Haksızlık Değilmi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Haksızlık Değilmi?

Mesaj gönderen wonka »

Bugünkü bil kazanda ufkabakan gemisindeki can simidi ve araç lastiği soruluyordu...Açtım baktım gemiye 10 lastik+1 ortadaki büyük lastik, 2 de can simidi var bende yazdım 11 lastik 2 simit ama sonuçlar açıklanınca 10 lastik 2 simid çıktı...Ortadaki büyük lastik niye sayılmıyorda bizim hakkımız yeniliyor,o zaman böyle kafa karışıklığı yaratan sorular sorulmasın cevabı net sorular sorulsun haksızlık olmasın herşey eşit olsun eminimki gelecek bilkazanlar daha güzel olur...

Resim
Resim
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Haksızlık Değilmi?

Mesaj gönderen Erdogan »

Eleştiriniz için teşekkürler, orta kısımda bulunan yarım lastik akıl karıştırmış olabilir. Soru içeriğinde araç lastikleri ve can simitleri sorulmaktaydı. Yarısı bulunmayan ve araç lastiği olup olmadığı tespit edilemeyecek yarım lastik bunlara dahil edilmedi. Gelecek bil kazanlarda bu gibi özel durumlar ayrıca belirtilecektir.

Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Haksızlık Değilmi?

Mesaj gönderen wonka »

Erdogan yazdı:Eleştiriniz için teşekkürler, orta kısımda bulunan yarım lastik akıl karıştırmış olabilir. Soru içeriğinde araç lastikleri ve can simitleri sorulmaktaydı. Yarısı bulunmayan ve araç lastiği olup olmadığı tespit edilemeyecek yarım lastik bunlara dahil edilmedi. Gelecek bil kazanlarda bu gibi özel durumlar ayrıca belirtilecektir.

Teşekkürler.
İlginiz için teşekürler
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön