GBMX Tank

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: GBMX Tank

Mesaj gönderen katakuli »

Ek olarak herkese küstah ve görgüsüzlükle cevap veren PANORA kişisi taşkanat zırhın özelliklerine bir bak
Taş Kanat Zırh
[Maksimum Enerji]: 477.000
[Savunma]: 13.760
[Kritik Zırhı]: 8.000
[Direnç (HEPSİ)]: 32.000

Gtün olmuş tempra resmen.Gerizekalı,beyinsiz deme boşuna bence kendi kendini buluyorsun.
Kullanıcı avatarı
PANORA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PANORA »

Size Birşey Anlatmak Deveye Hendek Atlatmak Kadar Zor...

Ergen Beyinleriniz Gelişsin Azıcık :| Yazdığımı Anlayabilecek Çıkacak Ama 2 Senelik Kıytırık Herifler Değil Sanırım ;)
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

Evet şimdi öğrenmiştir herhalde PANORA saolasın katakuli :)
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

PANORA yazdı:
HAMMER62 yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Siz niye üstünüze alındınızki adam göstermek istemiş benimki seninkinden daha uzun kavgasına girmeye gerek yokki :mrgreen: ne kadar çocuksunuz
Bn dirençleri binledim diye foto koymadım arkadaşım direnç + enerjim yüksek dedim..
Allah Allah !!!

Maksimum Enerji + Direnç İtem Varmı ki ? :o :o :o

Oh My God !

Şuan Şok Geçirdim Bu Adam Microsoft Türkiye Ceo'su :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Müthişsin Birader Yaa :lol:

Yazdığın bu değilmi ? Biz başka birşey mi gördük ? Burda 3 Kişi seni anlamıyor sen diyorsunki bize ergen beyinli ne yani 3 kişi haksız sen haklısın ne diyelim zeki arkadaş sana iyi beyinler :)
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

PANORA yazdı:Size Birşey Anlatmak Deveye Hendek Atlatmak Kadar Zor...

Ergen Beyinleriniz Gelişsin Azıcık :| Yazdığımı Anlayabilecek Çıkacak Ama 2 Senelik Kıytırık Herifler Değil Sanırım ;)
O yazdığın cevaplarda kendince ironi mi yaptığını sanıyorsun?
Bence Hammerı tebrik edip susmak lazım şurada.Çünkü bildiğin yazdıklarınla batıyorsun.
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Absolute Power

Re: Merhaba

Mesaj gönderen HAMMER62 »

ISTANBULFATIHI yazdı:Merhaba

Güzel olmuş , taşkanat itemler sanırım üstünde var. Ben ateş veya asit direnclerinin 1ooo olması yerine 900 puan olsa , onun yerine savunma + enerji'nin yüksek tutulması yanındayım. GBM X vuruş yaptığında eğer direncin 900 civarındaysa vuracağı maximum vuruş puanı 1500,2000 arasındadır. Normal bir şifa ile bu hasar kapanabilir. ARdından savunmanın yüksek olduğunda GBM X 'in vurucağı vuruş ise ıska'dan dolayı daha az hasar ve yüksek canın olmasına karşın daha rahatlıkla kesilebilir.

Yönetim hemen migrat/sığınaklarda dizdiğimiz itemlerle Gaffar'ı kesmemizi elbette istemiyor. Dolayısıyla ona göre hazırladığı GBM X ve GAffar'ın azami güçlerini. Eskiden 4/5 saatte kestiğimiz GBM X 'i 2 gün önce 1 Saat 50 dakika'da ve her gidişimizde tek seferde kesebiliyoruz.

düşen taşkanat itemlerin savunma + enerji+ direncler (hepsi) olmasının gaffar ve ardındakileri kesimimi kolaylaştıracak yönde. Taşkanat itemlerden en az 2 parça dizen bir tank savaşçısı ve hasarları yüksek olan diğer grup üyeleri rahatlıkla gaffar'ı kesmeye başlayacaktır.

Biraz sabır , biraz taktik , biraz hasar , biraz maximum enerji , direnc ve birazda zaman gerekiyor..

