Globalwarning'in Çirkefliği
Re: Globalwarning'in Çirkefliği
Bana 2 paket püskevit 2 kaşık bal 3 adet kurbağa bacağı 5 sırtlan kafası bulup getirin kocakarı ilacı yapacağım yoldaşımız gribe yakalanmış

- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
O yüzdenmiş evet öğrendimyaLnizadam66 yazdı:belki püskeviti yoktur ondan böyledir

- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı

biaha kırmayın çocugun kalbini onunda yoktur püskeviti belkiMORDuMan yazdı:O yüzdenmiş evet öğrendimyaLnizadam66 yazdı:belki püskeviti yoktur ondan böyledir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
Püskeviti olanları kırmak değil kıranlarla mücadele etmek düşer bize çok doğru bir noktaya değindin kardeşimyaLnizadam66 yazdı:biaha kırmayın çocugun kalbini onunda yoktur püskeviti belkiMORDuMan yazdı:O yüzdenmiş evet öğrendimyaLnizadam66 yazdı:belki püskeviti yoktur ondan böyledir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı

MORDuMan yazdı:Püskeviti olanları kırmak değil kıranlarla mücadele etmek düşer bize çok doğru bir noktaya değindin kardeşimyaLnizadam66 yazdı:biaha kırmayın çocugun kalbini onunda yoktur püskeviti belkiMORDuMan yazdı:O yüzdenmiş evet öğrendimyaLnizadam66 yazdı:belki püskeviti yoktur ondan böyledir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tmm o zaman püskevitlerin onurunu püskevitsiz diye kıranlarla mücadele edelim
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
Haklısın bu yolda ölmek var dönmek yok!yaLnizadam66 yazdı:MORDuMan yazdı:Püskeviti olanları kırmak değil kıranlarla mücadele etmek düşer bize çok doğru bir noktaya değindin kardeşimyaLnizadam66 yazdı:biaha kırmayın çocugun kalbini onunda yoktur püskeviti belkiMORDuMan yazdı:O yüzdenmiş evet öğrendimyaLnizadam66 yazdı:belki püskeviti yoktur ondan böyledir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tmm o zaman püskevitlerin onurunu püskevitsiz diye kıranlarla mücadele edelim

- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
kuvvet macunu yapacan galibaMORDuMan yazdı:Bana 2 paket püskevit 2 kaşık bal 3 adet kurbağa bacağı 5 sırtlan kafası bulup getirin kocakarı ilacı yapacağım yoldaşımız gribe yakalanmış![]()
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
çaktırmadan menekşeyi yansıtmışın son andayaLnizadam66 yazdı:MackRuLzzz yazdı:haydegidelummm yazdı:püskeviti vericen ağzına çıkarcan tabancayı drank drank drank :ugeek:
püskevitimiz olsa biz yeriz![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- haydegidelummmm
- Cin Avcısı

geçmiş olsun kardeş.. bol püskevitlerefsaneottoman yazdı:Arkadaşlar püskevit gribine yakalanmışım ...![]()
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir
.]
TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi

[Tamamen Bana Aittir
TSKxSUBAY
MERAN PÜSKEVİTSİZ GENÇLER DERNEĞİ BAŞKANI
Üstadın Elçisi