GBMX Tank

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

Re: GBMX Tank

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

HAMMER62 yazdı:
KILLJoYPeRSoN yazdı:Arkadaşın dirençlerinin neden yüksek olduğunu söyleyeyim;

Arkadaşta Taşkanat Zırh var ve Taşkanat Zırta tüm dirençlerden var..!!

ewt yanLızca 32 direnç veriyor bir item bile değil yani

Hepsi iyimişte burda yanlışın var kardeşim. Hem ateş hem asit 1000 liyosun 32 +32 64 eder ve 1 dirençten daha ii verir. Ayrıca üstüne zırhıda 39 lvlden en fazla 55 artırdığını göz önüne alırsak 9 direnç kardasın. ayrıca tebrikler güzel toplamışsın farabi + direnç itemleri...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
Masterlid
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Masterlid »

Bunları Yapmışsın Tebriklerde , Anlamadığım Nokta Şurası ; Bunları Bizde Yapıyoruz Fakat Elimizde Yükseltilmiş Direnç İtemi Olmadan Zırhımız Taşkanat Olmadan Bence Biz Daha Başarılıyız ;)
-Geri Dönüş ;)

ResimResim

La Vıttorıa Sara Nostra ;)
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Merhaba

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Merhaba

Güzel olmuş , taşkanat itemler sanırım üstünde var. Ben ateş veya asit direnclerinin 1ooo olması yerine 900 puan olsa , onun yerine savunma + enerji'nin yüksek tutulması yanındayım. GBM X vuruş yaptığında eğer direncin 900 civarındaysa vuracağı maximum vuruş puanı 1500,2000 arasındadır. Normal bir şifa ile bu hasar kapanabilir. ARdından savunmanın yüksek olduğunda GBM X 'in vurucağı vuruş ise ıska'dan dolayı daha az hasar ve yüksek canın olmasına karşın daha rahatlıkla kesilebilir.

Yönetim hemen migrat/sığınaklarda dizdiğimiz itemlerle Gaffar'ı kesmemizi elbette istemiyor. Dolayısıyla ona göre hazırladığı GBM X ve GAffar'ın azami güçlerini. Eskiden 4/5 saatte kestiğimiz GBM X 'i 2 gün önce 1 Saat 50 dakika'da ve her gidişimizde tek seferde kesebiliyoruz.

düşen taşkanat itemlerin savunma + enerji+ direncler (hepsi) olmasının gaffar ve ardındakileri kesimimi kolaylaştıracak yönde. Taşkanat itemlerden en az 2 parça dizen bir tank savaşçısı ve hasarları yüksek olan diğer grup üyeleri rahatlıkla gaffar'ı kesmeye başlayacaktır.

Biraz sabır , biraz taktik , biraz hasar , biraz maximum enerji , direnc ve birazda zaman gerekiyor..

Şimdiden tüm gaffar yolcularına bol şans dileklerimi gönderiyorum ;)

İyi Forumlar , iyi Eğlenceler...
ISTANBULFATİHİ
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Meaninqless
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Meaninqless »

Gözlüğünde Sanırım M 2.5 Element Mor ?

Fordehseat ŞİFACI

Eminönü

Resim
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

PANORA yazdı:
HAMMER62 yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Siz niye üstünüze alındınızki adam göstermek istemiş benimki seninkinden daha uzun kavgasına girmeye gerek yokki :mrgreen: ne kadar çocuksunuz
Bn dirençleri binledim diye foto koymadım arkadaşım direnç + enerjim yüksek dedim..
Allah Allah !!!

Maksimum Enerji + Direnç İtem Varmı ki ? :o :o :o

Oh My God !

Şuan Şok Geçirdim Bu Adam Microsoft Türkiye Ceo'su :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Müthişsin Birader Yaa :lol:
Dalga geçicem derken kayaya vurmuş , gerekli cevabı arkadaş yapıştırmış : Sen adamın dediğini anlamamışsın bi de dalga geçiyon adam max enerji+ direnç itemim var demiyor ki enerjim ve direncim yüksek diyor..
Kullanıcı avatarı
PANORA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen PANORA »

Beycoastlitako yazdı:
PANORA yazdı:
HAMMER62 yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Siz niye üstünüze alındınızki adam göstermek istemiş benimki seninkinden daha uzun kavgasına girmeye gerek yokki :mrgreen: ne kadar çocuksunuz
Bn dirençleri binledim diye foto koymadım arkadaşım direnç + enerjim yüksek dedim..
Allah Allah !!!

Oh My God !

Şuan Şok Geçirdim Bu Adam Microsoft Türkiye Ceo'su :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dalga geçicem derken kayaya vurmuş , gerekli cevabı arkadaş yapıştırmış : Sen adamın dediğini anlamamışsın bi de dalga geçiyon adam max enerji+ direnç itemim var demiyor ki enerjim ve direncim yüksek diyor..
[İçerik Silinmiştir.]

Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.

HellRiDerS
Mkaloncabaskan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Türk Birliği

Mesaj gönderen Mkaloncabaskan »

Daha iyisini yapabilirm diyen varsa yapsın resim koysun :)

Canı Yüksek ve Ateş Asit dirençlerim bin diyor adam :D Allah artırsın kardeşim inşallah daha iyi itemleriniz olur.
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen katakuli »

PANORA yazdı:
Beycoastlitako yazdı:
PANORA yazdı:
HAMMER62 yazdı:
Allah Allah !!!

Oh My God !

[İçerik Silinmiştir.]

Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.

HellRiDerS
Enerji ve direnç neden aynı anda yükselmiyor?Açıklayabilr msin.İkisi item ve iksirle aynı anda belli bir seviye yükseltilmiyor mu?
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

PANORA yazdı:
Beycoastlitako yazdı:
PANORA yazdı:
HAMMER62 yazdı:
Allah Allah !!!

Oh My God !

[İçerik Silinmiştir.]

HellRiDerS

Birşey bildiğini zannediyor fakat hiçbişe bilmiyor :) öğreneceksin genç daha erken :)
En son Beycoastlitako tarafından 09 Tem 2011 14:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
SpxGreywolf
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen SpxGreywolf »

Öncelikle Merhaba

Bu konun açılış nedeni tartışmak için deil Hammer Arkadaşımız GBX de böle tank varsa Buraya foroğraf koysun diyor herkes salça oluyor

İyi forumlar.
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `

Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön