SEVGİLİ TILSIM HALKI:
BENİ BİR ÇOK KİŞİ TANIR BENİM ŞU ANA KADAR KİMSEYE İSTEYEREK KALBİNİ KIRMADIM KIRMAM DA EĞER KALBİNİ KIRDIĞIM K İŞİLER VARSA HEPSİNDEN ÖZÜR DİLERİM. BU GÜN BU SAAT VE BU DAKİKA İTİBARİ İLE OYUNU BIRAKTIĞIMI RESMEN AÇIKLAMAK İSTERİM. CANIM BİLDİĞİM TÜRKXX LONCASI, MERT(EGELİİ), BURCU(EGELİ), SERDAR(SUDEYS), KADİR(DJKADİRO), HAKAN (TÜRKXXAĞIRABİ) VE İSMİNİ BURAYA YAZAMADIĞIM TÜM DOSTLARIMA KOCAMAN BİR VEDA. HAKKINIZI HELAL EDİN BENDEN TARAFTA HELAL OLSUN HERKESE...
ÇARLARIMDA YA KARDEŞİM OZAN YADA ŞİFREMİ BİLEN ARKADAŞLAR OYNAYABİLİR.... GÖRÜŞMEK ÜZERE ALLAH'A EMANET OLUN..... AŞKIMXSİNEM, SİNEMİS, TÜRKXXAĞIRABLAA[/color]
BİR VEDA DA BENDEN
BİR VEDA DA BENDEN
Чa qєς ''кaяşıмa'' σятaLıqı iηLєт ...γada ćєкiL ''кєηaяa'' ßєη^i Sєγяєт
EVLİYİM MUTLUYUM VE İNŞALLAH İLERDE ÇOCUKLU OLUCAM
Sunucu: TILSIM Klan: LODOS
EVLİYİM MUTLUYUM VE İNŞALLAH İLERDE ÇOCUKLU OLUCAM
Sunucu: TILSIM Klan: LODOS
Re: BİR VEDA DA BENDEN
Gitmene Çok Üzüldüğümü Söyleyemem , Aksine Sevindim .
Neticede Küfürbazın Tekisin Öyle Değilmi
Yavaştan Temizlenmiş Oluyor Tılsım İYİ BİR KARAR
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Türkxx loncasının parçalandığını görmek üzücü.Yolun açık olsun...
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
l4n bezevenk sen yokken biz oynuyoduk millet oyunu bırakıyo bi laf etmesen olmuyo mu 4mk ?Masterlid yazdı:Gitmene Çok Üzüldüğümü Söyleyemem , Aksine Sevindim .
Yavaştan Temizlenmiş Oluyor Tılsım İYİ BİR KARAR![]()
BuLLsxMiLLeR(Ecel Getiren)
Medya yazdı:l4n bezevenk sen yokken biz oynuyoduk millet oyunu bırakıyo bi laf etmesen olmuyo mu 4mk ?Masterlid yazdı:Gitmene Çok Üzüldüğümü Söyleyemem , Aksine Sevindim .
Siz Önce Ağzınızı Toplayın Sonra Münakaşa Edecekseniz Edersiniz.
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
ya bi sie git şero senin yaptığın hırsızlıkları #@!? eski vip sktniz laMasterlid yazdı:Medya yazdı:l4n bezevenk sen yokken biz oynuyoduk millet oyunu bırakıyo bi laf etmesen olmuyo mu 4mk ?Masterlid yazdı:Gitmene Çok Üzüldüğümü Söyleyemem , Aksine Sevindim .
Siz Önce Ağzınızı Toplayın Sonra Münakaşa Edecekseniz Edersiniz.
BuLLsxMiLLeR(Ecel Getiren)
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Sinem evlisin mutlusun bide cocuk dogur gec cocugunla ailenle ilgilen ne isin var buralarda. Sana Ailenle güzel, saglikli yillar dileriz. Bence cok iyi karar vermisin. Gökhan sende tmm daha bise yazma. Bide su küfürbaz hanzo lan denyo adam gibi konus burda bir veda yaziyo, Küfür sayfasi yazmiyo. Kendini küfürle tatmin ediyorsan gec Aile fertlerinin önüne onlara söv, nede olsa yabanci degil belki onlar seni anla.sinem0601 yazdı:SEVGİLİ TILSIM HALKI:
BENİ BİR ÇOK KİŞİ TANIR BENİM ŞU ANA KADAR KİMSEYE İSTEYEREK KALBİNİ KIRMADIM KIRMAM DA EĞER KALBİNİ KIRDIĞIM K İŞİLER VARSA HEPSİNDEN ÖZÜR DİLERİM. BU GÜN BU SAAT VE BU DAKİKA İTİBARİ İLE OYUNU BIRAKTIĞIMI RESMEN AÇIKLAMAK İSTERİM. CANIM BİLDİĞİM TÜRKXX LONCASI, MERT(EGELİİ), BURCU(EGELİ), SERDAR(SUDEYS), KADİR(DJKADİRO), HAKAN (TÜRKXXAĞIRABİ) VE İSMİNİ BURAYA YAZAMADIĞIM TÜM DOSTLARIMA KOCAMAN BİR VEDA. HAKKINIZI HELAL EDİN BENDEN TARAFTA HELAL OLSUN HERKESE...
ÇARLARIMDA YA KARDEŞİM OZAN YADA ŞİFREMİ BİLEN ARKADAŞLAR OYNAYABİLİR.... GÖRÜŞMEK ÜZERE ALLAH'A EMANET OLUN..... AŞKIMXSİNEM, SİNEMİS, TÜRKXXAĞIRABLAA[/color]

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Sinem'in Avukatı mısın?Medya yazdı:l4n bezevenk sen yokken biz oynuyoduk millet oyunu bırakıyo bi laf etmesen olmuyo mu 4mk ?Masterlid yazdı:Gitmene Çok Üzüldüğümü Söyleyemem , Aksine Sevindim .
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- LoncaKurucusu
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
:arrow: :?:Esadullah yazdı:Sinem'in Avukatı mısın?Medya yazdı:l4n bezevenk sen yokken biz oynuyoduk millet oyunu bırakıyo bi laf etmesen olmuyo mu 4mk ?Masterlid yazdı:Gitmene Çok Üzüldüğümü Söyleyemem , Aksine Sevindim .
!●●! リム σレυᄊ リム 乙ムキ乇尺 !●●!
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
Bir İLk Daha UNTIFOST ! [{Lodos}]Untıfost !
Untıfost =>// Yakında //> FRuTTaRe
Birberberbirberberegelberaberbirberberdükkanıacalımdemiş
( Anlayana )
Oⓡ Vⓘ©ⓣⓞⓡⓨ Oⓡ Dⓔⓐⓣⓗ
http://yaolumyayasam.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
Bir İLk Daha UNTIFOST ! [{Lodos}]Untıfost !
Untıfost =>// Yakında //> FRuTTaRe
Birberberbirberberegelberaberbirberberdükkanıacalımdemiş