sn. ([DEV]Lathander okuyunuz Lütfen.....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Thexjackal
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

sn. ([DEV]Lathander okuyunuz Lütfen.....

Mesaj gönderen Thexjackal »

Burdan yazma gereği duydum nedeni; desteğe atıLan mesajLardan geri dönüşler oLmuyor: bundan 2 ay önce kardeşimin yanlışLıkLa savaşçı çarıma ejder asa üretmiş... we 2 aydan beri materyeLLerimin geriLmesi için destek ekibine mesaj çekiyorum. devamLı en kısa zamanda geri veriLecek, yoğunLuk war fLan deniyodu şimdiLerde o mesaj biLe geLmez oLdu kimse iLgiLenmiyor. biz bu oyuna her ay bi dünya para weriyorun plus paket+şans arttırıcı+çemberLtaş falan falan biz oyuncuların tek istediği eğer biz size destek oLuyosak sizinde bize bazı konularda destek olmanız gerekir.TEK istediğim 2 ay önce materyelleriniz geri weriLecek sözünün tutulması..
ERGENEKON YURDUN ADI BÖRTEÇİNE KURDUN ADI
Thexjackal
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: sn. ([DEV]Lathander okuyunuz Lütfen.....

Mesaj gönderen Thexjackal »

sunucumu ve karekter ismimi belirtme gereği duydum sn. yöneticiler. beLki biri yardımcı olur... ]sunucu: sancak karekter ismi : snndmr üyeLik tipi: sobee
ERGENEKON YURDUN ADI BÖRTEÇİNE KURDUN ADI
sianfeamx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen sianfeamx »

Nedir bu 'w' lar gereksiz ve yersiz yere kullanılan BÜYÜK harfler 'L'..Güzelim Türkçemizi katletmeseniz,en güzel şekilde kullanmaya çalışsanız ne kaybedersiniz..
Özenti işlerimize Türkçemizi karıştırmayalım..

Umarım materyallerini biran önce alırsın...
Ölümsüz bir aşk için..
Resim
Safa Öztürk
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

sianfeamx yazdı:Nedir bu 'w' lar gereksiz ve yersiz yere kullanılan BÜYÜK harfler 'L'..Güzelim Türkçemizi katletmeseniz,en güzel şekilde kullanmaya çalışsanız ne kaybedersiniz..

Güzel bir konuya değinmişsin ancak , bazı alışkanlıklar vardır. Sitemkar bir sözle cevap vermişsin arkadaşa o yüzden bu yorumu yapma gereksiniminde bulundum. İnsan alışkanlıklarının kölesidir bunun özentilik ile alakası olduğunu düşünmüyorum . Zamanında bende ''R'' ve ''L'' harflerini büyük yazardım alışkanlık haline geldiği için ilgi çekiciliğinden vs başka birşeyden değil . Ama şuda dikkatimden kaçmadı madem bukadar dikkatlisin bu konuda imzandaki ''öLüMsÜz bİR AşK İçİn....'' Kelimesindeki ''Ö'' harfi küçük , ''L , M , Ü , İ , R , A , K , İ , İ'' neden büyük yazılmış ? Hani sanırım amaç bişeyleri kanıtlamak senin için ama önce başklarına kusur bulmadan kendini bir gözden geçirmeni tavsiye ederim ;)
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
sianfeamx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen sianfeamx »

GoodfatheR yazdı:
sianfeamx yazdı:Nedir bu 'w' lar gereksiz ve yersiz yere kullanılan BÜYÜK harfler 'L'..Güzelim Türkçemizi katletmeseniz,en güzel şekilde kullanmaya çalışsanız ne kaybedersiniz..

