dogrulugu ıyılıgı savunan bu adama ıyı bakın ve dıkkat edın kasılım kasılım bız adamız dıye kasılırlar herseyı cok bılmıs gıbı konusurlar ama ettıkelerı laflar ortada. bır savas sırasında kesılınce kı savas ta benım bır alakam yok ıste soyledıgı sozler.....
http://imageshack.us/f/268/ekran070811195544.jpg/
ynçrxspace
ynçrxspace
ALEMİNTEKDERDİBENOLMUŞUM
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Terbiyeci
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ynçrxspace
Neden :?: Öyle küfür edince 'adam' mı olmuş oluyor :?:JoeyJordison yazdı:Yiyorsa 4 3 gibi sayılar koymadan küfür edin adam gibi :evil:
AteşSalih -- TERBİYECİ
Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir.. (Hz.Mevlana)
La senin zaten ne b*k olduğun ortada sen şimdi burda madurum diye mi geçiniyon... benimde acil bi işim olduğunda kesseler bende söverim her insanın bi patlama anı vardır....
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
Terbiyeci yazdı:Neden :?: Öyle küfür edince 'adam' mı olmuş oluyor :?:JoeyJordison yazdı:Yiyorsa 4 3 gibi sayılar koymadan küfür edin adam gibi :evil:
O anlamda değil sus yememek için bin takla atıyorlar a yerine 4 koyunca sus yemiyorlar o küfür olmuyormu

kocum fotoyo dıkkatlı baktın mı ben klansızım ve o adama nasıl vurabılırım kı adam gelıp bana kufur edıyor? ayrıca 4 kısı olması bırsey ıfade eder mı ve yazmıs mı oraya ısım var bırakın? bunların hıcbırı yokken adam nıye bana kufur edıyor? ıste bunu anlamıcak kadar cahılsınız tabı senın arkadasın ya savunursun anca olayı bılmeden ve emınımkı belkıde resıme bıle bakmamıssındır dırek arkadasın dıye savunmaya gecmıssındır...kenan76 yazdı:La senin zaten ne b*k olduğun ortada sen şimdi burda madurum diye mi geçiniyon... benimde acil bi işim olduğunda kesseler bende söverim her insanın bi patlama anı vardır....
ALEMİNTEKDERDİBENOLMUŞUM
- HEARTxOFxSPACES
- Cin Avcısı
Arkadaşım ben orada arz keserken sen gelip bana ne diye alışveriş açtın bunu söyleyebilirmisin? Daha bide kendini iyi bi insan göstermeye çalışıyorsun herkes benm nasıl birisi oldugumu bilir.Hatanın kimde oldugu açıkça meydanda. . .zIgAnOyLu yazdı:kocum fotoyo dıkkatlı baktın mı ben klansızım ve o adama nasıl vurabılırım kı adam gelıp bana kufur edıyor? ayrıca 4 kısı olması bırsey ıfade eder mı ve yazmıs mı oraya ısım var bırakın? bunların hıcbırı yokken adam nıye bana kufur edıyor? ıste bunu anlamıcak kadar cahılsınız tabı senın arkadasın ya savunursun anca olayı bılmeden ve emınımkı belkıde resıme bıle bakmamıssındır dırek arkadasın dıye savunmaya gecmıssındır...kenan76 yazdı:La senin zaten ne b*k olduğun ortada sen şimdi burda madurum diye mi geçiniyon... benimde acil bi işim olduğunda kesseler bende söverim her insanın bi patlama anı vardır....
yNçRxSPaCeX
yNçRxSPaCeX

