İçeri gir cengiz hırsızı ve onun yandaşları

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

İçeri gir cengiz hırsızı ve onun yandaşları

Mesaj gönderen liderrrr »

Resim

Bu adam bana bu kodu verdi ve o hafta 7.500 akçeden fazla yüklediğim için herhangi bi yükleme yapamadım dedim cengize cengiz kodu sakın kullanma dedim ve parasını verdim 2 gün sonra tekrar denediğimde kodun kullanılmış oldugunu gördüm ve destege mesaj attım kodun hangi hesapta kullanıldıgınıda söyliycekler ve herşey ortaya çıkıcak onunda fotosunu atıcam boş boş konuşmasın kimse
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: İçeri gir cengiz hırsızı ve onun yandaşları

Bu adamın tüm karakterleri Warhelmetx FoReVeRxİce Emeritus rennhuT Chemist Cengizeren dir daha bilinmedik karakterlerinin oldugunada eminim çok dikkatli olun bazıları diyor bana bi yanlışı olmadı herkese çok değişik yüzlerle görünür çok çok çok dikkatli olun diyorum canınız yanar
Kullanıcı avatarı
rennhut
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Miskin

Mesaj gönderen rennhut »

UĞUR kendi b*kunda boğuluyosun, kurtulmak için çırpınıyosun, çırpınırken de pisliklerini etrafa sıçratıyosun..!

Ben (tolga/rennhuT,Chemist,Emeritus) ve kardeşim (cengiz/FoReVeRxIcE,Warhelmetx,Cengizeren,Warhelmetxsavaş) oyunda bi çok kişiyle E-PIN alışverişi yaptık. sen kim oluyosun da o küçücük beyninle, 5 kuruşluk ciğerinle bize hırsız diyebiliyosun :x senin ne mal olduğun ne hırsızlıklar yaptığın gerek oyunda gerekse forumda aşikar, biz sana E-PIN'i verdik bi gano bi budaksız anlaştık, ganoyu verdin kodu verdik..soora dedin ki haftalık limitim dolmuş yükleyemem ver ganoyu geri. ben de olmaz dedim kodu verdik artık, yükledikten sonra budaksızı verirsin. bi kaç gün sonra karşıma çıkmış cengiz kodu kullanmış diyosun. senin bu hırsızlık olaylarından sonra ben nerden bileyim kodu kullanıp da sonra kullanılmış kodu verdi bana diyeceğini. ben domatesleri alırım mesaj gelir not kağıdına yazarım mesajı silerim, kodu satarım kağıdı imha ederim. bu oyunu şerefini haysiyetini unutarak giren adamlardan değiliz biz ;) bizi kendinle karıştırma. ben bu oyuna 1 hafta içinde 120 liraya yakın para harcadım senin kıçı kırık ganonu mu araklıycaz. aklını başına topla. çamur atıcağın kişilere dikkat et. bi daha da ne benim ne de kardeşimin çarlarını ağzına alma :!:
rennhuT
xRennhuTx
oRennhuTo

Play like you're number 1,
Train like you're number 2

--------------------------------------
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

destekten hangi üyelikte kullanıldıgı cevabı gelecek sen rahat ol KOÇum
Kullanıcı avatarı
rennhut
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Miskin

Mesaj gönderen rennhut »

rennhut yazdı:UĞUR kendi b*kunda boğuluyosun, kurtulmak için çırpınıyosun, çırpınırken de pisliklerini etrafa sıçratıyosun..!

Ben (tolga ve kardeşim (cengiz/ oyunda bi çok kişiyle E-PIN alışverişi yaptık. sen kim oluyosun da o küçücük beyninle, 5 kuruşluk ciğerinle bize hırsız diyebiliyosun :x senin ne mal olduğun ne hırsızlıklar yaptığın gerek oyunda gerekse forumda aşikar, biz sana E-PIN'i verdik bi gano bi budaksız anlaştık, ganoyu verdin kodu verdik..soora dedin ki haftalık limitim dolmuş yükleyemem ver ganoyu geri. ben de olmaz dedim kodu verdik artık, yükledikten sonra budaksızı verirsin. bi kaç gün sonra karşıma çıkmış cengiz kodu kullanmış diyosun. senin bu hırsızlık olaylarından sonra ben nerden bileyim kodu kullanıp da sonra kullanılmış kodu verdi bana diyeceğini. ben domatesleri alırım mesaj gelir not kağıdına yazarım mesajı silerim, kodu satarım kağıdı imha ederim. bu oyunu şerefini haysiyetini unutarak giren adamlardan değiliz biz ;) bizi kendinle karıştırma. ben bu oyuna 1 hafta içinde 120 liraya yakın para harcadım senin kıçı kırık ganonu mu araklıycaz. aklını başına topla. çamur atıcağın kişilere dikkat et. bi daha da ne benim ne de kardeşimin çarlarını ağzına alma :!:
rennhuT
xRennhuTx
oRennhuTo

Play like you're number 1,
Train like you're number 2

--------------------------------------
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen JoeyJordison »

▲ ▲
[o.o] Güldüm Şuku
/)__)
-"--"-
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

JoeyJordison yazdı:▲ ▲
[o.o] Güldüm Şuku
/)__)
-"--"-
Parazitler dışarı konu güncel..!
Kullanıcı avatarı
JoeyJordison
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyJordison »

Ozaman Dışarı Alalım Seni
Resim
Resim
xxgezginxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xxgezginxx »

burdakı adın lider oyundakı adın GQLDEN Aşiyan dımı k.#@!? senın ne oldugunu godruk havlama guya sende yamuk olmazdı bende 4 gano caldın sodxhemsıreden 40 m caldın sen kımı kıme anlatıyon hey gıdı hey cın olmadan adam carptıgını sanıyorsan yanılıyorsun konustukcada kendı pıslıgınde boguluyorsun yalanını desteklı atda herkes yesın

“Genel Sohbet” sayfasına dön