yeni eklenti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WATERxSWORD
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: yeni eklenti

Mesaj gönderen WATERxSWORD »

MeLankoLkBanyemS yazdı:
TURKIYEIMPARATOR yazdı:
WATERxSWORD yazdı:Arkadaşlar Asanın elinden gidişinin sebebi çok basit aslında. Arkadaşımızda çok yavaş bir internet olması. Bunun yanı sıra, PC değerlerinin düşük olmasından kaynaklanana bir sorun. O kadar büyütülecek bir sorun değil. Ya bilgisayarını üst düzey bir hale getir yada oyun grafik ayarlarını Düşür.

PC Son Sistem İnternet derseniz şehirin en yüksek İnternetine sahibim (Fiber internet).Aynı sorunu genellikle bende yaşamktayım.Şimdi rehber arkadaş açıklayabilirmi ?
Rehber galiba intihar etmeye gitti :D
Hayır burdayım.
Kendi bilgisayarınızın değerlerini üst düzey internet bağlantınızı üst düzey yaptığınızda bu gibi bir durumla karşılazmanız milyonda 1'dir. Ben oyunu 2006-2011 yılları arası oynuyorum ve bu gibi durumlarla sadece ağır güncellemeler olduğunda karşılaştım. Arkadaşlar birazda iğneyi kendinize batırın.

Ben REHBER görevini boşuna almadım. Yada bir arkadaşın isteği ile almadım. 5 yıllık oyun tecrübem sayesinde aldım. Eğer 5 yıllık oyun ve PC tecrübem hakkında yanlış yorumlar yapıcaksanız amenna. Ama lütfen kişi hor görücü, iteleyici, aşşağılayıcı terimler kullanmayınız.

İyi forumlar. Yardımcı olduysam ne mutlu bana...
İlgi çekici yoktur ilgi çeken vardır. Kimisi eteğiyle ilgi çeker, kimisi tek kelimesiyle...
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Re: yeni eklenti

Mesaj gönderen seagle »

herifin kafaya Asa Girmiş LAn :mrgreen:
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*

“Genel Etkileşim” sayfasına dön