Çemberlitaş KarabasanLar
Re: Çemberlitaş KarabasanLar
Güncel
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Hahaha :arrow: :|
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
turkoxHAMSTER yazdı:bbsnake yazdı:Teşkilat komutanına gidebilmek için , karabasanları öldürmemiz gerek . Aynı tazılar gibi anlamak istedim bu Furkan ? ( Turkoxhamster )
Demiş ki gaffar karabasanlara yolluyor.O zaman aşağıdaki resme bakmanı tavsiye ederim adamlar Karabasanların yanında ve Kıyamet Asa reçetesi yansıtıp Gaffardan yazmışlar.Sence gaffarı kesmişler mi kesmemişler mi?
bbsnake okudun umarım boşa yazmayım yanlış bilgi olmasın
Okudum .dddd
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
okuyorum ama dikkatimi çekmiyenleri pas geçiorum :roll: Açıklaman için saolSlipKnoT55 yazdı:Biraz araştırırsan bulunmayacak bişe değil dostum.Hatta ve hatta Kaos görevinde aramızda hainler var deniliyor İstihbaratı uyutuyorlar diyor telefondaki adam bize.Dediklerimin arkasındayım eminim bundan classes dosyasını az araştırırsanız bunun gerçekliğini göreceksiniz.. :arrow:seagle yazdı:bunu nerden biliyon :ugeek: :?:SlipKnoT55 yazdı:Arkadaşlar İfliss'i unutun yok ruhu muhu İfliss in İstihbarat Komutanı var yukarda ona gidebilmek içinde Karabasanların kesilmesi gerek,Gaffar öldükten sonra Rüya Kapısı adlı yere ışınlanacaz Karabasanlar kesildikten sonra bizi yukarda bu Komutan bekliyor birde koruması var Yol Savaşçısının köpeği gibi koruyucunun adıda İstihbarat Koruması bu kadar..
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Burnumun dikine gideceğim diyorsun ha.KaraXHayalet yazdı:İflisin bir benzerimi hade kardeşim iyi geceler bak saat kaç oldu iyice bi dinlen gözlerin yorulmuşlSuSTuRunl yazdı:İfliss diyenler arasında bende varım.İfliss öldü mü sanıyorsun?''Buna izin veremem!'' ne çağrıştırıyor sana?O Karabasan'ların modellemesi neden İfliss'in bir benzeri?Mantık :idea:KaraXHayalet yazdı:Bi arkadaş iflis bile dedi yerlere yattım :mrgreen:
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

- lSuSTuRunl
- Işık Hanım'ın Elemanı
İfliss'i unutmak mı?Gaffar Bey Meran'ın bir nevi lideri oluyor, yaratık tasarlıyor İfliss Çemberlitaştan indirdiği buz kütleleriyle bedenini yok ediyor ve unut dıyosunSlipKnoT55 yazdı:Arkadaşlar İfliss'i unutun yok ruhu muhu İfliss in İstihbarat Komutanı var yukarda ona gidebilmek içinde Karabasanların kesilmesi gerek,Gaffar öldükten sonra Rüya Kapısı adlı yere ışınlanacaz Karabasanlar kesildikten sonra bizi yukarda bu Komutan bekliyor birde koruması var Yol Savaşçısının köpeği gibi koruyucunun adıda İstihbarat Koruması bu kadar..
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKV
M2
DeaTH..SusTuRun
İKV

M2

- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Konuya oyundan bir resim eklenmişti sanırım yönetim bu resimleri niye siliyor sürekli açıklama yapabilir mi?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Neden olacak tt ler kesdiği için kapatmaya çalışıyorlar açıklarınıxFirelifex yazdı:Konuya oyundan bir resim eklenmişti sanırım yönetim bu resimleri niye siliyor sürekli açıklama yapabilir mi?
TILSIM
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
KİLiSeMüeZziNi [Latif(^)]
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
tt ler mi ? ama o resimdeki parapata mı ne yse forum yetkilisi TATLISU imiş . :ugeek:terrible yazdı:Neden olacak tt ler kesdiği için kapatmaya çalışıyorlar açıklarınıxFirelifex yazdı:Konuya oyundan bir resim eklenmişti sanırım yönetim bu resimleri niye siliyor sürekli açıklama yapabilir mi?
tt ne ?
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü

*2254*

*2254*