arkadaşlar herkes ilk başladığı 1-2 gündeki yaptığı saçmalıkları yazsın.Benim ilk ve tek oynadığım online oyun buydu onun için bayağı saçma şeyler var da 1-2 sini belirteyim.
Jandarma aliyi 4 gün boyunca aramıştım eski oyunculardan yardimYla buldum
Klna girmiştim ve hep ölüyodum çıkmam diye onu sildim :mrgreen:
GULELIM BIRAZ HERKEZ YORUMLERINIZI BEKLIM BIRLIK BERABERLIK ICIN LEN
Söylenecek Cok sey Varda En Komik olanları yazıyım . 1] 20 lvken klana qirmistim Ölünce karizma azalıyordu. Bende karaktermin yüzündeki karizmalık mı azalıyor diye yüzüne daha yakından bakıyordum 2]Bu oyundaki ilk Carım Savascı Kralmark'tı '' Arkadasım Bana bende durması icin İbni Sina Yüzük Vermisti bende hmn 45 lv olup onu takmak istemistim Ama Arkadasım O Şifacılar icin demisti
İlk açtığım karakter savaşçıydı yetenek falan nedir bilmediğim için ofansife puan vermeden serte puan verince sert vuramamıştım vuramayınce sinirden ölürken büyücünün birini gördüm ve "Sen nasıl öyle uzaktan vuruosun?" dedim. Verdiği cevap: "Ben büyücüyüm vururum" olmuştu sonra ben de 'uzaktan ateş atmak' (:D) için büyücü açmıştım :lol:
La Mustafa senin yaptıkların biter mi laa? Bizimleyken hep güldürdün eğlendirdin zaten bizi. oyuna başladığın zamana falan gerek yok hatta. Forumda yazdıklarını görünce ben halen gülüyorum ezo Uk İflis'i kesem la sana ezo
Şimdi sen tanımazsın isimden.. Stylxwolverr ben Hey gidi Koca Mustafaaa bırak artık şu oyunu
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Saçmalık olarak ise pek saçmalık yapmadığımı düşünmekteyim. Daha önce Online oyunlarda bulunduğum için bilinçli bir şekilde öğrenme çabalarındaydım Saçmalık işlerini Kardeşim Stylxwolveri yapardı o anlatsın
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!