alıs verıs actıgımın kanıtı var mı pekı? kendın dıyorsun bak ve arkadasların dıyor orda 4 arz var ve gelıp sana alıs verıs acıcam? 4 kısı senı kesemıyor mu yanıHEARTxOFxSPACES yazdı:Arkadaşım ben orada arz keserken sen gelip bana ne diye alışveriş açtın bunu söyleyebilirmisin? Daha bide kendini iyi bi insan göstermeye çalışıyorsun herkes benm nasıl birisi oldugumu bilir.Hatanın kimde oldugu açıkça meydanda. . .zIgAnOyLu yazdı:kocum fotoyo dıkkatlı baktın mı ben klansızım ve o adama nasıl vurabılırım kı adam gelıp bana kufur edıyor? ayrıca 4 kısı olması bırsey ıfade eder mı ve yazmıs mı oraya ısım var bırakın? bunların hıcbırı yokken adam nıye bana kufur edıyor? ıste bunu anlamıcak kadar cahılsınız tabı senın arkadasın ya savunursun anca olayı bılmeden ve emınımkı belkıde resıme bıle bakmamıssındır dırek arkadasın dıye savunmaya gecmıssındır...kenan76 yazdı:La senin zaten ne b*k olduğun ortada sen şimdi burda madurum diye mi geçiniyon... benimde acil bi işim olduğunda kesseler bende söverim her insanın bi patlama anı vardır....
LAZOGLU...
ALEMİNTEKDERDİBENOLMUŞUM
- HEARTxOFxSPACES
- Cin Avcısı
3 tane arz wardı orda 2 sinin kutreti yoktu zaten 30 cana indirdim birisini kesmemem içinmi artık nedense geldin alışveriş açtın banazIgAnOyLu yazdı:alıs verıs actıgımın kanıtı var mı pekı? kendın dıyorsun bak ve arkadasların dıyor orda 4 arz var ve gelıp sana alıs verıs acıcam? 4 kısı senı kesemıyor mu yanıHEARTxOFxSPACES yazdı:Arkadaşım ben orada arz keserken sen gelip bana ne diye alışveriş açtın bunu söyleyebilirmisin? Daha bide kendini iyi bi insan göstermeye çalışıyorsun herkes benm nasıl birisi oldugumu bilir.Hatanın kimde oldugu açıkça meydanda. . .zIgAnOyLu yazdı:kocum fotoyo dıkkatlı baktın mı ben klansızım ve o adama nasıl vurabılırım kı adam gelıp bana kufur edıyor? ayrıca 4 kısı olması bırsey ıfade eder mı ve yazmıs mı oraya ısım var bırakın? bunların hıcbırı yokken adam nıye bana kufur edıyor? ıste bunu anlamıcak kadar cahılsınız tabı senın arkadasın ya savunursun anca olayı bılmeden ve emınımkı belkıde resıme bıle bakmamıssındır dırek arkadasın dıye savunmaya gecmıssındır...kenan76 yazdı:La senin zaten ne b*k olduğun ortada sen şimdi burda madurum diye mi geçiniyon... benimde acil bi işim olduğunda kesseler bende söverim her insanın bi patlama anı vardır....onuda gectım senı bılen bılıyor demek pekı buna cvp ver adada ben gorev yapmak ıcın arkadasımın kp sı gıtmesın dıye 36 level buyucumle arz oldum gelıp brıstol ıle benı kesmedınız mı? hangı efendı adam 36 levelı keser kı onu bırakın lodos oldugumu savasta beraber mucadele ettıgımızı bıldıgınız halde? ve orda dedım sıze gorev ıcın arz oldum arkadasıda rahat bırakır mısınız dıye ve sız ne yaptınız? ınsanlıktan efendılıkten mı bahsedıyorsunuz bıde bırakın bu ıslerı ben kesılmenın derdınde degılım ama sen kesılınce ana bacı kufur edıcek kadar sereflı bır ınsansın ve sana su kadarını dıyorum oyunda da dedıgım gıbı kendıne cok guvenın varsa bırde o kufur benım yuzume karsı etsene...
LAZOGLU...
yNçRxSPaCeX
yNçRxSPaCeX

- HEARTxOFxSPACES
- Cin Avcısı