Arkadaşın balığı öldü ondan her sayfaya yapıştırıyoruz.ikvoyuncusu2008 yazdı:Arkadaşlar burası lonca tanıtım sayfası.İletilerini arttırmayı istiyorsanız başka sayfalara yönelin.Boş boş işlerle uğraşacağınıza çıkın dolaşın , aklınız başınızda değil gibi duruyor.
``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Canceazi yazdı:Arkadaşın balığı öldü ondan her sayfaya yapıştırıyoruz.ikvoyuncusu2008 yazdı:Arkadaşlar burası lonca tanıtım sayfası.İletilerini arttırmayı istiyorsanız başka sayfalara yönelin.Boş boş işlerle uğraşacağınıza çıkın dolaşın , aklınız başınızda değil gibi duruyor.
Merhametli olun Lütfen .. Mega Team Kınıyorum seni Püskevitsiz Gençler Derneği Olarak
- Megaxmustafa
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: MeGaxMuStafa
aRKdaSLar bende FazLa qiremiyorum Oyuna Kusura bakmayın Lise4 qectım ygs sınavı Var Sınava Calısmaya BasLadım SizLeri çok özLedim aRa Sıra SiziNLe birLikte olurum iyiki VarSınız MeGaxTeam
MeGaxMuStafa
SeLamLarrr HayırLı Cumalar Kardeşlerim Lanet Olsun Diyeceksiniz Ama Yine Benn Yine Benn :lol: 6 Gün Önce Besin Zehirlenmesi Geçirdim Düne Kadar Yataktaydım Serumlar, İğneler vs..
Ama Allah'a Şükür Loncadaki Bazı Dostlarımın da Gerek Telefondan Gerekse İnternetten Bana Ulaşarak Verdikleri Moralle , Dualarıyla Sabah Ayağa Kalkıp GüzeL Bir Deniz Keyfinin Ardından Sizlere Bakmaya Geldim
Bu Arada Aramızdan Gidenler Olmuş Haklarında Hayırlısını Diliyorum , Mürsel Şu Listeyi Adam Gibi Güncelle Olum Ne Bu Hal :lol: Eski Listeler Üzerinden Güncelleme Yapma + Listeyi Önizleme Yapmadan Direk Güncelleme
İnşallah İyisinizdir , Oyunu Saplantı Haline Getirip Ufak Detaylara Takılmak Yerine Tatilinizin ReeL Hayatınızın Tadını Çıkarın. Unutmayın Bu Oyun NasıL 3 Sene Önce de Olduysa 5 6 Sene Sonra Yine Olacaktır. Bazı Değerler Gelip Geçici iken Bazıları KALICIDIR.. Oyun Zevki Geçer , Her yıL Gösteriş Namına Düşürmek İçin Saatlerinizi Verdiğiniz Ve Düşürdüğünüz Zırhlar Gelip Geçer, Ama En Kötü Günlerinizde En Kötü Zamanlarınızda İki Elinizi Başınızın Arasına Aldığınızda Omzunuza Bir El Uzatan ve Sizi Her Zaman Destekleyen , İftiraya Maruz Kaldığınızda Size Sahip Çıkan , Hem Gerçek Hem Oyun Hayatında Size Kendinden Fedakarlık Verebilecek Tek Kişiler Dostlarınızdır...
2 - 3 Kişinin Gitmesiyle Veya 5o 1oo Kişinin Gelmesiyle Lonca Ne Büyür Ne De Çöker ! Sadece KALİTESİ DEĞİŞİR. NasıL mı ? Bu Değerleri Görmeyip, Sadece Oyunu Amaç Edinip Sadece Oyun Üzerine Kendi Zihnini Yoğunlaştırıp Saplantı Haline Getirip Ufak Detaylarla Uğraşarak Zamanla Kendisini , Çevresini ve Dostlarını Bir Bir Kaybedip Değerlilerin Yanından Giderler Böylece Loncanın Kalitesi Artar . Başta Loncanın Başkanları Olarak Biz Oyun Hayatında Olduğu Gibi ReeL Hayatta da En Zor Anlarda Birbirimize ve Tüm Dostlarımıza Kucak Açabiliyorsak Bu Lonca Sadece 2 miz Kalsa da Sonuçta Ne Kardeşlik Bitmiştir ne de Dostluk... Biten Şey Sadece İsimlerdir
Ve Biliyorum ki MeGaXTeaM Sadece Bir Oyun Üzerine Kurulu Lonca Değildir . Çok Mutluyum ki Bizim Gibi Düşünen Çok Dostlarımız var . O Yüzden Sizleri Çok Seviyorum ...
