Öncelikle örgülüxspartacus dier charı örgülüxgannicusu oynayan karaktere şunu söyleleyim insan biraz utanirlan yüzsüz kesilince yediremez bölgeden iftira atar! 2 kişi dalar tek kestim der ! seni veled seni al bak kendine hadi bu wslerimizde /color]
EKRAN_06-30-11_00.03.27.JPG
işte teke tek ws mizde sarsılmaz açıp alt çektigi foto IıııASSASİNıııI Ws ÖrGüLüxSpARtACus lamer seni
EKRAN_06-30-11_00.07.49.JPG
büyücüsü gannicusun ws de yerdeki hali inanırmısınız bu wsden sonra bölgeye iftiralar atıp nasıl kesdim demeye başladı böylede utanmaz yüzsüz bi kişilige sahip . yalansa gelsn burda yalan desin hadi.
EKRAN_06-30-11_00.07.49.JPG
Dİkkat edin canı 25 kutup acmamdan faydalanıp alt cekmeden önceki hali işte bu örgülüxgannicus ve dier karakteri örgülüxspartacusun ACINASI HALİDİR
işte teke tek ws mizde sarsılmaz açıp alt çektigi foto IıııASSASİNıııI Ws ÖrGüLüxSpARtACus lamer seni
büyücüsü gannicusun ws de yerdeki hali inanırmısınız bu wsden sonra bölgeye iftiralar atıp nasıl kesdim demeye başladı böylede utanmaz yüzsüz bi kişilige sahip . yalansa gelsn burda yalan desin hadi.
Dİkkat edin canı 25 kutup acmamdan faydalanıp alt cekmeden önceki hali işte bu örgülüxgannicus ve dier karakteri örgülüxspartacusun ACINASI HALİDİR
işte herkez örgülü velederin yuzsüzlüğünü ve ezikliğini bu kanıtlarla görmüş oldu bır daha asssaın senı de tebrık edyorum krdeşim kirli çamaşırlarını ortaya çıkardın bunların :::
Örgülü loncasında çok iyi insanlar da var , ama işte sıpa ya laf anlatmak çharı maraşel yapmaktan zordur ne diyim fotolar süper sıpaya altın kemer vursalarda sıpa sıpadır...
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ] [DuMaN GRuBu] [LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx LoSTxDeWeLoPeR DuMaNLaNıYoRuZ
Ne demek bu velede haddini bildirmenin zamanı gelmişti bölgeden kesilip yediremeyince iftira atıp yalan söylerse işte kanıtlarla çıkarı o ganni veledini karşısına!!
Bu Adamın köşkte Soymadığı Car Kalmadı Her Hafta Birini Soyup İsmini Değiştiriyor,
Canerxbjk - İsmi Değişti ( 3 YıL önceki azılı Hırsız )
Angelxhealer - İsmi Değişti ( 2 Yıl Önce Ben Bayanım Diyerek Sevgili Yapıp Adam Soyardı )
Watchmen - İsmi Değşti ( 2 yıl Önce Gaddara Karşı Savaşıp Kendisine Destek GeLenleri Soydu )
Canerxbizans - Car Ortalıkta yok ( Bizans Loncasına Dadandı Kanka Ayaqına tokatladı Çoğu kişiyi )
ÖrGüLüxCaNeR - isim Değişti - ÖRGüLüxGaNNiCuS ( Örgülü Loncasına Dadandı Soymaya Devam Etmekte )
ÖrGüLüxSpaRTacuS - ( ÇevresndekiLeri Soyma Çabasında )
Örgülüxörgülü - Karakter Nasıl eLine Geçmiş orası MeçhuL ( Sahibinin Oyunda olmadıqını Fırsat Bilip Çalmıştır )
Saydıqım KarakterLer Sürekli İsim Değiştirmekte ve Tek Sahibi '' Caner '' AdLı Hırsızdır.,
Kestiklerinin Fotosunu Almış Bebe Ben Forumlara Kestiğim Bebelerin Resimlerini Koysaydım Albüm Olurdu.Yarası Olan Tüysüz Bebelokklar Buralarda Anırmasınlar Oyununu Oynasınlar Adamız Diyosanız Açık Adresi Yazdık Gelin Karşıdma Yapın Bunları.evelöp veledi sana gelicne sen o [içerik silinmiştir] sil sonra gel buralara yorum yap hadi naş naş.