Şu Kışkırtma Yetti Artık !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Şu Kışkırtma Yetti Artık !

Mesaj gönderen WalTRaN »

Lütfen yazdıklarımı geçiştirmeyin artık yönetim :!:

"Kışkırtma" nın böyle olması artık canıma "TAK" etti.Yaratığa adamdan önce "Dikkat Dağıtma" atıyorum , adam "Kışkırtma" atıp canavarı alıyor ve canavar halen bana daldığı için üstüne birde canavarı bana kestiriyor :!: Sonrada pişkin pişkin gülüyor.Tecrübeli oyuncu olup önce sen atsaydın diyor.Eeeee adam ben senden önce "Dikkat Dağıtma" atmadımmı zaten :!:

Desteğede söyledim ben bu durumu eskiden "Kışkırtma" böyle değildi dedim, Neden böyle yaptınız dedim ? Onlar bana oyunun eski sürümünde de "Kışkırtma" nın aynı olduğunu söylediler...Değildi adım gibi eminim değildi istediğiniz oyuncuyada sorun :!: Ama hâlâ eskiden de böyleydi diyorlar , buda yönetimin oyunu ne kadar iyi bildiğini kanıtladı bana. Ayrıca "Kışkırtma" nın yaratık üzerinnde etki bıraktığı için böyle olduğunu söylediler, "Dikkat Dağıtma" bırakmıyormuymuş sanki :?:

Yada bana "Kışkırtma" yı neden böyle yaptığınızı açıklayın, bakalım ne gibi bir mazeretiniz varmış beraber görelim ? Bana sorarsanız oyundaki "çakal" ların işini kolaylaştırmak için böyle yaptınız zaten diğer iyi oyuncuların ne değeri varki oyunda :?: Yeterki "çakal" dolsun oyun, sizinde işinize gelir, yönetim elini çeksin oyundan ,çakallar birbirini yesin , yeterki plus satılsın...

Oçok övdüğünüz "Şikayet Et" i kullandık bakalım...Kaç gün ceza alacaklar yada alacaklarmı yada bu konuyu açtığım için benmi ban yiyeceğim :?:

Resim

Resim
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Şu Kışkırtma Yetti Artık !

Mesaj gönderen Lathander »

Ne resimlerde ne de yaşanan olayda kurallar yada oyun dünyası açısından bir sorun yok. Dikkat dağıtma yeteneğinin amacı hiddet yaratıp yaratıkları üzerine çekmek değil, saldırı savunma ve hıza etki etmektir. Kışkırtma yeteneği ise asıl görevi hiddet yaratmadır. Dolayısı ile sistem normaldir.

Sizin dikkat dağıtma attığınız bir yaratık kışkırtılırsa bu yaratık kışkırtma atana geçer,
Sizin hasar verdiğiniz bir yaratığa kışkırtma atılırsa, ganimet sahibi değişmez.
Ayrıca oyun içerisindeki tüm yaratıklar hızlı ve doğru hareket eden kişilere aittir. Siz de bu kişilerden birisi olmayı deneyiniz.

İyi günler.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Ashemez
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Ashemez »

kardes bunlara akışlmak lazım bu oyun böyle ben dün meranda 40 dk gezdim 1 tek yaratık kesemedim bence bu bir insanlık ayıbı ama napalım kime anlatıcaksın kafa koparanım havada iken yaratığa inmeden kışkırtma atanlar var dikkat attığım muhafıza büyü atanlar var sonra sıkıldım cin kesim dedim cinlere gittim vurduğum bombacıya kışkırtma attı adam ya daha ne diyimki... :geek:
Ashemez... (tılsım)
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

ben mantıkszım akılsızım SALAĞIM

resimlerdede hiç bir sorun yok zaten orda bana LAN demişler KÜFÜR ETMİŞLER önemi yok sorun değil demilmi LAN lathander
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
fetih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fetih »

Lathander yazdı:Ne resimlerde ne de yaşanan olayda kurallar yada oyun dünyası açısından bir sorun yok. Dikkat dağıtma yeteneğinin amacı hiddet yaratıp yaratıkları üzerine çekmek değil, saldırı savunma ve hıza etki etmektir. Kışkırtma yeteneği ise asıl görevi hiddet yaratmadır. Dolayısı ile sistem normaldir.

Sizin dikkat dağıtma attığınız bir yaratık kışkırtılırsa bu yaratık kışkırtma atana geçer,
Sizin hasar verdiğiniz bir yaratığa kışkırtma atılırsa, ganimet sahibi değişmez.
Ayrıca oyun içerisindeki tüm yaratıklar hızlı ve doğru hareket eden kişilere aittir. Siz de bu kişilerden birisi olmayı deneyiniz.

İyi günler.

Arkadaşın demek istediğini siz tam kavramadınız sanırım.
Diyor ki; benim dikkat attığım yaratığa kişi kışkırtma atıp kendi kesiyor arkadaş da bu durumdan şikayetçi orda kullandığı bir miktar kudret ve zaman var.
Örneğin; 2 arkadaşsınız ve önünüzde 2 tabak pasta var arkadaş kendi hakkını yedi ve tam siz yemeye başlarken sizinde pastanızı yedi, durum bu şekil. :)
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

fetih yazdı:
Lathander yazdı:Ne resimlerde ne de yaşanan olayda kurallar yada oyun dünyası açısından bir sorun yok. Dikkat dağıtma yeteneğinin amacı hiddet yaratıp yaratıkları üzerine çekmek değil, saldırı savunma ve hıza etki etmektir. Kışkırtma yeteneği ise asıl görevi hiddet yaratmadır. Dolayısı ile sistem normaldir.

İyi günler.

Arkadaşın demek istediğini siz tam kavramadınız sanırım.
Diyor ki; benim dikkat attığım yaratığa kişi kışkırtma atıp kendi kesiyor arkadaş da bu durumdan şikayetçi orda kullandığı bir miktar kudret ve zaman var.
Örneğin; 2 arkadaşsınız ve önünüzde 2 tabak pasta var arkadaş kendi hakkını yedi ve tam siz yemeye başlarken sizinde pastanızı yedi, durum bu şekil. :)
Her iki yetenek birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Buda birisidir. Kışkırtma kullanılması için bir mani yoktur.

Bir kaç anlamsız ve hakaret içerikli mesajı sildim. Daha da anlamsızlaşmadan konuyu kapıyorum.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön