Nerden Nereye! Geçmişini unutan İkv..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Binyetmiş4

Re: Nerden Nereye! Geçmişini unutan İkv..

Mesaj gönderen CLooDy »

Hacı parayı veren düdüğü çalar :D hesap o hesap :D Fuarda gidicem deste paralarla vericem alın size para dicem o günü sabırsızlıkla bekliyorum ve o gün hesap sorulucak :D isteyen tehdit isteyen iltifat olarak algılasın ben bu kadar konuşuyorum bir yönetici gelipte ne oldu dostum neyin var diye bile sormaya tenezzül etmiyor bu serzenişler devam edicek.
Resim
Kullanıcı avatarı
devrimingunu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen devrimingunu »

Konuyu güncel tutmak bence önemli bence.Dadaşorhanın dediği her şeye katılıyorum;fakat karşımızda artık oyuncuları takmayan bir yönetim var arkadaşlar.En kötü her şeyi akçeye sunan bir yönetimle karşı karşıyayız.Gm ye ölüm oyunu sonrası sormuş bir soru var :"Her şeyi akçe ile yaptınız bari ödüllerden gelen iksirleri akçe olarak alma seçeneği sunun." gibi hafif laf dokunduran hafifte ciddi bir soru sorduk.GM ERDOĞAN ın bize verdiği cvp şu oldu:"İsterseniz desteğe mail atın ölüm oyununu iptal etsinler".Bu cvp yönetimin oyuncuların düşüncelerine nasıl saygı duyduğunu anlamış olduk.
İlkyardım ın söylediği gibi bunu 1 -2 değil daha fazla oyuncunun tepki göstermesiyle bir şeylerin değişebileceği düşüncesindeyim.İKV eski İKV değil bunu dğeiştirme gereği duymalıyız.
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CLooDy »

devrimingunu yazdı:Konuyu güncel tutmak bence önemli bence.Dadaşorhanın dediği her şeye katılıyorum;fakat karşımızda artık oyuncuları takmayan bir yönetim var arkadaşlar.En kötü her şeyi akçeye sunan bir yönetimle karşı karşıyayız.Gm ye ölüm oyunu sonrası sormuş bir soru var :"Her şeyi akçe ile yaptınız bari ödüllerden gelen iksirleri akçe olarak alma seçeneği sunun." gibi hafif laf dokunduran hafifte ciddi bir soru sorduk.GM ERDOĞAN ın bize verdiği cvp şu oldu:"İsterseniz desteğe mail atın ölüm oyununu iptal etsinler".Bu cvp yönetimin oyuncuların düşüncelerine nasıl saygı duyduğunu anlamış olduk.
İlkyardım ın söylediği gibi bunu 1 -2 değil daha fazla oyuncunun tepki göstermesiyle bir şeylerin değişebileceği düşüncesindeyim.İKV eski İKV değil bunu dğeiştirme gereği duymalıyız.
Tamamen Yazdıklarına katılıyorum evet yönetici bunu söylemiş bu ne kapris bu ne biçim cevap,Ayrıca Oyunu Oyuncu - Yönetici . Konumundan çıkaran kendileri bizi müşteri gibi konuşturan yine kendileri önceden playerdik onlarda yönetici idi şimdi öyle değiL Müşteri - Satıcı Muhabbeti olmuş yani anlıcağımız şu burdan oyun satlık gibi Oyun yapımcısı Hancı biz ise yoldan geçe tüccar gibi işimize gelirse alalım,işimize gelmezse almayalım hesabı ediyorlar.Eevet Beyim İşime gelmiyor Almayacağım Akçenizi Plusunu,Şunuda Belirtmek isterim ki "OYUNU İNATLA BIRAKMIYORUM" Çunkü Bu oyunu ben biz bizim gibiler sizler ve Tüm herkes adam etti O sebebten inatla bırakmıyor,Savaşa devam Hak vuku bulana kadar.GM erdogan mış Gm Zorro muş GM habib Miş GM AbdülCebbarmış boş onlarda bir zamanlar playerdi değişen tek şey bizden biraz daha çok çalışmaları ama görmüyoruz biz neyse o sebeble en çok çalışan bizler,parayı veren yine bizler,emek veren yine bizler,ezilen yine bizler,keriz yerine konulan yine bizler ve En önemlisi Muhataba alınmayan veya bizi basitmiş gibi gören yönetimin oyununu oynayan yine bizler olan bize oluyor,Arkadaşım tebrik ederim diline sağlık demişsin ki 1 -2 değil bir çok kişi tepki verirse Bence bu Haksızlığı durdururuz durduramazsakta muhakkak yönetimden iyi niyetli insanlar bu konuşmaları görür ve birşeyler ederler umarım.
Resim
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CLooDy »

:
Maksat Konu Güncel Kalsın :mrgreen:
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön