UĞUR kendi b*kunda boğuluyosun, kurtulmak için çırpınıyosun, çırpınırken de pisliklerini etrafa sıçratıyosun..!
Ben (tolga/rennhuT,Chemist,Emeritus) ve kardeşim (cengiz/FoReVeRxIcE,Warhelmetx,Cengizeren,Warhelmetxsavaş) oyunda bi çok kişiyle E-PIN alışverişi yaptık. sen kim oluyosun da o küçücük beyninle, 5 kuruşluk ciğerinle bize hırsız diyebiliyosun

senin ne mal olduğun ne hırsızlıklar yaptığın gerek oyunda gerekse forumda aşikar, biz sana E-PIN'i verdik bi gano bi budaksız anlaştık, ganoyu verdin kodu verdik..soora dedin ki haftalık limitim dolmuş yükleyemem ver ganoyu geri. ben de olmaz dedim kodu verdik artık, yükledikten sonra budaksızı verirsin. bi kaç gün sonra karşıma çıkmış cengiz kodu kullanmış diyosun. senin bu hırsızlık olaylarından sonra ben nerden bileyim kodu kullanıp da sonra kullanılmış kodu verdi bana diyeceğini. ben domatesleri alırım mesaj gelir not kağıdına yazarım mesajı silerim, kodu satarım kağıdı imha ederim. bu oyunu şerefini haysiyetini unutarak giren adamlardan değiliz biz

bizi kendinle karıştırma. ben bu oyuna 1 hafta içinde 120 liraya yakın para harcadım senin kıçı kırık ganonu mu araklıycaz. aklını başına topla. çamur atıcağın kişilere dikkat et. bi daha da ne benim ne de kardeşimin çarlarını ağzına alma :!: