Susturulma Hakkında.
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Susturulma Hakkında.
Merhaba arkadaslar benim çarım sus yemişti günü sanırım salıydı ve bu hesabımın ilk susturulmasıydı küfürde etmedim çarla sorduklarım ise klana büyük harflerle çok yazdıysan şikayet etmiş olabilirler dedi fakat benim bildiğim kadariyla ilk susturulma 3 gün bugün 5.gün fakat susturulma açılmadı nedeni ne olabilir ve kaç gün susturulma aldıgımı nerden öğrenebilirim

Re: Susturulma Hakkında.
5 veya 7 gün susturulursun vede illa küfür değil gereksiz yere şikayettede susturulma alıyorsun
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

küfürlerde a yerine 4 kullananlarıda şikayet ettim 1-2 kez fazla yermiyim sus ?

- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

Susturma cezası süreleri 5 ile 7 gün arasında değişmektedir. Ceza süresi ve bilgileri için üyeliğinizin bulunduğu mail adresini kontrol etmelisiniz.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
hacı yönetimin bana gıcığı var susturulmam açıltı o sıra hiç küfretmedim 30 dk sonra hoppp 1 tane daha susturulma aldım :?
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı

Mrxbaris yazdı:hacı yönetimin bana gıcığı var susturulmam açıltı o sıra hiç küfretmedim 30 dk sonra hoppp 1 tane daha susturulma aldım :?
Geçmiş olsun

3 günlük susturulma cezaları varken oldu o olay 90 kez ssuturuldum var mı lan benden fazlasıJoeyJordison yazdı:Mrxbaris yazdı:hacı yönetimin bana gıcığı var susturulmam açıltı o sıra hiç küfretmedim 30 dk sonra hoppp 1 tane daha susturulma aldım :?
Geçmiş olsun