Girmiş olduğunuz 05.......... isimli kaynak kullanıcı Meran sunucusunda bulunmamakta. Bu kullanıcı ile sunucuya en az bir kez giriş yapmış olmanız gerekiyor.
sobee den sobee ye karakter aktarmak ıstedıgımde bu uyarıyı alıyorum ne yapabilirim sunucuya giriş yap diyor yapıyorum yine olmuyor. YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..
Lütfen Yardımcı Olurmusunuz..
Re: Lütfen Yardımcı Olurmusunuz..
Merdiven boşluğuna ismeeeeeeeeeeet diye bağır olmazsa desteğe başvur.

Bildiğim kadarıyla sobee-sobee ttnet-tnnet arası aktarım olmuyor ama yinede desteğe başvur derim
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Mesela; XXXX isimli karekterini 05......... hesaba aktaracaksın 05............. adlı hesabı aç içinde 1 level bir karekter kur oyuna gir sonra çık ve aktar.
[VuSTuLaT]
- NuMBeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar Teşekkürler Sorunumu Çözdüm Sorun Aktarılacak KAYNAK VE HESAP ların Tel Numaralarında Basında 0......... Oldugu Zaman Aktarmıyor Hesabın Basında 0 ı Sildim Ve Aktarım Onaylandı..
Hedef olarak seçtiğin sobee üyeliği ile meran sunucusuna en az 1 defa giriş yapman gerekmektedir.Eğer giriş yapmazsan aktarım işlemini gerçekleştiremez ve o uyarıyı alırsın....
Tüm üyelik türleri arasında aktarım yapılabilmektedir aynı türler arasıda dahil.Melodrama yazdı:Bildiğim kadarıyla sobee-sobee ttnet-tnnet arası aktarım olmuyor ama yinede desteğe başvur derim
Hicret yazdı:Tüm üyelik türleri arasında aktarım yapılabilmektedir aynı türler arasıda dahil.Melodrama yazdı:Bildiğim kadarıyla sobee-sobee ttnet-tnnet arası aktarım olmuyor ama yinede desteğe başvur derim
Bilgilendirme için teşekkürler ...
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]