M€RHABALAR
Sobee'ye ait kullanıcı adım ve 2 adet karakterim çalınmıştı.(04.07.2011 tarihlerinde) {DAİMA ve xGLADIATORx}
DESTEK TAKIM'ının vermediği DESTEK'den dolayı çok teşekkür ederim.
İSTANBUL KÜÇÜKCEKMECE CUMHURİYET SAVCILIĞINA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAK (ZORUNDA) KALDIM.
NOT: bu yönetim bir iş'e yarıyorsa o iş'te de para yemektir. :idea:
DAİMA
lostFATİH
∂σѕт gιвι göяüηєη уαℓαкαℓαя,ƒαякℓı σℓмαуα çαℓışαη вαѕιт ιηѕαηℓαя, αякαмız∂αη кυяυℓαη σуυηℓαя..кυяαℓ нєρ αуηı: Ⓖüℓ νє Ⓖєç
Fark Eder mi :?:
BİLİŞİM SUÇLARI VE SİSTEMLERİ
BİLİŞİM SUÇLARI VE SİSTEMLERİ
''yerinde söz söylemesini bilen
özür dilemek zorunda kalmaz ''
sadece-Daim'A
özür dilemek zorunda kalmaz ''
sadece-Daim'A
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
- CLooDy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Binyetmiş4
Re: BİLİŞİM SUÇLARI VE SİSTEMLERİ
DAIMA yazdı:M€RHABALAR
Sobee'ye ait kullanıcı adım ve 2 adet karakterim çalınmıştı.(04.07.2011 tarihlerinde) {DAİMA ve xGLADIATORx}
DESTEK TAKIM'ının vermediği DESTEK'den dolayı çok teşekkür ederim.
İSTANBUL KÜÇÜKCEKMECE CUMHURİYET SAVCILIĞINA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMAK (ZORUNDA) KALDIM.
NOT: bu yönetim bir iş'e yarıyorsa o iş'te de para yemektir. :idea:
DAİMA
lostFATİH
∂σѕт gιвι göяüηєη уαℓαкαℓαя,ƒαякℓı σℓмαуα çαℓışαη вαѕιт ιηѕαηℓαя, αякαмız∂αη кυяυℓαη σуυηℓαя..кυяαℓ нєρ αуηı: Ⓖüℓ νє Ⓖєç
Fark Eder mi :?:
destek takımı vermedigi destekten dolayı tşk etmişssin
Charım çalındı diyorsun ??
Diyor ki: Çalınması ve char güvenliği size ait diyor
Çünkü atıyorum bir cafedesin keyloger atıpta şifreni çalarsa adam benim haberim olmadan bu benim mi suçum !!! Suçum oyuna giripte oynamak mı ? ben ne bileyim sinsi ve hırsız insanların kim olduğunu ?? bari şöyle bir iyilik et charın şifresini değiştiren ip numarasını kullanıcı ya ver bari mahkemeye verelim oda yok
Ulen biz evimizde güzel yemekleri hergün tat meyve dondurma yemeyi biliyoruz sırf su oyun kalkınsın diye neler etmedik neler aldınız paralarımızı çar çur ettiniz oyuna ne yenilik getiriyorsunuz nede insanlara yardımcı oluyorsunuz
Şahsen yolda bir gm yi bir yönetici görsem selam bile vermem bir merhaba demem yolda başına bi kaza birşey gelse insanlık namına bile olsa elimi uzatmam,bizi çok kırdınız çok nefret ettirdiniz kendinizden bizi bizden alıp oyuna bağlayıp paramızı çaldınız.
CCLLOODDYY SİZİ ASLA AFFETMEYECEK.

- superpower
- FareAdam Düşmanı
öncelıkle Fatıh geçmıs olsun !
Hayırlı haberler alırsın umarım gercı adaletın keskın kılıcının ustune yok.
Hayırlı haberler alırsın umarım gercı adaletın keskın kılıcının ustune yok.
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
öncelikle geçmiş olsun. eğer mahkemeye verdiysen asla geri çekme onu kim yaptiysa çeksin suçunu. birde kis not yönetim biz nasil bulalim diyolar hirsizi log kayitlarini inceleseniz neyin ne oldugunu görürsünüz ama uğraşmiyosunuz yan gelip yatiyosunuz.
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- UgurcemSabaN
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
Öncelikle birşeyi belirtiyim Oyun hesabın çalındıysa o senin sorunun bilişim suçları buna bakmaz (:
2. Eğer Pcde keylogger hala keylogger duruyor ise Pcni kaptığın gibi bilişime gidersen kişisel haklar nedeniyle bu olayın peşine düşerler ama pcne format attıysan artık çok geç o eleman için yapabileceğin hiçbir şey yok üzgünüm.Peki bu adamı nasıl buluyorlar ilk önce ftp adresi veya girdiği Mail adreslerini araştırıyorlar.Sürekli bu adreslere bağlanan ve servis sağlayan ipleri ayıklıyorlar sonra işleme koyup yerini yurdunu öğrenip ordaki birimlere haber veriyorlar.Tüm durum bundan ibaret Tekrar diyorum OYUN HESABINIZ ÇALINDI İSE BİLİŞİM BUNA BAKMIYOR YANİ KALE ALINMIYORSUNUZ
Keylogger bulaştığı an hiç bir işlem yapmadan dediklerimi yerine getirirseniz işiniz dahada kolaylaşıcaktır.
İyi formlar..
2. Eğer Pcde keylogger hala keylogger duruyor ise Pcni kaptığın gibi bilişime gidersen kişisel haklar nedeniyle bu olayın peşine düşerler ama pcne format attıysan artık çok geç o eleman için yapabileceğin hiçbir şey yok üzgünüm.Peki bu adamı nasıl buluyorlar ilk önce ftp adresi veya girdiği Mail adreslerini araştırıyorlar.Sürekli bu adreslere bağlanan ve servis sağlayan ipleri ayıklıyorlar sonra işleme koyup yerini yurdunu öğrenip ordaki birimlere haber veriyorlar.Tüm durum bundan ibaret Tekrar diyorum OYUN HESABINIZ ÇALINDI İSE BİLİŞİM BUNA BAKMIYOR YANİ KALE ALINMIYORSUNUZ
Keylogger bulaştığı an hiç bir işlem yapmadan dediklerimi yerine getirirseniz işiniz dahada kolaylaşıcaktır.
İyi formlar..
- superpower
- FareAdam Düşmanı
öncelıkle sunu belırtmek ısterımUgurcemSabaN yazdı:Öncelikle birşeyi belirtiyim Oyun hesabın çalındıysa o senin sorunun bilişim suçları buna bakmaz (:
İyi formlar..
Fatih 'in hesabı calınmadı,Karakterler aktarıldı :idea:
Aktarılan hesap bellı :arrow:
3pay sıstemıyle akce yuklemıs(yanı kredı kartı ıle) yanı bulunması an meselesı :arrow:
bu ısın sonu o kredı kartını kullanan kısının basına patlar buyuk ıhtımal. :arrow:
Ayrıca Fatıh Ev kullanıcısı yanı evınde keylogger ın kurusması ımkagansız. :idea:
Ve Ayrıca Bu saydıklarım BİLİŞİM suclarına gırer Bilgine . :!:
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)