KILLJoYPeRSoN yazdı:Arkadaşın dirençlerinin neden yüksek olduğunu söyleyeyim;
Arkadaşta Taşkanat Zırh var ve Taşkanat Zırta tüm dirençlerden var..!!
ewt yanLızca 32 direnç veriyor bir item bile değil yani
Hepsi iyimişte burda yanlışın var kardeşim. Hem ateş hem asit 1000 liyosun 32 +32 64 eder ve 1 dirençten daha ii verir. Ayrıca üstüne zırhıda 39 lvlden en fazla 55 artırdığını göz önüne alırsak 9 direnç kardasın. ayrıca tebrikler güzel toplamışsın farabi + direnç itemleri...
Bunları Yapmışsın Tebriklerde , Anlamadığım Nokta Şurası ; Bunları Bizde Yapıyoruz Fakat Elimizde Yükseltilmiş Direnç İtemi Olmadan Zırhımız Taşkanat Olmadan Bence Biz Daha Başarılıyız
Güzel olmuş , taşkanat itemler sanırım üstünde var. Ben ateş veya asit direnclerinin 1ooo olması yerine 900 puan olsa , onun yerine savunma + enerji'nin yüksek tutulması yanındayım. GBM X vuruş yaptığında eğer direncin 900 civarındaysa vuracağı maximum vuruş puanı 1500,2000 arasındadır. Normal bir şifa ile bu hasar kapanabilir. ARdından savunmanın yüksek olduğunda GBM X 'in vurucağı vuruş ise ıska'dan dolayı daha az hasar ve yüksek canın olmasına karşın daha rahatlıkla kesilebilir.
Yönetim hemen migrat/sığınaklarda dizdiğimiz itemlerle Gaffar'ı kesmemizi elbette istemiyor. Dolayısıyla ona göre hazırladığı GBM X ve GAffar'ın azami güçlerini. Eskiden 4/5 saatte kestiğimiz GBM X 'i 2 gün önce 1 Saat 50 dakika'da ve her gidişimizde tek seferde kesebiliyoruz.
düşen taşkanat itemlerin savunma + enerji+ direncler (hepsi) olmasının gaffar ve ardındakileri kesimimi kolaylaştıracak yönde. Taşkanat itemlerden en az 2 parça dizen bir tank savaşçısı ve hasarları yüksek olan diğer grup üyeleri rahatlıkla gaffar'ı kesmeye başlayacaktır.
Biraz sabır , biraz taktik , biraz hasar , biraz maximum enerji , direnc ve birazda zaman gerekiyor..
Şimdiden tüm gaffar yolcularına bol şans dileklerimi gönderiyorum
KaraXHayalet yazdı:Siz niye üstünüze alındınızki adam göstermek istemiş benimki seninkinden daha uzun kavgasına girmeye gerek yokki :mrgreen: ne kadar çocuksunuz
Bn dirençleri binledim diye foto koymadım arkadaşım direnç + enerjim yüksek dedim..
Allah Allah !!!
Maksimum Enerji + Direnç İtem Varmı ki ?
Oh My God !
Şuan Şok Geçirdim Bu Adam Microsoft Türkiye Ceo'su :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Müthişsin Birader Yaa :lol:
Dalga geçicem derken kayaya vurmuş , gerekli cevabı arkadaş yapıştırmış : Sen adamın dediğini anlamamışsın bi de dalga geçiyon adam max enerji+ direnç itemim var demiyor ki enerjim ve direncim yüksek diyor..
KaraXHayalet yazdı:Siz niye üstünüze alındınızki adam göstermek istemiş benimki seninkinden daha uzun kavgasına girmeye gerek yokki :mrgreen: ne kadar çocuksunuz
Bn dirençleri binledim diye foto koymadım arkadaşım direnç + enerjim yüksek dedim..
Allah Allah !!!
Oh My God !
Şuan Şok Geçirdim Bu Adam Microsoft Türkiye Ceo'su :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dalga geçicem derken kayaya vurmuş , gerekli cevabı arkadaş yapıştırmış : Sen adamın dediğini anlamamışsın bi de dalga geçiyon adam max enerji+ direnç itemim var demiyor ki enerjim ve direncim yüksek diyor..
[İçerik Silinmiştir.]
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
Allah Allah !!!
Oh My God !
[İçerik Silinmiştir.]
Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımından dolayı hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
HellRiDerS
Enerji ve direnç neden aynı anda yükselmiyor?Açıklayabilr msin.İkisi item ve iksirle aynı anda belli bir seviye yükseltilmiyor mu?
Allah Allah !!!
Oh My God !
[İçerik Silinmiştir.]
HellRiDerS
Birşey bildiğini zannediyor fakat hiçbişe bilmiyor öğreneceksin genç daha erken
En son Beycoastlitako tarafından 09 Tem 2011 14:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.