Bunlar Son 2 Haftanın Birikimi Oldu Diyebilirim Mutlaka Okumanızı da İsterim ! Okuyan Herkese Teşekkürler..
Birbirinize Olan Bağlılığınızın Sürmesi Dileğimle Kardeşlerim..
İnşallah İyisinizdir , Oyunu Saplantı Haline Getirip Ufak Detaylara Takılmak Yerine Tatilinizin ReeL Hayatınızın Tadını Çıkarın. Unutmayın Bu Oyun NasıL 3 Sene Önce de Olduysa 5 6 Sene Sonra Yine Olacaktır. Bazı Değerler Gelip Geçici iken Bazıları KALICIDIR.. Oyun Zevki Geçer , Her yıL Gösteriş Namına Düşürmek İçin Saatlerinizi Verdiğiniz Ve Düşürdüğünüz Zırhlar Gelip Geçer, Ama En Kötü Günlerinizde En Kötü Zamanlarınızda İki Elinizi Başınızın Arasına Aldığınızda Omzunuza Bir El Uzatan ve Sizi Her Zaman Destekleyen , İftiraya Maruz Kaldığınızda Size Sahip Çıkan , Hem Gerçek Hem Oyun Hayatında Size Kendinden Fedakarlık Verebilecek Tek Kişiler Dostlarınızdır...
2 - 3 Kişinin Gitmesiyle Veya 5o 1oo Kişinin Gelmesiyle Lonca Ne Büyür Ne De Çöker ! Sadece KALİTESİ DEĞİŞİR. NasıL mı ? Bu Değerleri Görmeyip, Sadece Oyunu Amaç Edinip Sadece Oyun Üzerine Kendi Zihnini Yoğunlaştırıp Saplantı Haline Getirip Ufak Detaylarla Uğraşarak Zamanla Kendisini , Çevresini ve Dostlarını Bir Bir Kaybedip Değerlilerin Yanından Giderler Böylece Loncanın Kalitesi Artar . Başta Loncanın Başkanları Olarak Biz Oyun Hayatında Olduğu Gibi ReeL Hayatta da En Zor Anlarda Birbirimize ve Tüm Dostlarımıza Kucak Açabiliyorsak Bu Lonca Sadece 2 miz Kalsa da Sonuçta Ne Kardeşlik Bitmiştir ne de Dostluk... Biten Şey Sadece İsimlerdir
Ve Biliyorum ki MeGaXTeaM Sadece Bir Oyun Üzerine Kurulu Lonca Değildir . Çok Mutluyum ki Bizim Gibi Düşünen Çok Dostlarımız var . O Yüzden Sizleri Çok Seviyorum ...
Bunlar Son 2 Haftanın Birikimi Oldu Diyebilirim Mutlaka Okumanızı da İsterim ! Okuyan Herkese Teşekkürler..
Birbirinize Olan Bağlılığınızın Sürmesi Dileğimle Kardeşlerim..
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Helal olsun kardeşime 
ZamanxMONEYY**ZamanxMoNeY**Abidinx
[(^)Ejder Asa] [(^)Ashab-ı Kehf][(^)Ecel Getiren]
[(^)Ejder Asa] [(^)Ashab-ı Kehf][(^)Ecel Getiren]
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
Çok güzel yazmışsın geçmiş olsun bu arada 

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos

* Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü *
~~ MeGaXTeaM ~~
~~ MeGaXTeaM ~~
__________________________________________________________________________________________________
Lonca Kurucu ve Başkanları
Lonca Başkan Yardımcımız
* * * * MeGaXTeaM GünceL Kadromuz * * * *
- XxMeGaSiFaxX >>>> MegaX Quarantine
MegaX Misslover >>> MegaX JusTmy
MegaX Yalnız >>>>> YaLNıZSavaŞÇII >>>>> MegaX Serkopaşa >>> MeGaX ORGaNiK
MeGaX ExKaLLiBRe > MegaX Lostt >>>>>>> MegaX Exkallibrex >>>>> MegaX Exkallıbre
MeGaX PaNoRa >>>> MeGaX HeLL
MegaX Crazy >>>>>> MegaX Blue >>>>> Megaxx Crazy
MeGaX eSPeRaNZaA > MegaX BrüTaL >>>>> MegaX Esper
MegaX Mustafa
MegaX Dimply >>>>> MegaX Tuqce
MegaX Fast
MeGaX MuHSiN >> MeGaX SeKOOO
MeGaX WeRKeRD >>> MeGaX AKSuS
MeGaX ZaLiM
MeGaX IISiMoNII
MeGaX YaRGıSıZ
MeGaX PeaRSoN >>> MeGaX SiLVeR >>> MeGaX PROF
MegaX Rockipsiz >> MeGaX RocKipSizZ > MeGaX RocKıpSızZ
MeGaX Cimcime >>> MegaX CimCiime
MegaX Züpper
MegaX Chemy >>> MeGaX LyKia
MegaX Bigsylvia
MeGaX LiMoN
MeGaX ZüMrA
MeGaX SPAW
MeGaX HeCToR
MeGaX MONEY
MeGaX PoSeİdOn
MeGaX ALPER
MeGaX DeSCaRTeS
* * * * Sınavlara Hazırlık Süreci İçin Ara Veren Üyelerimiz * * * *
- XxMeGaSiFaxX
MegaX Misslover >>> MegaX JusTmy
MegaX Mustafa
MegaX Dimply >>>>> MegaX Tuqce
MegaX Züpper
Vizyonumuz
- * Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. .
Misyonumuz
- * BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !
Sunucumuza Kazınmış Başarılarımız
- * Meran Sunucusunun İlk Kadim Kesen Loncası
* Meran Sunucusuna İlk Şaheser Kazandıran Lonca
* Meran Sunucusuna İlk Ashab-ı Kehf Kazandıran Lonca
* Meran Sunucusunda Junon'u İlk Kesen Lodos Lonca
* Meran Sunucusunda Centurion'u İlk Kesen Lodos Lonca
* Meran Sunucusuna İlk Nefs-i Müdafa Kazandıran Lonca
* Meran Sunucusunda En Yüksek Rütbeye Sahip Lodos Lonca
* İlk Yol Savaşçısı Kesimi[/b][/color]
MeGaXTeaM Tanıtım Albümü :
MeGaXTeaM Lonca Üye Alımlarımız Hk.
- * Üye Alımlarımız Bitmiştir...
* Üye Alımlarımız Lonca Üyelerimizden En Az 3 Arkadaşımızın Referansı ile Gerçekleşmektedir...
* Üyelik Başvurularını Lonca Kurucu ve Başkanlarına Veya Lonca Başkan Yardımcılarımıza Oyun İçinde Danışarak Ayrıca http://WwW.MeGaXTeaM.TR.GG / İLETİŞİM Adresinden de Bize ULaşarak Yapabilirsiniz...[/b][/color]
MeGaXTeaM Lonca Şikayet Bildirimi & Öneriler Hk.
- * MeGaXTeaM Ailesi ile İlgili Her Türlü Görüşleriniz,Fikirleriniz ve Yorumlarınızı Ayrıca Loncamız ile İlgili Şikayetlerinizi Web Sitemizin ( http://WwW.MeGaXTeaM.TR.GG ) İLETİŞİM Kısmından Kullanmakta Olduğunuz Char İsmini de Belirterek Bize Ulaştırabilirsiniz....Teşekkürler...
__________________________________________________________________________________________________
Listemizdeki Hatalar DüzeLtilmiştir Güncel Kadromuz Yukarıdaki Gibidir.

- haydegidelummm
- Işık Hanım'ın Elemanı
Savaşçı : TskXRammstein
Büyücü : Rammsteın
Şifacı : Karadumanistt
TSK his brother !
Büyücü : Rammsteın
Şifacı : Karadumanistt
TSK his brother !
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
Koray'ım Yeni Haberim oLdu Çok Çok Geçmiş olsun,
Ayrıca Dediqinede KatıLıyorum 3 5 kisinin Çıkmasıyla Lonca Ne KüçüLüR NeDe ÇöKeR.
BöyLesi Daha iyi oLdu Diye düsünüyoRum KaLanLarın yeri ayRı qidenLerinde
Biz Bu oyunu sadece ZewK için Oynuyoruz saqLıcakLa KaL Kardsm..!
He MürseL'im Bizim BüyücüyüDe EKLesen qüzeL oLuR MeGaxIıSiSiMoNıI
Ayrıca Dediqinede KatıLıyorum 3 5 kisinin Çıkmasıyla Lonca Ne KüçüLüR NeDe ÇöKeR.
BöyLesi Daha iyi oLdu Diye düsünüyoRum KaLanLarın yeri ayRı qidenLerinde
Biz Bu oyunu sadece ZewK için Oynuyoruz saqLıcakLa KaL Kardsm..!
He MürseL'im Bizim BüyücüyüDe EKLesen qüzeL oLuR MeGaxIıSiSiMoNıI
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
?)()=/()&/(%&+%^!''^'+^%%+/(=)_-123456-TSKxSUBAY-=&(/&(%++!%+^&%/(()(=)=)?_-13595&<
MeranPüskevitsiz Gençler Derneği Başganı
Meran Püskevitsiz Gençler Derneği (MPD)
Meran Püskevitsiz Gençler Derneği (MPD)