Ulen 500 akçe alacaz evet yazıyoz mesaj gelmiyo
1000 alalım dedik bunu gönderdik onay yazmamız için mesaj gelmiyo ulan bu kadarmı dandik oldunuz bee..
şimdi göndereyim mi göndermeyeyim mmi diye düşünüyom...
göndersem ona karşılık mesaj gelmez gene gider paramız boşa...
Lan İyice Dandikleştiniz ya
- koray9507
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lan İyice Dandikleştiniz ya
avea ve turkcell deniyorsun demi kardeşim bizde böyle bir sorun olmadıda gerçi ben 1 haftadan fazla oldu akçe alalı :?Eleminx yazdı:Ulen 500 akçe alacaz evet yazıyoz mesaj gelmiyo
1000 alalım dedik bunu gönderdik onay yazmamız için mesaj gelmiyo ulan bu kadarmı dandik oldunuz bee..
-
- Cin Avcısı
Tamamen senin operatörünün gecikmesinden kaynaklanıyor.Eleminx yazdı:Ulen 500 akçe alacaz evet yazıyoz mesaj gelmiyo
IISeHRaZaTII
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Montecarlo
"Öyle horozlar var ki, öttükleri için güneşin doğduğunu sanırlar."
(L. Dumont)
Bu sorunu yaşayan başka kişilerde oldugunu duymuştum.
oparatörde sorun yok turcell
daha öncede çok defa yüklemiştim...
adamlar iksirlerde indidirm yaptı bazıları akçeye hucüm etti malum...
daha öncede çok defa yüklemiştim...
adamlar iksirlerde indidirm yaptı bazıları akçeye hucüm etti malum...
- WATERxSWORD
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İyi forumlar.Eleminx yazdı:Ulen 500 akçe alacaz evet yazıyoz mesaj gelmiyo
Bu gibi durumlarda mesajı lütfen nasıl ve NEREYE gönderdiğinize dikkat edin ve hattınızın MOBİL ÖDEME'ye açık olduğundan emin olun;
Avea veya Turkcell hattından Mobil Ödeme ile Akçe almak için, istediğin Akçe miktarının kodunu cep telefonunuzun mesaj bölümüne almak istediğiniz akçe miktarının kodunu girerek 7979'a kısa mesaj atınız.
Gelen onay mesajını EVET ya da ONAY yazarak cevaplayınız.
İyi forumlar.
İlgi çekici yoktur ilgi çeken vardır. Kimisi eteğiyle ilgi çeker, kimisi tek kelimesiyle...
- ZahirBey
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
Mesaj Gelmemesinin Diğer Bir Sebebide Gelen Kutunun Dolu olması..
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
ve Tanrı Ağlıyordu..
Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
- starMad
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
evet aynen! benimde çok oldu bu hata gelmiyordu onay metni deli oldum sonra arkadaş dedi gelen kutusna bak diye fln dolu olunca gelmiyor ... Onay Kodunun Gelmesi İçin Direk Hepsini Silin Mesajların Gelir!ZahirBey yazdı:Mesaj Gelmemesinin Diğer Bir Sebebide Gelen Kutunun Dolu olması..
Altefdört
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
alakası yok çocuk haklı,akçe almak ıstıyormusun yazan onay mesajı gelmıyor yada geç geliyor.bana sureklı aynısı oluyo.
ağa ikv500 yaz 7979 yolla 1 dk sonra mesaj gelsın gelmesın Evet yaz 7979 a yolla akçen kesın gelır.avea nın hattında bi sorun var galıba mesajlar gecikmeli geliyo.sen onaylayana kadar 3 dk geçmiş oluyo oyle oluncada mesajı geçersiz sayıyor.bu sebeple en az a 5 6 lıram gıttı bu sorun sebebıyle
ağa ikv500 yaz 7979 yolla 1 dk sonra mesaj gelsın gelmesın Evet yaz 7979 a yolla akçen kesın gelır.avea nın hattında bi sorun var galıba mesajlar gecikmeli geliyo.sen onaylayana kadar 3 dk geçmiş oluyo oyle oluncada mesajı geçersiz sayıyor.bu sebeple en az a 5 6 lıram gıttı bu sorun sebebıyle
Merak Etme Daha Önce Epin Yükledim Nasıl Yüklendigini Biliyom.WATERxSWORD yazdı:İyi forumlar.Eleminx yazdı:Ulen 500 akçe alacaz evet yazıyoz mesaj gelmiyo
Bu gibi durumlarda mesajı lütfen nasıl ve NEREYE gönderdiğinize dikkat edin ve hattınızın MOBİL ÖDEME'ye açık olduğundan emin olun;
Avea veya Turkcell hattından Mobil Ödeme ile Akçe almak için, istediğin Akçe miktarının kodunu cep telefonunuzun mesaj bölümüne almak istediğiniz akçe miktarının kodunu girerek 7979'a kısa mesaj atınız.
Gelen onay mesajını EVET ya da ONAY yazarak cevaplayınız.
İyi forumlar.
Seninki Yine iyi.ibrahimking yazdı:alakası yok çocuk haklı,akçe almak ıstıyormusun yazan onay mesajı gelmıyor yada geç geliyor.bana sureklı aynısı oluyo.
Ben mesajı atıyom. 50 kr gidiyo. Snra Akçe Alman İstiyormsunuz diye mesaj geliyo.
Evet Yazıp Gönderiyom onada 50 kr gidiyo.
Ama e pin gelmiyo...