YaLanMı ?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: YaLanMı ?
Adamın göbeği ile ne işin var adam geçen evlendi (Allah mutlu mesut etsin) ona hazırlık depo etmiş sadece.. 
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Adamların göbeğine karışıyorsunuz bu kadar abartmayın
Keşke okadar zeki olsan da o göbeği sen büyütsen 
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.Anlayabiliyorsan eğer bu cevap fazlasıyla yeter sana
Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.Anlayabiliyorsan eğer bu cevap fazlasıyla yeter sana
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
ark. bizden parlar ılıyolar reklam varmı yok oyunda sürekli lag var sizin gibi yönetim yalakları var biz bu yüzden isyan ediyoruz

Nasıl bir zihniyettir bu ya..Bir görüşün var ve bunun aksini düşünenlere yalaka diyorsun.Herkes seninle aynı şeyi düşünüp aynı beklentilere sahip olmak zorunda mı???fuci yazdı:ark. bizden parlar ılıyolar reklam varmı yok oyunda sürekli lag var sizin gibi yönetim yalakları var biz bu yüzden isyan ediyoruz
Sen gibi düşünenlere söylediğim şey sudur.Alışmışız evimizde oturup ücretsiz müzik oyun program vs vs indirmeye.Bunun karşılığı sizden istendiğinde neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz.
Basit sanıyorsunuz.İki satır kod nasıl olsa sizin gözünüzde.Lag var zart var zurt var diyorsun.Önce neden lag olur araştır öğren.Öyle oturduk yerden bıdı bıdı etmek kolay.Bukadar kolay madem yaz bir oyun bizde oynayalım kardeşim.Yada sadece bir tepegöz yap ve o hareketleri ses efektini ver ben buradan söz veriyorum her ay plus paket parası yollayacağım sana..Belki merak sararsın bu işlere.Yıllarca okursun sonunda belki bir oyunda sen yazarsın.
Maden ocağında çalışan işçi bileğiyle para kazanır.Programlamacı ise bilgisayar başında saatlerini harcayarak patlattığı beyniyle kazanır.Git maden ocağındaki işçiye isyan et o kazmasını senin kafanda nasıl parçalıyor gör..
Lütfen EMEĞE SAYGI gösterin.Size verilenin karşılığı istendiğinde bıdı bıdı etmeyin..Yazılımcılar babalarının hayrına yada sizin keyfiniz için pc başında gözlerini bozmuyor..BİRAZ EMPATİ !!!!
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Arkadaşım hangi kafayla açtın sen bu konuyu? Ne içiyorsan bize de söyle biz de bilelim :twisted:
Akçe sistemini protesto etmek istiyorsan et te adamların keyfinden sanane! aslında onlarda da hata var facebookta önüne gelen adamın oyuncu diye davetini kabul edersen böyle olur. Hayır bi de marifetmiş gibi konu açmış ya
Akçe sistemini protesto etmek istiyorsan et te adamların keyfinden sanane! aslında onlarda da hata var facebookta önüne gelen adamın oyuncu diye davetini kabul edersen böyle olur. Hayır bi de marifetmiş gibi konu açmış ya
- seagle
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
xD KAfa 1 milyon usta adamın xD Bize herYer Trabzon hesabı .. Yakındaa Şöyle bir konu açarsa Hiç aama hiç şaşırmam
Son alığım bilgilere göre göbek mesafesi 7 santim artmış :mrgreen:
Son alığım bilgilere göre göbek mesafesi 7 santim artmış :mrgreen:
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
ben bizden para istemesinler demiyorum oyuna yatırsınlar diyorum ben bugüne kadar bu oyunun bir kere bile reklamını görmedim tamam para alsınlar ama mantıklı olsunlarherşey para oluyor sizde bunu anlayın :!: :!:sianfeamx yazdı:Nasıl bir zihniyettir bu ya..Bir görüşün var ve bunun aksini düşünenlere yalaka diyorsun.Herkes seninle aynı şeyi düşünüp aynı beklentilere sahip olmak zorunda mı???fuci yazdı:ark. bizden parlar ılıyolar reklam varmı yok oyunda sürekli lag var sizin gibi yönetim yalakları var biz bu yüzden isyan ediyoruz
Sen gibi düşünenlere söylediğim şey sudur.Alışmışız evimizde oturup ücretsiz müzik oyun program vs vs indirmeye.Bunun karşılığı sizden istendiğinde neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz.
Basit sanıyorsunuz.İki satır kod nasıl olsa sizin gözünüzde.Lag var zart var zurt var diyorsun.Önce neden lag olur araştır öğren.Öyle oturduk yerden bıdı bıdı etmek kolay.Bukadar kolay madem yaz bir oyun bizde oynayalım kardeşim.Yada sadece bir tepegöz yap ve o hareketleri ses efektini ver ben buradan söz veriyorum her ay plus paket parası yollayacağım sana..Belki merak sararsın bu işlere.Yıllarca okursun sonunda belki bir oyunda sen yazarsın.
Maden ocağında çalışan işçi bileğiyle para kazanır.Programlamacı ise bilgisayar başında saatlerini harcayarak patlattığı beyniyle kazanır.Git maden ocağındaki işçiye isyan et o kazmasını senin kafanda nasıl parçalıyor gör..
Lütfen EMEĞE SAYGI gösterin.Size verilenin karşılığı istendiğinde bıdı bıdı etmeyin..Yazılımcılar babalarının hayrına yada sizin keyfiniz için pc başında gözlerini bozmuyor..BİRAZ EMPATİ !!!!