ynçrxspace

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SpxGreywolf
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: ynçrxspace

Mesaj gönderen SpxGreywolf »

Öncellikle Merhaba

Küfür etti demişsin Eminim hak etmişsindir Doğan durduk yere Küfür etmez Bana veya Bi başkasına küfür etmiyordu niye sana ediyor birde bunu düşünerek konuyu aç

İyi forumlar.
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `

Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
Kullanıcı avatarı
SheqiLxJoJuqsnck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SheqiLxJoJuqsnck »

Bn Soganın BoLe bırsey yptıgına ınanmamrlrıma bıLe coq Duurust Bırsı Bnce canavavarlarıma feLan yardım edıyor hıc naz yapmadan :)
SancaK
Sheqilxjojuq [49]
Sheqilxconqueror [49 :) :)]
SheqilxTraJe|Q| [49]
ARKADASLAR LONCA ALIMI VARDIR Hemen usttekı KARAKTERLERDEN BIRINI /f yapıp Hmen Mesaj yoLLaya bıLırsınız !
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Loncadan kimse daha yorum yapmasın.

Foto için teşekkürler,gereği yapılacaktır.
Verilen rahatsızlık için özür dilerim.
Fakat Lonca üyelerimizden herhangi biri ile sorununuz olduğu takdirde Loncayeniceri@gmail.com'a e-mail atarsanız sevinirim.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
AFxRALtuN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen AFxRALtuN »

Öncelikle İyi Forumlar ; Sayın Lazoğlu,ben Doğan'ı iyi tanırım Doğan'ın durduk yere küfür etmesi biraz normal çünkü hiç kimse durduk yere küfür etmez, [ veletler hariç ] bence bu konuda sen biraz haksız gibi duruyorsun prınt almadı dıe kanıtın varmı dıe bır cevap veremezsın.Her yapılan harekete veya yazıya print alınacak olsaydı iş çırığından çıkardı :!:
Kullanıcı avatarı
zIgAnOyLu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen zIgAnOyLu »

peh ulan bızde ana avrat kufur edelım o zaman haklı dıye savunulalım ıse bak ben son sozumu dedım ona madem cok efendı bırısı efendı adam anaya mı kufur eder hadı onuda gectım herseyı bır kernara bıraktım tamam ben acıkca dıyorum oyundan kufur etmek cok kolay gelsınde yuzume karsı etsın ben o zaman dıcektım ulan harbı buyuk adammıs be benımde anama kufur edebılıyormus. sıze burdan tek sozum kımın ne oldugunu bılmeden ıcraat yaparım dıye konusmayın. dogan mıdır nedır oyunda gordugunde bana ulasda o zaman cep felan verım sana nerde yasıyorsun felan uzun uzun konusalım yuz yuze bulusalım bırde yuzume baka baka aynı kufur et bakalım edemezsen eger ben senın ananı...
ALEMİNTEKDERDİBENOLMUŞUM
jeksparrovxxxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen jeksparrovxxxx »

Lan doğana hırsız diyenin varya lan olum açtırmayın ağzımı o adam tertemiz bi insan bu güne kadar neyini gördünüz lan boş boş konuşuyonuz
busexsinan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen busexsinan »

Kardeşim Koydugun Fotoya dikkali bakarlarsa alişveriş iptal edilmiştir yazıyor.Bu da demektir ki space dogru söylüyor. + kasti şekilde yaptıgın ap açık ortada milletle ugraştıgın belli oluyoR şikayet hakkın kalmamış.Çok Okuzsun :D
Gökxarmored
Süs İstemem Nasılsa Öle Kalsın...
Gök Loncası İle İlişkisimiz Yoktur.
DuMaNxReiS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DuMaNxReiS »

Lazoğlu şöyle bi laf söylemiştin klandan hemde ; Yatak odasına ananın yanına gidiorum dedin klandan bende bunun fotosunu aldım koyayım istersen önce kendine bak adammıyım die sonra etrafındakileri sorguları adammı diye ..
Kullanıcı avatarı
SheqiLxJoJuqsnck
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SheqiLxJoJuqsnck »

Zaten alısverıs actıgı fleanda ortada chate bakın dıkkatlıce gorursunuz !!!! Laz SNN NE B*Q OLDUGUNDA CITI ORTAYA
SancaK
Sheqilxjojuq [49]
Sheqilxconqueror [49 :) :)]
SheqilxTraJe|Q| [49]
ARKADASLAR LONCA ALIMI VARDIR Hemen usttekı KARAKTERLERDEN BIRINI /f yapıp Hmen Mesaj yoLLaya bıLırsınız !
Kullanıcı avatarı
Krees
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Krees »

JoeyJordison yazdı:Yiyorsa 4 3 gibi sayılar koymadan küfür edin adam gibi :evil:
Sende öyle sövüyodun bi ara susturulmamak için :D
Krees(49) [ Latif]

“Genel Sohbet” sayfasına dön