Şimdiden tüm gaffar yolcularına bol şans dileklerimi gönderiyorum ;)

İyi Forumlar , iyi Eğlenceler...
ISTANBULFATİHİ

Yorum atmak için zaman ayırdıgın için tşkr ederım..

Dedıgını Yapmak İçin yani savunma ve zırh acısından evo kolye yüzük giyiyorm ...
Taşkanat olarak Sadece zırhım var..
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Masterlid yazdı:
Bunları Yapmışsın Tebriklerde , Anlamadığım Nokta Şurası ; Bunları Bizde Yapıyoruz Fakat Elimizde Yükseltilmiş Direnç İtemi Olmadan Zırhımız Taşkanat Olmadan Bence Biz Daha Başarılıyız ;)
Teşkkür ederım Yorumun İçin , Biz taşkanat veya Yükseltilmş item oLmadan da kesıyorduk sadece enerjiye oranla dirençler düşüyodu veya tam tersi.. bnde hem enerji yükseltp hemde dirençleri 1000 ledıgım fotografı koydum daha iyisini yapabilecek var mı diye sordum sadece...
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
HAMMER62
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Meaninqless yazdı:Gözlüğünde Sanırım M 2.5 Element Mor ?
Evet Tabiki.. Elektrık ve ateş etkın oldugu için Çemberlitaş-1 Bölgesinde M2,5 mor elemnt kullanıyorm..
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

PANORA yazdı:
Beycoastlitako yazdı:
PANORA yazdı:
HAMMER62 yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Siz niye üstünüze alındınızki adam göstermek istemiş benimki seninkinden daha uzun kavgasına girmeye gerek yokki :mrgreen: ne kadar çocuksunuz
Bn dirençleri binledim diye foto koymadım arkadaşım direnç + enerjim yüksek dedim..
Allah Allah !!!

Maksimum Enerji + Direnç İtem Varmı ki ? :o :o :o

Oh My God !

Şuan Şok Geçirdim Bu Adam Microsoft Türkiye Ceo'su :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Müthişsin Birader Yaa :lol:
Dalga geçicem derken kayaya vurmuş , gerekli cevabı arkadaş yapıştırmış : Sen adamın dediğini anlamamışsın bi de dalga geçiyon adam max enerji+ direnç itemim var demiyor ki enerjim ve direncim yüksek diyor..
[İçerik Silinmiştir.]

Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.

HellRiDerS
Şuna biri türkçe öğretsin ya.Adam yükselttim mi diyor git biraz kitap oku da anlama yeteneğin gelişsin oyun oynaya oynaya o beynin de çok az da olsa bulunan beyin hücrelerin körelmiş.Adam enerji+ direncim yüksek diyor yani hem enerjisi hem de direnci fazla başkalarını küçümseyip kendisini bişey zannetmek böle bişey işte az saygı duy etrafına .
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Masterlid »

HAMMER62 yazdı:
Masterlid yazdı:
Bunları Yapmışsın Tebriklerde , Anlamadığım Nokta Şurası ; Bunları Bizde Yapıyoruz Fakat Elimizde Yükseltilmiş Direnç İtemi Olmadan Zırhımız Taşkanat Olmadan Bence Biz Daha Başarılıyız ;)
Teşkkür ederım Yorumun İçin , Biz taşkanat veya Yükseltilmş item oLmadan da kesıyorduk sadece enerjiye oranla dirençler düşüyodu veya tam tersi.. bnde hem enerji yükseltp hemde dirençleri 1000 ledıgım fotografı koydum daha iyisini yapabilecek var mı diye sordum sadece...
Bana Kalıcak Olursa Canında Çok Fazla Değil ;)
Ekibimizdeki Tanklarımızın Canları Her Halükarda Seninkinden Yüksek , Dirençler Aynı ...
Ben Şunu Demek İstemiyorum ; Eziksin Biz Daha İyiyiz , Demek İstediğim Bu Değil ;)
Sadece Bu İtemleri Göstermişsin , Daha İyisi Olabilir Bu Yani ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön