NEyse madalyada olsa tecrübe konusuyo. Bu seferlik böyle olsun. Umarim bidakine biraz daha sansli olup itemleride düsürür bazi kendini bise sanan Lodoslarin burunlarina sokarsiniz. Basarilarinizin devamini dilerim.
Sen kendi yaptıklarınla övünsene baskların yaptıklarıyla Lodoslara Laf attığını sanıyorsun ama zavallısın dostum
Ayan Size Ve ekibnize Basarılar Dilerim.
Beyzade yazdı:NEyse madalyada olsa tecrübe konusuyo. Bu seferlik böyle olsun. Umarim bidakine biraz daha sansli olup itemleride düsürür bazi kendini bise sanan Lodoslarin burunlarina sokarsiniz. Basarilarinizin devamini dilerim.
La beyzade bebesı stuart kolay boss mu var helekı bu guncellemeden Sonra..xD
ulen ne adamlar varr al bunlarda senın bıpppppppppppp gırsın..xD
Al yawrum sen Stuart gıbılerle ugrasırken bız burda buyuk oynuyoruz Sımdı kalk gıt kumda oynamayı ogrenn... hadı canım hadı anamm hadı yawrumm ..xD
Beyzade yazdı:NEyse madalyada olsa tecrübe konusuyo. Bu seferlik böyle olsun. Umarim bidakine biraz daha sansli olup itemleride düsürür bazi kendini bise sanan Lodoslarin burunlarina sokarsiniz. Basarilarinizin devamini dilerim.
La beyzade bebesı stuarttan kolay boss mu var helekı bu guncellemeden Sonra eskı halıne gore cok cok kolayy eskıden 10 ıksır gıdrken busefer 5 ıksır harcıyoruz....xD
ulen ne adamlar varr al bunlarda senın bıpppppppppppp gırsın..xD
Al yawrum sen Stuart gıbılerle ugrasırken bız burda buyuk oynuyoruz Sımdı kalk gıt kumda oynamayı ogrenn... hadı canım hadı anamm hadı yawrumm ..xD
Lan Ne Tür Adamsın [Ama Kardan] , Baban Yaşındaki Adama Ne Laflar Ediyorsun , Gelip Burda Ben Büyük Oynuyorum Diyorsun ..
Sen Yol Savaşçısı Keserken X İle Uğraşırdık ,
Sen Stuart Keserken Biz Semiha & Gaffarla Uğraşıyorduk .
Şimdi Sen Burada Ben İyiyim Mi Diyorsun ? Haydi Hodrimeydan
Seninle Defalarca Tartıştık , Grubundakilere Değil Sana Taktım , Sürekli Bulaşma , Kavga Çıkarma Amacınıda Bilmiyorum
Sadece Kendini Birşey Sanıyorsun , Hele Hele Bunları Kendinden Üstün Kişilere Yazıyorsun ..
Beyzade Senden Hangi Yöndemi Üstün ; Bak Oyun Açısından Demiyorum O Beyzade Bebesi Dediğin Adam Senden Yaşça Üstün Bu 1 , Oyun İçi Düşünürsek Yine Senden Her Bakımdan Üstün Bu 2 , Abimize Neye Dayanarak Ezme , Bebe Diyorsun Bilmiyorum Ama Böyle Bebe , Ezme Demekle Olmaz . Bana Oyun İçi İcraat Göster
Lan Ne Tür Adamsın [Ama Kardan] , Baban Yaşındaki Adama Ne Laflar Ediyorsun , Gelip Burda Ben Büyük Oynuyorum Diyorsun ..
Seninle Defalarca Tartıştık , Grubundakilere Değil Sana Taktım , Sürekli Bulaşma , Kavga Çıkarma Amacınıda Bilmiyorum
Sadece Kendini Birşey Sanıyorsun , Hele Hele Bunları Kendinden Üstün Kişilere Yazıyorsun ..
Beyzade Senden Hangi Yöndemi Üstün ; Bak Oyun Açısından Demiyorum O Beyzade Bebesi Dediğin Adam Senden Yaşça Üstün Bu 1 , Oyun İçi Düşünürsek Yine Senden Her Bakımdan Üstün Bu 2 , Abimize Neye Dayanarak Ezme , Bebe Diyorsun Bilmiyorum Ama Böyle Bebe , Ezme Demekle Olmaz . Bana Oyun İçi İcraat Göster
yıne Burda Vırvır atlamıssın sazan gıbı Adam yazmıs lodoslar dıye bızee Bulasıyor bende lodos olarak ona cevap verdım
ha sen demıssın koccumm bız sunucuda lodoslar olarak yol savascısını gbm x stuartı ve semıhayı ılk devıren grubumuzdurrr Sen ne sayıklıyorsun hala:D hatta foruma konu actım sende cekemedıgındden Anten takmaya karar verdın:D
Yok ılla ben ınanmam dersen Gırayxmylove arkadasımız foruma vıdeosunu bıle koyduu
Bız herseyı ılk kesıpp sızlere sunuyoruz Senın gıbı sazanlarda cekemıyorr..xD
ha hodrımeydan demıssın Senınle tum wslerımı hakkımla kazandım ve sen Burda aglama basladın Samed ıksırcı fılan fılan..
oyuna 1 lwlık car acıp 1 yasında yegenıme sovuyorsun
[/color][İçerik Silinmiştir.]
Hal burda dırdır edıyorsun
ha beyzada buyukmus benden demıssın pekı buyukte buraya gecıp govde gosterırı yapmasına ne gerek var ..xD
hava cıva anca boylede agzının payını verırler herkez haddını bılırse Kımse kımsey laf atmaz Ama Senın gıbı Sazanlar bol olunca dalıyor dırek boyle konuyaa...xD
Sımdı azdaha buyu
[/color] [İçerik Silinmiştir.]
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
YAHU BEN SUNU ANLAMIYORUM BABAM YASINDA ADAM NASIL KONUYORSUN DIYORSUN ADAMA BABASI YASINDAKI ADAMIN NE ISI VAR OZAMAN COLUK COCUKLA ORADA BIR LAF ATILMIS GAFFAR 67 CANDA FOTOSU VAR SIZ HALA LODOS ARZ MUHABETINDESINIZ VALLA SAHSI DUSUNCEM ANAMDAN NE LODOS DOGDUM NE ARZ IKISINE DE GIRER CIKARIM YANI SU ARZ SU LODOS PEHH IKISIDE INSAN IKI SAMA YÜZÜNDEN KALP KIRILMAZ NEYESE AYAN VE EKIBINI TEBRIK EDIYORUM ...
KONU HİÇBİR ŞEKİLDE TARTIŞMA YARATMAK İÇİN AÇILMAMIŞTIR.
Çırak, Kalfa, Gbm, Yol Savaşçısı, Stuart, Semiha, Gaffar ilk Arz kesmiş yada Lodos kesmiş ne fark eder.Oyun içerisinde birbirimize selam verip alan insanlar değilmiyiz. Bu Tartışmanın bu ileti ile son bulmasını rica ediyorum.
Amacımız yeni güncellemeden sonra oyuncuların Boss ları nasıl keseceklerini göstermektir.Bu konu ile ilgili ayrıca video anlatımlı kesim tektiklerini de sunacağız. Herkese iyi oyunlar dilerim.