Arkadaşlar bir gün 24 saattir.24 saatin 8 saati uyku.Kaldı bize 16 Saat.
Bu kadarcık kısa bir hayatta kim 7 saatini çemberliye harcar.
Yemin ediyorum İKV ye çalıstığım kadar derslerime çalışsaydım profesör olurdum.
7 saat çemberli + Akçe alıyoruz + Madenlerde sabahlıyoruz.Arkadaşlar değer mi?
Kim otururda 7 saat boyunca oyunda kalır ben anlam veremiyorum.
Oynama..Akçe ALma....7 Saat Bekle [İçerik silinmiştir]
Öncelikle iyi forumlar. "Bir oyun ne kadar zorsa o kadar güzeldir." Hep buna inandım.Düşünün sığınak ve miğratta Kenan ve Junon'u hemen kesip bu bölgelerden hemen sıkılıp yeni bölgeleri beklemeye başladık.Tekrar böyle bir hadisenin yaşanmaması için bence böyle bir şey gerekliydi ...
Oynama..Akçe ALma....7 Saat Bekle [İçerik silinmiştir]
Melodrama yazdı:Öncelikle iyi forumlar. "Bir oyun ne kadar zorsa o kadar güzeldir." Hep buna inandım.Düşünün sığınak ve miğratta Kenan ve Junon'u hemen kesip bu bölgelerden hemen sıkılıp yeni bölgeleri beklemeye başladık.Tekrar böyle bir hadisenin yaşanmaması için bence böyle bir şey gerekliydi ...
Çemberlitaş 24 saat olsa daha mı güzel olur yani?Hem daha zor olmuş olur! Abartılı zorluktan kaçınılması gerek.İnsan sağlığını bozmayacak ve insanı oyun bağımlısı yapmayacak şekilde olması güzel olandır.
Melodrama yazdı:Öncelikle iyi forumlar. "Bir oyun ne kadar zorsa o kadar güzeldir." Hep buna inandım.Düşünün sığınak ve miğratta Kenan ve Junon'u hemen kesip bu bölgelerden hemen sıkılıp yeni bölgeleri beklemeye başladık.Tekrar böyle bir hadisenin yaşanmaması için bence böyle bir şey gerekliydi ...
Çemberlitaş 24 saat olsa daha mı güzel olur yani?Hem daha zor olmuş olur! Abartılı zorluktan kaçınılması gerek.İnsan sağlığını bozmayacak ve insanı oyun bağımlısı yapmayacak şekilde olması güzel olandır.
Ben asla 24 saat olsun istemem ama gerçekten çemberlitaşta sığınak-miğrat gibi olsaydı daha mı iyi olurdu ? Bence Gaffar rahat rahat kesilince herkez bu dediklrinden pişman olacak. Yavaş yavaş çemberlitaş süreleri kısalıcak ve çemberlitaştan da sıkılacasınız IKV tarihinde bua benzer pek çok olay gerçekleşti.
turkoxHAMSTER yazdı:artık 7 saat sürmüyor ki ama 3-4 saatte az değil doğrusu.Ama bir kaç aya 2 saate fixlenir.
Yol savaşçısı 1 saat 45 dk - 2 saat , GBM X Max. 3 saat. Arkadaşında dedigi gibi yakında zamanlar düşecek.Şu an oyuncuların üzerinin içeriye göre iyi olmaması nedeniyle zamanlar uzun.
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Öncelikle yavaş yavaş boss kesimlerinin sürelerinin düşmeye başladığını görüyoruz.Gaffarı kenan junon gibi kısa sürede kesmek olmazdı yoksa 2 güne sıkılırdık zor olmasının bu yönden avantajı var bence zevkini çıkarmaya çalış şuan çemberlitaşın gizemini