Ghosen

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ghosen

Mesaj gönderen xJoKeRx »

Ghosen qöRdm qöRdmde snn kadar yüzsüzünü qöRmedm.. Yabdıqın Şey çok ayıp. Başta adamı aLmamış oLsan qöRewe biRLkte qurp kuRmamış oLsanız hadi aLmasan anLarız. Ama iLk başta beraber yoLa çıktıqnız adamı KaRanın oRaya qeLipde weya YeRne adam aLaRak satmak hem acizLik hemde ŞeRef yoksuNLuqundan başka biRşey deqLdr. Ona buNa EskiLerden oLmandan hawa ataRsn hatıRLa bakaLım eskiLeRin zamanında böLe acizLikLer oLuyomuydu? En hayıRsız adamLar biLe qöRew oLduqu zaman hep beraber huzuRu bozmadan yapaRdık. AnLaşıLan sen qeçmişden öRnek aLmamışsın...! Yaptıqın çok ayıp biRşey. ÖzüR diLemen qeRekirken haLa kendini sawuNuyosun. Tabi adamı qurbdan atmak snn seçimin oLabLr ama oyuNu oynarken insanLıqıda unutmamak qeRekir...
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
escf1f2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Re: Ghosen

Mesaj gönderen escf1f2 »

xJoKeRx yazdı:Ghosen qöRdm qöRdmde snn kadar yüzsüzünü qöRmedm.. Yabdıqın Şey çok ayıp. Başta adamı aLmamış oLsan qöRewe biRLkte qurp kuRmamış oLsanız hadi aLmasan anLarız. Ama iLk başta beraber yoLa çıktıqnız adamı KaRanın oRaya qeLipde weya YeRne adam aLaRak satmak hem acizLik hemde ŞeRef yoksuNLuqundan başka biRşey deqLdr. Ona buNa EskiLerden oLmandan hawa ataRsn hatıRLa bakaLım eskiLeRin zamanında böLe acizLikLer oLuyomuydu? En hayıRsız adamLar biLe qöRew oLduqu zaman hep beraber huzuRu bozmadan yapaRdık. AnLaşıLan sen qeçmişden öRnek aLmamışsın...! Yaptıqın çok ayıp biRşey. ÖzüR diLemen qeRekirken haLa kendini sawuNuyosun. Tabi adamı qurbdan atmak snn seçimin oLabLr ama oyuNu oynarken insanLıqıda unutmamak qeRekir...

EYVALLAH kardeşim eline sağlık ben de bunu anlatmak isityom ama gaz kafalı anlamıyo işte baştan gruba almasa neyse bi şey demicem...suçunu bastırmak için yalan sölüyo bi de...yok oraya gidip ilk ben wurcakmışımm da mantığı almıyo işte salağın...oraya gidip ilk ben wursam öldüğüm zaman kim kaldırcak bunu düşünemicek kadar beyinsiz işte :D
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön