Öncelikle su anda bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlara iyi günler .
Şu anda bu yazıyı buraya taşımamamdaki tek amaç destek takımına attığım 5 mesaja geri dönüt yapılmamasıdır.
Konu Şaheser veya itemin yanlışlıkla işportaya satılmasıdır . Yanlışlıkla işportaya satmış oldugum bir itemin geri dönütünü istemek için defalarca destek takımına mesajlarımı yollamaktayım.Ancak yetkili kişi veya kişilerin iş yoğunluğu veya tatile çıkma durumları da olabileceği için ben bu konuyu buraya taşımaktayım.ilgili bir arkadaş bu konuya bir açıklık getirirse sevinirim.Aynı konu daha onceden de açıldığını bildiğim için tekrar bu konuyu açtım.
şimdiden ilgileneceğinizden emin olup , iyi çalışmalar dilerim
YETKİLİ 1 Arkadaş acil bir Şekilde bakabilir mi .
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
YETKİLİ 1 Arkadaş acil bir Şekilde bakabilir mi .
* NEmTLuTÜRKümDyNe *
[Sobe'nin Taktiri Epe]
TAKVA
Yetkili arkadaşın bakabilmesi ve yanıt verebilmesi için Hızlı Destekten yazman daha çok işini kolaylaştırır.Buralardan bakamayabilirler.
Hızlı Destek
viewforum.php?f=100
Hızlı Destek
viewforum.php?f=100
-
- Salgın Koruyucusu
Re: YETKİLİ 1 Arkadaş acil bir Şekilde bakabilir mi .
Çok Teşşekkür ederim
* NEmTLuTÜRKümDyNe *
[Sobe'nin Taktiri Epe]
- WATERxSWORD
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İyi geceler.LoTusTayFun yazdı: Öncelikle su anda bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlara iyi günler .
Şu anda bu yazıyı buraya taşımamamdaki tek amaç destek takımına attığım 5 mesaja geri dönüt yapılmamasıdır.
Konu Şaheser veya itemin yanlışlıkla işportaya satılmasıdır . Yanlışlıkla işportaya satmış oldugum bir itemin geri dönütünü istemek için defalarca destek takımına mesajlarımı yollamaktayım.Ancak yetkili kişi veya kişilerin iş yoğunluğu veya tatile çıkma durumları da olabileceği için ben bu konuyu buraya taşımaktayım.ilgili bir arkadaş bu konuya bir açıklık getirirse sevinirim.Aynı konu daha onceden de açıldığını bildiğim için tekrar bu konuyu açtım.
Arkadaşımızın sorununu anladıysam eğer;
1= Nadide (MOR&GRUP BÖLGELERİNDE BOSS YARATIKLARDAN DÜŞEN EŞYALAR) başka bir karaktere aktarılamaz, satılamaz. Sadece çanta içindeyken boşluğa sürüklenerek yok edilir.
2= Şaheser eşyalar (ECEL GETİREN, LATİF, EJDER ASA, ve ASHAB-I KEYF) atılamaz, satılamaz, başka bir karaktere aktarılamaz ve yok edilemezler. Size bağlanmış durumdadırlar.
Kısaca belirtirsem. Yanlışlıkla sattığın itemin ne tür bir item olduğunu yazarsan sana daha iyi yardımcı olabilirim.
Turkuaz: tek item
Mor: Nadide.
Sarı: Çift item (efsun)
Turuncu: Şaheser.
Benim özel bloguma mesaj atarsan sevinirim.
İyi forumlar, iyi geceler.
İlgi çekici yoktur ilgi çeken vardır. Kimisi eteğiyle ilgi çeker, kimisi tek kelimesiyle...
Yetkili arkadaş ilgilenmiş..Özelden pmlersin ilgilenir işte :|WATERxSWORD yazdı:İyi geceler.LoTusTayFun yazdı: Öncelikle su anda bu yazıyı okuyan tüm arkadaşlara iyi günler .
Arkadaşımızın sorununu anladıysam eğer;
1= Nadide (MOR&GRUP BÖLGELERİNDE BOSS YARATIKLARDAN DÜŞEN EŞYALAR) başka bir karaktere aktarılamaz, satılamaz. Sadece çanta içindeyken boşluğa sürüklenerek yok edilir.
2= Şaheser eşyalar (ECEL GETİREN, LATİF, EJDER ASA, ve ASHAB-I KEYF) atılamaz, satılamaz, başka bir karaktere aktarılamaz ve yok edilemezler. Size bağlanmış durumdadırlar.
Kısaca belirtirsem. Yanlışlıkla sattığın itemin ne tür bir item olduğunu yazarsan sana daha iyi yardımcı olabilirim.
Turkuaz: tek item
Mor: Nadide.
Sarı: Çift item (efsun)
Turuncu: Şaheser.
Benim özel bloguma mesaj atarsan sevinirim.
İyi forumlar, iyi geceler.
Bu arada Bosslardan düşen materiyaller işportaya satılabilir.
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
-
- Salgın Koruyucusu
Yanlışlıkla satmış oldugum ıtem Sobe'nın Taktırı Epe dir arkadaslar kac gundur maıllerıme cevap alamıyorum . çogu kısı alırsın bazı kısıler alamazsın dıyorlar kesn bır cevap nasıl alabılırım acaba ?
* NEmTLuTÜRKümDyNe *
[Sobe'nin Taktiri Epe]