Arkadaşlar öncelikle selamlar bildiğiniz üzere ikvde çok değişikler oldu hemde baya çok.Bazı oyuncular ve ben dahil olmak üzere bilmiyorum sizde bana katılıyormusunuz İstanbul Kıyamet Vakti'nin eski zevki kalmadı,ayrıca sinir bozucu olmayada başladı,herkes herşeyi parayla alıyor parayla almayan oyuncu ise ezik kalıyor,artık kimse mağaranın önünde toplanıp 10-15 kişi zar zor gidip dev anayı kesiyordu vb. şimdi öylemi 2-3 adam çağır 49 luk yapsın görevini 2dkda tabi böyle olması daha iyi belki ama hiç 49 luk arkadaşı olmayan ne yapsın ?,klan savaşlarınada gelirsek eski wsler eski savaşlar kalmadı artık 2-3
snde iş bitiyor adamın önceden kapışma vardı şimdi puff yok olup gitti,eskiden antrepo,fareadamlar,labirent vb. mekanlar dolup taşardı şimdi nadiren 2-3 kişi anca bulunur,belki eski ikv geri dönmez saden oyun yöneticilerinin yapacakları hiçbirşey yok herkes 49 artık geri çeviremezlerki herneyse demek istediğim şey ikv bana göre git gide batıyor sizden bir oylama rica edebilirmiyim.....
Sizce 49 lvlermi daha iyiydi ?
Sizce 39 lvlermi daha iyiydi ?
Sizce 29 lvlermi daha iyiydi ?
Okuduğunuz için teşekkürler..
Bir Ankete Ne Dersiniz ?
-
ForumDelisiii
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Meran
Re: Bir Ankete Ne Dersiniz ?
Bence oyun açılmadan önce herşey daha güzeldi ömrümü yedi bu oyun :lol:

- haydegidelummm
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Arzın Çocukları
Püskevitsiz Herşey Kötü.. Bu yüzden Hiç Gülmek Bize yakışmadı
Püskevitizm i destekliyorsan gülme burak ! onursal üye olacan bide
Püskevitizm i destekliyorsan gülme burak ! onursal üye olacan bide
MORDuMan yazdı:Bence oyun açılmadan önce herşey daha güzeldi ömrümü yedi bu oyun :lol:
Savaşçı : TskXRammstein
Büyücü : Rammsteın
Şifacı : Karadumanistt
TSK his brother !
Büyücü : Rammsteın
Şifacı : Karadumanistt
TSK his brother !
Gülen kim yavhaydegidelummm yazdı:Püskevitsiz Herşey Kötü.. Bu yüzden Hiç Gülmek Bize yakışmadı
Püskevitizm i destekliyorsan gülme burak ! onursal üye olacan bideMORDuMan yazdı:Bence oyun açılmadan önce herşey daha güzeldi ömrümü yedi bu oyun![]()

- TheAnswerr3
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
MORDuMan yazdı:Bence oyun açılmadan önce herşey daha güzeldi ömrümü yedi bu oyun :lol:
DARAĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE
FENERBAHÇE
TheAnswerr3 yazdı:MORDuMan yazdı:Bence oyun açılmadan önce herşey daha güzeldi ömrümü yedi bu oyun :lol: