Ben Şifacımda iken 48 lvl Şifacım Var Kenana Görevlerini aldım Migrat görevlerini hiç almadım GB-ANI gitttim ve Kafesi Açmak[49] Görevini verdi ve Junon Yere Yıkılda Esya meteryal w.s cıktı dedi kafesi Acın Diyor Bu yenimi eklendiyoksa ben görmedimmi Hayır Normalde JUNON kesilmesi gerek bunun için
Ben bunu Görevlere Paylaşsacaktım ama fazla bakan olmas diyee buraya yazdım İyi Oyunlar... ! Herkezin Bildigi birşeydir ama ben bilmiyorum acıklarsanız sevinirim
Kafes görevi şu anlama geliyor. Junon zindanındaki beyaz şapkalı adamın içinde bulunduğu kafesi açıyorsun ve görev bitiyor. Sonunda sana "nadide--MOR" eldiven veriyor(SINIFINA GÖRE).Bu görevi yapmak için önce Junonu alt etmek gerekiyor. Sende alt ettin. Kafesi al ve eldivenin keyfini çıkar.
İlgi çekici yoktur ilgi çeken vardır. Kimisi eteğiyle ilgi çeker, kimisi tek kelimesiyle...
Kafes görevi şu anlama geliyor. Junon zindanındaki beyaz şapkalı adamın içinde bulunduğu kafesi açıyorsun ve görev bitiyor. Sonunda sana "nadide--MOR" eldiven veriyor(SINIFINA GÖRE).Bu görevi yapmak için önce Junonu alt etmek gerekiyor. Sende alt ettin. Kafesi al ve eldivenin keyfini çıkar.
Junon u göremeden hallettim Yuppii Bu işi sevdim
O Görev bendede var İsmimi Duyunca Heyecandan Kalb Krizi Geçirdi