Ya arkadaşlar oyuna giriyorum caps lock a basıyorum masaüstünü gösteriyo bana oyunu aşşağıya atıp bu her oyunda oluyo bide bişiy dikkatimi çekti saatin yanında (altta) bulunan kursörde siyah bi kutucuk içinde beyaz yazıyşa " A " işareti çıkıyo.
Markası :
DELL
Leptoptan Anlayan İçeri <----
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
Leptoptan Anlayan İçeri <----
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Re: Leptoptan Anlayan İçeri <----
CapsLock tuşuna bastığında neden masaüstünü gösteriyor tam bilemiycem ama A harfi CapsLock tuşunun açık olduğunu göstermektedir.

Bu konunun dizüstü bilgisayar olmasıyla alakası yok bence ama şöyle galiba capslok tuşunun uygulaması var. Köşedeki söylediğin A nın üstüne tıkla kaldır onu. Sonra atmayacağını düşünüyorum
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
adam haklıgadali yazdı:Bu konunun dizüstü bilgisayar olmasıyla alakası yok bence ama şöyle galiba capslok tuşunun uygulaması var. Köşedeki söylediğin A nın üstüne tıkla kaldır onu. Sonra atmayacağını düşünüyorum
bir varmış bir yokmuşum
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: ENDERUN
Caps Lock tuşunu atamış olabilirsin.Caps lock bastığında masaüstü gösteriyor anladığım kadarıyla denetim masasından kaldırmalısın.Ayrıca A harfi Caps lock tuşunun açık olduğunu gösterir.Oyunda büyük yazmak istiyosan SHİFT tuşunu öneririm.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Emre DEMİR
CİHANDAR - ByTiger
- DavutVideo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Pencere modu oyna uğraşma dell sakat iş o driver ı kaldırırsan başına iş alırsın demedi deme
windows daki katman farkı diyebilirim caps a bastığında oyunun üstündeki katman çıkıyor haliylede alttaki katman alta iniyor üsttekine izin veriyor
tıpkı windows tuşuna bastığında başlat menüsü çıktığı gibi

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
Evet benim demek istediğimde buydu. Caps lock un uygulaması var ve basınca onu 1.plana alıyor ikv 2.planda kaldığı için aşağıya alıyor. Dell in özel bir driverindan kaynaklanıyor olmalı. Silinmesi zarar açarmı bilmem ama açmaması lazımDavutVideo yazdı:Pencere modu oyna uğraşma dell sakat iş o driver ı kaldırırsan başına iş alırsın demedi demewindows daki katman farkı diyebilirim caps a bastığında oyunun üstündeki katman çıkıyor haliylede alttaki katman alta iniyor üsttekine izin veriyor
tıpkı windows tuşuna bastığında başlat menüsü çıktığı gibi
![]()
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Choosens
denetim masasından olmuyo :SReDsTiger yazdı:Caps Lock tuşunu atamış olabilirsin.Caps lock bastığında masaüstü gösteriyor anladığım kadarıyla denetim masasından kaldırmalısın.Ayrıca A harfi Caps lock tuşunun açık olduğunu gösterir.Oyunda büyük yazmak istiyosan SHİFT tuşunu öneririm.
İyi forumlar.
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·