeRVoiR - Quentin Tarantino'nun 1992 yılında çektiği olay film Rezervuar Köpeklerinden gelir.
ViceroY - Sigara markası.
2006-2013
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayat Bana Güzel
:ugeek: DANGEROUS betada açtığım İlk charımdır.Büyücü olmasından kaynaklı olsa gerek o anki psikolojiyle "Bu büyücü olağan üstüşeyler yapar kısacası yaratıkalr için tehlikeli olur" diye ismini DANGEROUS koydum.Yeraltı güncellemesinden sonra karakterim Bloklandı bende Oğuzhannn diye savşçı açıp kastım tabi yanında da Dangerousxs Oğuzhannn ı Hun türklerinini lideri atalarımızın lideri anlamında kullandım fakar oyun içerisinde adımı Oğuz sananlardan dolaı isim değiştirme gelince ismini DANGEROUSIV yaptım Dangerousxs DANGEROUSII oldu Buketxıceberg çok sevdiğim bir ablamdan hatıra kaldı bana. Ashab ını ürettkden sonra baktım ki DANGEROUS lar seri oluyor karkterde bayan dangerousIII olsund edm nihayetnde DANGEROUS açıldı . DANGEROUS serisi son şeklini aldı

-Arz !

-Keseriz anam

Requiemforadream : Bir Rüya İçin Ağıt Anlamına Gelmektedir
Requiemforadream adlı filmden esinlenerek aldım.Güzel Bir Filmdir İzlemenizi Şiddetle Tavsiye Ederim
Bakınız
Requiemforadream adlı filmden esinlenerek aldım.Güzel Bir Filmdir İzlemenizi Şiddetle Tavsiye Ederim
Bakınız
- devrimingunu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Karargah
Oyundaki ismimin daha çok kendi ismimle bağlantısı var "rohat" ismi kürtçe bir kelimedir.Anlamıda gün geldi gün doğdu anlamını taşır.Ben de oyundaki ismimin kendimi yansıtması gerektiğini düşünerek "GüNüNDoĞuŞu" ismini koymaya karar verdim.
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
Çok iyiymiş rohat bilmiyorduk biz baverinde anlamını söylesenedevrimingunu yazdı:Oyundaki ismimin daha çok kendi ismimle bağlantısı var "rohat" ismi kürtçe bir kelimedir.Anlamıda gün geldi gün doğdu anlamını taşır.Ben de oyundaki ismimin kendimi yansıtması gerektiğini düşünerek "GüNüNDoĞuŞu" ismini koymaya karar verdim.
Bu arada imzan başarılarla dolu
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- devrimingunu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Afrodisyak yazdı:Çok iyiymiş rohat bilmiyorduk biz baverinde anlamını söylesenedevrimingunu yazdı:Oyundaki ismimin daha çok kendi ismimle bağlantısı var "rohat" ismi kürtçe bir kelimedir.Anlamıda gün geldi gün doğdu anlamını taşır.Ben de oyundaki ismimin kendimi yansıtması gerektiğini düşünerek "GüNüNDoĞuŞu" ismini koymaya karar verdim.
Bu arada imzan başarılarla doluForum hesabın hayırlı olsun
baver in anlamı temiz inançta ben isminde onu göremedim hacı xD(pasaklı)
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
Deepocean - meslegim denizcilik oldugundan derin okyanus olarak bu niki sectim
Mcansiz - basindaki Mc ingilizcede mek olarak okunuyo devami normal turkce yani mekansiz oluyo bunuda yine meslegime bagdastiriyorum cunku ailem ve sevdigim insanlardan cok deniz ustunde hayatimi surduruyorum ...
Papazbuyusu - bunuda kutsal damacana filmindeki gecen bi konusmadan aldim ama dusununce gercekdede en tehlikeli buyulerden biridir papaz buyusu ....
slovenyadan sevgilerle burdaki is ve gezme suremiz dolduktan sonra hirvatistan ve italya
....herkese iyi oyunlar ....
Mcansiz - basindaki Mc ingilizcede mek olarak okunuyo devami normal turkce yani mekansiz oluyo bunuda yine meslegime bagdastiriyorum cunku ailem ve sevdigim insanlardan cok deniz ustunde hayatimi surduruyorum ...
Papazbuyusu - bunuda kutsal damacana filmindeki gecen bi konusmadan aldim ama dusununce gercekdede en tehlikeli buyulerden biridir papaz buyusu ....
slovenyadan sevgilerle burdaki is ve gezme suremiz dolduktan sonra hirvatistan ve italya
DÜN VARDIM BU GÜNDE VARIM YARINDA VAR OLACAĞIM...