Bizim loncamızda olarak tanıdığın biri varsa o kişi bizimle irtibata geçerse (sana referans olursa) snede bize katılabilirsin.kapfoklan yazdı:Merhaba Bende Loncanıza Katılmak Istıyorumda Benımle Msn Adresinden Ulasabilirmisiniz E mailim : bu_benim_1997@hotmail.com
<> Kurt Loncası <>
-
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Ama berkaydan istemiştim o da yardımcı olmadı atakana git dedi atakan girer birazdan dedi hiç girmedi
.... B¿® ÄNLIK N€F€§T¿N ߀N¿M ¿Ç¿N ....
Şansxxşifacısı ------► 49 LvL $¿FàCI
BoReAsSs ------► 49 LvL §àVà$CI
Şansxxşifacısı ------► 49 LvL $¿FàCI
BoReAsSs ------► 49 LvL §àVà$CI
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kurt
ben atakan arkadasım..kapfoklan yazdı:Merhaba Bende Loncanıza Katılmak Istıyorumda Benımle Msn Adresinden Ulasabilirmisiniz E mailim : bu_benim_1997@hotmail.com
kadriye arkadasımın da dediği gibi bize referans olacak bir lonca üyemiz varsa bizim ile irtiabta gecsin arkadasım
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Doğu Kurt Hanlığı
-
- Çınaraltı Müdavimi
Referans dediğimizde kelime anlamını bilmiyorsunuz yada yanlış anlıyorsunuz arkadaşlar.. referansın asıl anlamı kefil olmaktır... kim kime kefil olur? sadece beraber oynamakla yetinmeyen onun içini dışını eşini dostunu tanıyan bilen kişiler birbirine kefil olur... oyunda oynarken hiç tanımadığım biri bana gelip bana referans olurmusun diyor... tanımıyorum bilmiyorum ismini bile nasıl olayım ki :? olamam böyle bir şeyi kimse onaylayamaz...
Siz loncaya girmek istiyorsanız... Loncadaki üyelerle DOSTLUK kurun arkadaşlar... böylece o kişiler size kefilde olur... ve loncaya girdiğinizide münasebetinizin kaybolmaması için tabiri caizze bi "eküriniz - badiniz" olur oyunda... kimse sizinle ilgilenmese bile o arkadaşınızın sayesinde loncada daha iyi ilişkiler kurabilirsiniz...
Loncaya girmek için Loncadan olan kişilerle dostluklarınızı Geliştirin.....
Siz loncaya girmek istiyorsanız... Loncadaki üyelerle DOSTLUK kurun arkadaşlar... böylece o kişiler size kefilde olur... ve loncaya girdiğinizide münasebetinizin kaybolmaması için tabiri caizze bi "eküriniz - badiniz" olur oyunda... kimse sizinle ilgilenmese bile o arkadaşınızın sayesinde loncada daha iyi ilişkiler kurabilirsiniz...
Loncaya girmek için Loncadan olan kişilerle dostluklarınızı Geliştirin.....

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
-
- Çınaraltı Müdavimi
lahy1 yazdı:ben atakan arkadasım..kapfoklan yazdı:Merhaba Bende Loncanıza Katılmak Istıyorumda Benımle Msn Adresinden Ulasabilirmisiniz E mailim : bu_benim_1997@hotmail.com
kadriye arkadasımın da dediği gibi bize referans olacak bir lonca üyemiz varsa bizim ile irtiabta gecsin arkadasım
Atakan Toplantı için oyundayım yönetimden kimse yok oyunda bilginize mesajı okuyan arkadaşım oyuna gelsin pls...

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
İlla yönetim olmayacaksa, insan varlığı anlamında katılayım dostlar 
Kurtlarxkadriye yazdı:lahy1 yazdı:ben atakan arkadasım..kapfoklan yazdı:Merhaba Bende Loncanıza Katılmak Istıyorumda Benımle Msn Adresinden Ulasabilirmisiniz E mailim : bu_benim_1997@hotmail.com
Atakan Toplantı için oyundayım yönetimden kimse yok oyunda bilginize mesajı okuyan arkadaşım oyuna gelsin pls...

Selamın aleykum arkadaslar ,
Bir süredir oyuna gıremıyordum malum ısler yuzunden .form sayfamıza bıle bakamadım sımdı goz gezdırdım bu konulara yorum yazmak ıstemıyorum ,
Bir süre daha oyunda olamayacagım.Allah,a emanet olun .....
Bir süredir oyuna gıremıyordum malum ısler yuzunden .form sayfamıza bıle bakamadım sımdı goz gezdırdım bu konulara yorum yazmak ıstemıyorum ,
Bir süre daha oyunda olamayacagım.Allah,a emanet olun .....
Kurtlarxyagız *** Havzalı ***
s.a hayırlı günler ::D
sa hayırlı akşamlar üsteki bir denemeydi
sa hayırlı akşamlar üsteki bir denemeydi
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
-
- Çınaraltı Müdavimi
Herkese Günaydın;
Dün oyunda tanışmak istediğim bi arkadaşla denk geldim ve tanıştım. Onunla birlikte oyun oynadık ve görevlerini yaptık kendisi loncamız için bir şifa açmış ve şu anda 15 lvl
Atakan arkadaşımızın kardeşi ve sözlüsü oyunu oynuyorlar bi hataya maal vermemek tam karakter isimlerini hatırlamadığım için şimdi yazmayayım. ama Atkan arkadaşımız en kısa sürede yeni lonca isimlerini burada açıklayacaktır...
İyi Eylenceler.
Dün oyunda tanışmak istediğim bi arkadaşla denk geldim ve tanıştım. Onunla birlikte oyun oynadık ve görevlerini yaptık kendisi loncamız için bir şifa açmış ve şu anda 15 lvl
Atakan arkadaşımızın kardeşi ve sözlüsü oyunu oynuyorlar bi hataya maal vermemek tam karakter isimlerini hatırlamadığım için şimdi yazmayayım. ama Atkan arkadaşımız en kısa sürede yeni lonca isimlerini burada açıklayacaktır...
İyi Eylenceler.

Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kurt
evet sözlüm oyundda arkadaslar ismi Kurtlarxodonata dır loncamıza yeni başladı ve oyuna hayırlı uğurlu olsun
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Doğu Kurt Hanlığı