Güzel bir konuya değinmişsin ancak , bazı alışkanlıklar vardır. Sitemkar bir sözle cevap vermişsin arkadaşa o yüzden bu yorumu yapma gereksiniminde bulundum. İnsan alışkanlıklarının kölesidir bunun özentilik ile alakası olduğunu düşünmüyorum . Zamanında bende ''R'' ve ''L'' harflerini büyük yazardım alışkanlık haline geldiği için ilgi çekiciliğinden vs başka birşeyden değil . Ama şuda dikkatimden kaçmadı madem bukadar dikkatlisin bu konuda imzandaki ''öLüMsÜz bİR AşK İçİn....'' Kelimesindeki ''Ö'' harfi küçük , ''L , M , Ü , İ , R , A , K , İ , İ'' neden büyük yazılmış ? Hani sanırım amaç bişeyleri kanıtlamak senin için ama önce başklarına kusur bulmadan kendini bir gözden geçirmeni tavsiye ederim ;)
Öncelikle hiç bir alışkanlık değiştirilemez değildir diye düşünüyorum.Kendimden örnek verecek olursak eskilerde chat ağzıyla yazardım metinlerimi.Bir gün okuldaki hocaya bir tez götürdüm ve işitmediğim azar kalmadı.O kadar dikkat etmem ve kontrolden geçirmeme rağmen bir çok imla hatası ve yanlış yazım vardı.Ogün bu gündür yazdığım metni(forum sayfasında dahi olsa) kontrol etmeden göndermemeye,imla kurallarına uymaya özen gösteriyorum.

Bakın bir konu açılmış içerisinde ciddi bir konu var.Yanlış üretimin madenleri isteniyor.Konu ne kadar ciddiyse yazım şeklide bir o kadar ciddiyetsiz.Konu farklı bir şey olmuş olsaydı belki bu yorumu yapmazdım.Amacım bir şeyleri kanıtlamak değil.Şu var ki bu mail bana gelmiş olsa bende cevap vermem.Önce sen ciddiye alacaksın Güzel Türkçemizle derdini güzel şekilde dile getireceksin ki destek alasın.

İmza konusuna gelirsek;
Evet doğru Türkçe kullanılarak da imza hazırlanabilirdi.
Fakat imzam dikkat çekmek amaçlı yapılmıştır.Eski imzam da SiAnFeAm(SAFA yani ismim büyük harflidir) yazısı gif değil normal yazıydı.Onunla uyum için bu şekilde yazılmıştı.

Teşekkür ederim dikkatimden kaçan bir konuda uyardığın için.
Ölümsüz bir aşk için..
Resim
Safa Öztürk
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

İkvdestek üzerinden göndermiş olduğunuz bilgiler eşya iadesi için kaydedilmiş ve epostalarınıza geri dönüş yapılmıştır.

Anlayışınız için teşekkürler.
Sorum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sorum »

Abi Yanlışşlıkla Ejder nasıl Oluyor?
Ben Yanlışlıkla Başka Silaha + bastım o silah Hakkıda gelsin madem?
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

Sorum yazdı:Abi Yanlışşlıkla Ejder nasıl Oluyor?
Ben Yanlışlıkla Başka Silaha + bastım o silah Hakkıda gelsin madem?
Düzgünce okuyabilmeniz dileğiyle...
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen byreal »

Bazı harfleri küçüklü büyüklü yazan arkadalar veya özellikle L harfini büyü yazan aradaşlar kendileri ya emodur yada ergendir başka bir anlatma tarzı yok bunun kesinlikle emolar.
Kullanıcı avatarı
byreal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen byreal »

Thexjackal yazdı:Burdan yazma gereği duydum nedeni; desteğe atıLan mesajLardan geri dönüşler oLmuyor: bundan 2 ay önce kardeşimin yanlışLıkLa savaşçı çarıma ejder asa üretmiş... we 2 aydan beri materyeLLerimin geriLmesi için destek ekibine mesaj çekiyorum. devamLı en kısa zamanda geri veriLecek, yoğunLuk war fLan deniyodu şimdiLerde o mesaj biLe geLmez oLdu kimse iLgiLenmiyor. biz bu oyuna her ay bi dünya para weriyorun plus paket+şans arttırıcı+çemberLtaş falan falan biz oyuncuların tek istediği eğer biz size destek oLuyosak sizinde bize bazı konularda destek olmanız gerekir.TEK istediğim 2 ay önce materyelleriniz geri weriLecek sözünün tutulması..

Yönetim ne yapsın emoca yazarsan ergen herif adamlar okuyamıyorki yardımcı olsunlar böyle ergen emolar varken bu oyun oynanmaz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön