Ofansif Savaşçı açtım yardım

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Usain
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Ofansif Savaşçı açtım yardım

Mesaj gönderen Usain »

Merhaba arkadaşlar öncelikli hedefi sıgınak olan bir savaşçı açtım tank olmayacak özellikleri şunlar olacak;

Hasar(Elektrik)
Direnç

Efsunlarından oluşan nesnelere sahip oalcka.Biliyorum diyorsunuz neden max hasar değil de hasar elektrik.Değişik birşeyler yapmak istiyorum artık hep aynı şeyleri görmekten sıkıldım.Ayrıca tankları max hasarla daha zor öldürürüz diye düşünüyorum haksız mıyım?Direnç elementine hala karar veremedim size Ateş mi Asit mi yoksa diğerlerimi?

Kenan'da elektrik dirençli olmak bize tank görevi gördürür ve elektrik vuruşu yapabilmekte bize ofansif tank görevi yükler.Ama ben sadece Kenan değil Sıgınak canavarları, kenan ve genelde kişilerin en çok verdikleri element direncini göz alarak direncimi belirlemek istiyorum.Bu konuda bana yardım edebilir misiniz?

1-)Sıgınak yaratıklarının hasarları hangi elementtir
2-)Kenanın hasarı hangi elementtir(gerçi biliyorum ama)
3-)Büyücülerden korunmak şifacılardan korunmak ve savaşçılardan korunmak.Benim hedefim savaşçılardan korunmak olacağı için ben direncimi zırh ve ya savunma olarak kullanmak istiyorum.Zırhmı daha çok savunma saplar savunma mı?Ayrıca 1 Savunma puanı kaç zırh puanına eşittir?Böyle bir kıyaslama yapılabilir mi?

Üzgünüm arkadaşlar gece geç saatte yazıyorum bunları kafa düşüyor yazılarımın yarısı bozuk kusura bakmayın lütfen.

Teşekkürler...
Usain - 49.Seviye - [Nitrojen Tipi(^) Kemikkafa Tipi Tungsten Güneş Asa]
Edirnexmerkez - 32.Seviye - [ Islık Çalan] [GBT-69]
Hasanmeriçefe - 1.Seviye - [Yatağan] [Tek Atar]
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ofansif Savaşçı açtım yardım

Mesaj gönderen koray9507 »

Usain yazdı:Merhaba arkadaşlar öncelikli hedefi sıgınak olan bir savaşçı açtım tank olmayacak özellikleri şunlar olacak;

Hasar(Elektrik)
Direnç

Efsunlarından oluşan nesnelere sahip oalcka.Biliyorum diyorsunuz neden max hasar değil de hasar elektrik.Değişik birşeyler yapmak istiyorum artık hep aynı şeyleri görmekten sıkıldım.Ayrıca tankları max hasarla daha zor öldürürüz diye düşünüyorum haksız mıyım?Direnç elementine hala karar veremedim size Ateş mi Asit mi yoksa diğerlerimi?

Kenan'da elektrik dirençli olmak bize tank görevi gördürür ve elektrik vuruşu yapabilmekte bize ofansif tank görevi yükler.Ama ben sadece Kenan değil Sıgınak canavarları, kenan ve genelde kişilerin en çok verdikleri element direncini göz alarak direncimi belirlemek istiyorum.Bu konuda bana yardım edebilir misiniz?

1-)Sıgınak yaratıklarının hasarları hangi elementtir
2-)Kenanın hasarı hangi elementtir(gerçi biliyorum ama)
3-)Büyücülerden korunmak şifacılardan korunmak ve savaşçılardan korunmak.Benim hedefim savaşçılardan korunmak olacağı için ben direncimi zırh ve ya savunma olarak kullanmak istiyorum.Zırhmı daha çok savunma saplar savunma mı?Ayrıca 1 Savunma puanı kaç zırh puanına eşittir?Böyle bir kıyaslama yapılabilir mi?

Üzgünüm arkadaşlar gece geç saatte yazıyorum bunları kafa düşüyor yazılarımın yarısı bozuk kusura bakmayın lütfen.

Teşekkürler...

