DiSMoTi yazdı:Oda güzel fanteziymiş. :lol:ISTANBULFATIHI yazdı: GBM x keserken canı 5/6 olunca tank'ın öldüğü sıradaki aldığım keyif hiçbir yerde yok![]()
Çemberlitaşdan Keyif Alabilen Varmı ?
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: Çemberlitaşdan Keyif Alabilen Varmı ?
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Çemberlıtaşa ayısı olmayanları alıyorlar mı ?
Daha Khaos görevini bile yapamadım.
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Gayet memnunum, çok zevkli.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Çemberlitaştan çok migrat sıgınak atılması şu günlerde doğal millet daha tam olarak üstünü dizemedi zaten migrat sıgınaktan full olmadan çemberlide fazla birşey yapamazsın...Benim düşünceme gelince çemberlitaşı eğlencli buldum...
İyi forumlar
İyi forumlar
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Tabi ki keyif alanlar vardır fakat Çemberlitaş'ı sevmeyen oyuncularımızın sayısı gün geçtikçe artmakta oyuncularımız yeni güncellemeyi bekliyorlar fakat yeni seviyelerin gelmesine 1.5-2 sene oldduğunu düşünüyorum ... İyi Forumlar
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
28 kez yol savascısı 5 kere gbmx 2 kez stuart kesdım halen yenı ıtemım yok , keyif almayı bırakdım gıden ıksırın haddı hesabı yok ıtem düşme ıhtımallerının sans eserı değilde bizim kontrolumuzde olmasın dan yanayım ilk girişde zırh düşüren adamlar oldugu gibi 1 aydır bölgelerde sabahlayıp item yüzü göremeyenler var. :evil:
ayrıca GURUB BÖLGESI mantığı da tamamen yanlıs zamanında sahte para yapıp trılyonlar kazanan adamları engelleyemedıler onların gunahını bız cekıyoruz ..
29-39 dönemınde böle mıydı oyun , yaratık kesen uretım yapan herkez dızıyordu ustunu o zamanlar eğlenerek oynuyorduk sımdı tamamen hırs yuzunden oynuyoruz . Türk oyunu dıye betadan berı sahip cıkdıgımız oyun su deyimi hatırlatı :
"Acıma yetime döner koyar ......"
ayrıca GURUB BÖLGESI mantığı da tamamen yanlıs zamanında sahte para yapıp trılyonlar kazanan adamları engelleyemedıler onların gunahını bız cekıyoruz ..
29-39 dönemınde böle mıydı oyun , yaratık kesen uretım yapan herkez dızıyordu ustunu o zamanlar eğlenerek oynuyorduk sımdı tamamen hırs yuzunden oynuyoruz . Türk oyunu dıye betadan berı sahip cıkdıgımız oyun su deyimi hatırlatı :
"Acıma yetime döner koyar ......"
Hiç bir dava için kendımı ateşe atmam kendı davam hariç SPARTACUS
-
ReDsTiger
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: ENDERUN
viewtopic.php?f=28&t=70600
Girip item düşüren biri olarak çok keyif alıyorum.Girmeden keyif almak olmaz,girin item düşürün ondan sonra görün miğrat,sığınak gibi gireceksiniz.
Girip item düşüren biri olarak çok keyif alıyorum.Girmeden keyif almak olmaz,girin item düşürün ondan sonra görün miğrat,sığınak gibi gireceksiniz.
Emre DEMİR
CİHANDAR - ByTiger
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Keyif Alınıyorda Gereksiz buluyorum. Bunun yerine Lonca sitemi veya yeni Lwl ler gelseydi güzel olurdu.

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!