Herkez 1.2 gün yaptığı saçmalıkları yazsın

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Resit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lodos Avcıları

Herkez 1.2 gün yaptığı saçmalıkları yazsın

Mesaj gönderen Resit »

Arkadaşlar herkez oyuna ilk başkladığında Oyunu anlamaması yüzünden saçma saçma şeyler yapmıştır Lütfen paylaşalım=)
ANACONDA
SEXYCONDA REŞİT
Kullanıcı avatarı
JesT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: Herkez 1.2 gün yaptığı saçmalıkları yazsın

Mesaj gönderen JesT »

saf kromun 1-2 m ettiği zamanlarda 250 bine satmıştım onada tek item selim asa almıştım :)(değeri 100 bin flndı.)
Resim

Resim

Resim

Bazen DÜŞMANLIK kelimesinin anlamını DOSTsıfatı taşıyanlardan öğrenir insan
ShiRoSaKixWT
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ShiRoSaKixWT »

Kendi yaptıklarımı hatırlamıyorum ama çok net hatırladığım bir şey var:
Tepegöz usta kesme görevi geldiği zaman 29 lvllerde 22 lvl zincir büyücü görevimi yaparken (ilk büyücü karakterim Namelesstwo ile) bir arkadaşım bana yardım ediyordu nick i IJaCKaLI idi. O sırada mehmetoruc nikli bir büyücü gelip
Abiler görevime yardım edermisiniz ? dediğinde kendimizi tutamayıp ilk önce Yasemin'in yanına götürüp hiç kesmeden görevini teslim etme bahanesiyle Ctrl+Alt+F4 e bastırmıştım. Tabii garibim oyundan düşmüştü :) Daha sonra oyuna girdiğinde görevim olmadi abi derken, çaktırmadan arkadaşımla kaynatmaya başlamıştık. O sırada diyaloglarımız şu şekildeydi:

Ben(B): Kanka acaba buna GM olma yolunu söylesek mi ? Ama duyarsa sınırsız ban yeriz.

IJaCKaL(J): Yok kanka söylemeyelim ya IP ban yeriz bir daha giremeyiz hiç oyuna !

mehmetoruc(M): Abi GM olunuyor mu bu oyunda ? Olunuyorsa ne olur söyleyin, valla yöneticilere söylemem.

B: Yok ya biz banlanırız hayatta olmaz.

M: Abi vallahi söylemem. Bişe olmaz banada öğretin bende GM olmak istiyorum.

J: Öğretelim be kanka...

B: Tamam öğretelim. Ama eğer ban yersek bittin sen mehmetoruc !

M: Tamam abi valla haberleri bile olmayacak.

Sonrasında gelişen olaylar şu şekilde olmuştu. İlk önce Eminönü Camiisine getirdik bunu. Kaç lvl olmak istediğini sorduk. 50 dedi :) 5 Tur camii nin etrafında koşturduk bunu Tabiri caizse tavaf ettirdik camii yi :) Sonra işportadan 1 lvl hançer alıp eline tutuşturduk. Eminönü sahildeki Tepegözlere getirdik ve elindeki hançer ile büyü kullanmadan vurmasını söyledik. Tabii tepegöz adama 2 atıyor :D adam 7 - 8 denemeden sonra vurmayı başarmıştı tepegöz e. Ve bize söylediği tek cümle bizi gülmekten yerleri yumruklatmaya yetmişti. O sitem dolu soru şuydu:

M: ABİ SİZ BENLE T..... MI GEÇTİNİZ ????????

:D :D :D :D :D

Biliyorum şu andaki görevime tamamen aykırı bir anı. Ancak o zaman o kadar gülmüştüm ki tarifi yok. :D Belki bir şekilde IJaCKaLI nickli Mert adlı arkadaşım bu yazıyı şans eseri okur :D Eğer okursa ona burdan Selamlar olsun :D
Telif hakları kendine aittir®™

IIxxNAMELESSxxII

"May Nemıs Nemılısss" bu cümlenin MANEVİYATI.... Tartışılamaz !!!

"Akıl Sadece Akıldadır." aklını sevdiğimin akıllısı =) biz bilmiyorduk HAYIR MI ? :D
Kullanıcı avatarı
alveras
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen alveras »

ShiRoSaKixWT yazdı:Kendi yaptıklarımı hatırlamıyorum ama çok net hatırladığım bir şey var:
Tepegöz usta kesme görevi geldiği zaman 29 lvllerde 22 lvl zincir büyücü görevimi yaparken (ilk büyücü karakterim Namelesstwo ile) bir arkadaşım bana yardım ediyordu nick i IJaCKaLI idi. O sırada mehmetoruc nikli bir büyücü gelip
Abiler görevime yardım edermisiniz ? dediğinde kendimizi tutamayıp ilk önce Yasemin'in yanına götürüp hiç kesmeden görevini teslim etme bahanesiyle Ctrl+Alt+F4 e bastırmıştım. Tabii garibim oyundan düşmüştü :) Daha sonra oyuna girdiğinde görevim olmadi abi derken, çaktırmadan arkadaşımla kaynatmaya başlamıştık. O sırada diyaloglarımız şu şekildeydi:

Ben(B): Kanka acaba buna GM olma yolunu söylesek mi ? Ama duyarsa sınırsız ban yeriz.

IJaCKaL(J): Yok kanka söylemeyelim ya IP ban yeriz bir daha giremeyiz hiç oyuna !

mehmetoruc(M): Abi GM olunuyor mu bu oyunda ? Olunuyorsa ne olur söyleyin, valla yöneticilere söylemem.

B: Yok ya biz banlanırız hayatta olmaz.

M: Abi vallahi söylemem. Bişe olmaz banada öğretin bende GM olmak istiyorum.

J: Öğretelim be kanka...

B: Tamam öğretelim. Ama eğer ban yersek bittin sen mehmetoruc !

M: Tamam abi valla haberleri bile olmayacak.

Sonrasında gelişen olaylar şu şekilde olmuştu. İlk önce Eminönü Camiisine getirdik bunu. Kaç lvl olmak istediğini sorduk. 50 dedi :) 5 Tur camii nin etrafında koşturduk bunu Tabiri caizse tavaf ettirdik camii yi :) Sonra işportadan 1 lvl hançer alıp eline tutuşturduk. Eminönü sahildeki Tepegözlere getirdik ve elindeki hançer ile büyü kullanmadan vurmasını söyledik. Tabii tepegöz adama 2 atıyor :D adam 7 - 8 denemeden sonra vurmayı başarmıştı tepegöz e. Ve bize söylediği tek cümle bizi gülmekten yerleri yumruklatmaya yetmişti. O sitem dolu soru şuydu:

M: ABİ SİZ BENLE T..... MI GEÇTİNİZ ????????

:D :D :D :D :D

Biliyorum şu andaki görevime tamamen aykırı bir anı. Ancak o zaman o kadar gülmüştüm ki tarifi yok. :D Belki bir şekilde IJaCKaLI nickli Mert adlı arkadaşım bu yazıyı şans eseri okur :D Eğer okursa ona burdan Selamlar olsun :D

hacım çok fena işler yapmişsiniz bende 5 lw farelerde 1 hafta ex alım dıye orda kasmiştım (=
Bin Ytemiş Bir (1071)
Kullanıcı avatarı
superpower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen superpower »

Hic saçmalıkta bulunmadım ama sora sora BAgdat bulunur derler çok danıstım görevler için...

ama çok yardım aldım Tepegöz görevıydı sanırım tam hatırlamıyorum :oops:

Arz ve lodos' olarak bırlesıp toplu kesım yapmısızdır, tabıkı paketı kım kaparsa ;)
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)

“Genel Sohbet” sayfasına dön