Bizim loncanın tankçıları açıkcası hem element set hem tank set hemde max set dizdi bankada ne lazımsa bi makine yapıyor eşyasını alıyor bence sende öyle yap çünkü tankta lazım olacak ve sıgınak için tank olman lazım tank diz üstünü ışık takı seti zırh kolay düşüyor o ara farabilerinde olur gerisi pant ayak eldiven görev zaten sadece zırh kalıyor yücelen balyoz kafa da ne kadarda sunucunda :mrgreen: 1 menekşe çekersen 6 aylık örs paranla birlikte tamamlarsın üstünü açıkçası
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

zaten ne düşeçeğini seçemiyosun tankken max eşyalarında dizilmiş olur kasılı savaşçını kullan derim :ugeek:
Kullanıcı avatarı
JousCat
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen JousCat »

Kardeşim dediklerinden bir gram anlamadım ama sanırım değişik bir şeyler yapmak istiyorsun?
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..

http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

JousCat yazdı:Kardeşim dediklerinden bir gram anlamadım ama sanırım değişik bir şeyler yapmak istiyorsun?
aynen bu oyunda en değişik şey fizik elektirikti çok seviyodum öyle oynamayı hem dışarda iyi savaşçı şifa büyücü kesiyoduk (savaşçılar ofansf dolanıyor ) hem sıgınak miğrat iş yapıyodum :lol: bide kontrasyon veriyodum direnc yerine tam bir menzil büyüsüydüm yakından hiç bir yeteneğim yoktu (kutup haric )

Ama çoğaldı elektirik fizik yani 2 3 kişi gördüm özenti gözüyle bakılmamak için değiştirdim açıkcası :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Usain
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Usain »

Peki 1.000 Zırh puanı ile 1.000 Savunma puanı arasında bir kıyaslama yapabilirmisiniz?

Peki ya kaç zırh puanı savunma puanına eşittir?
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

JousCat yazdı:Kardeşim dediklerinden bir gram anlamadım ama sanırım değişik bir şeyler yapmak istiyorsun?
aynen bu oyunda en değişik şey fizik elektirikti çok seviyodum öyle oynamayı hem dışarda iyi savaşçı şifa büyücü kesiyoduk (savaşçılar ofansf dolanıyor ) hem sıgınak miğrat iş yapıyodum :lol: bide kontrasyon veriyodum direnc yerine tam bir menzil büyüsüydüm yakından hiç bir yeteneğim yoktu (kutup haric )

Ama çoğaldı elektirik fizik yani 2 3 kişi gördüm özenti gözüyle bakılmamak için değiştirdim açıkcası :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Usain yazdı:Peki 1.000 Zırh puanı ile 1.000 Savunma puanı arasında bir kıyaslama yapabilirmisiniz?

Peki ya kaç zırh puanı savunma puanına eşittir?

öyle birşey yapamssın mesela 1000 vurdun zırhın 75 se 250 işler 30 sa 700 işler ama savunman 500 se diyelim 10 kere normal vurus yaparsa 3 u işler (sallıyorum ) 250 se 6 sı 500 se saldırı 10 normal vurustan 5 i işliyebilir 250 se 2 si yada 3 ü bu oranlar şansa bağlı savunma tanksan fazla olmalı , ofansf san saldırı fazla olmalı ama diyelim ayakkabın ofansf ta savunma oda iş görür diğer ofanslara göre daha çok ıska geçer sana , kısacası önce tank zırhını tamamlamalı sonra savunma farabi yada direnc giymeli , tank ise saldırı max giymeli üstünü tamamen :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Usain
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Usain »

Yani zırh olduğu zaman darbeleri her zaman alıyoruz fakat savunmada darbelerin kaçma olasılığıda oluyor?
Kullanıcı avatarı
koray9507
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Usain yazdı:Yani zırh olduğu zaman darbeleri her zaman alıyoruz fakat savunmada darbelerin kaçma olasılığıda oluyor?

evet taktik senin ya sürekli alırsın 500 600 yada arada bir alırsın 1100 1200 ama savunma üstünü tamamen dizsende ard arda 3 kez vurus yeme olsılıgında var ona göre düşünmen lazım , Tabi bu vs ler için yaratıklarda diyelim miğrat yaratık sana vurdugunda zırh daha önemli çok zor ıska geçiyor yaratıklar 49 lvl
Kilitli

“Savaşçı” sayfasına dön