Yapma be oluuum o kadarda komik değil. :lol:M1btLa yazdı:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
dDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gülmekten ölüyommmycezik95 yazdı:Koptum bu yorumaziwro yazdı:Agah ile Gaffar ikizdirler.
Agah küçüklüğünden beri Semihayı sever.
Ama Semiha Gaffar ile kaçınca Agah gözlerine bastonunun ucunu sokar ve kör olur.
Gaffar & Agah ?
Re: Gaffar & Agah ?
Bir çarım bilem yok
- akolukirik
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Owyeah yazdı:Yapma be oluuum o kadarda komik değil. :lol:M1btLa yazdı:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
dDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD gülmekten ölüyommmycezik95 yazdı:Koptum bu yorumaziwro yazdı:Agah ile Gaffar ikizdirler.
Agah küçüklüğünden beri Semihayı sever.
Ama Semiha Gaffar ile kaçınca Agah gözlerine bastonunun ucunu sokar ve kör olur.
İkv Oynayan insan zekidir dağılın adam yazmış
gaffar ve agah ikizler gaffar kötü yola düşmüş agah ise dogru yolda oln biri
:lol: :lol: :mrgreen: :ugeek:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Thrashmetal yazdı:Tamam gaffar kısmi felç :d
Müthiş tespit
Paranın değeri arttı millet,insan değeri battı..!
- akolukirik
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
faysbok yazdı:gaffar ve agah ikizler gaffar kötü yola düşmüş agah ise dogru yolda oln biri![]()
![]()
![]()
Haha
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Gaffarın kötü yola düştüğü yanındaki Semiha'dan belli kardeşimakolukirik yazdı:faysbok yazdı:gaffar ve agah ikizler gaffar kötü yola düşmüş agah ise dogru yolda oln biri![]()
![]()
![]()
Hahakoptum ya :mrgreen: :mrgreen:
filmin türü az çok ortaya çıktı değil mi ?

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN