Nerden Nereye! Geçmişini unutan İkv..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
aSkLePioS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Nerden Nereye! Geçmişini unutan İkv..

Mesaj gönderen aSkLePioS »

Resim
aSkLePioS {^Ashab-ı Kehf}
Kullanıcı avatarı
ajanda
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ajanda »

Arkadaş seni gömmediler mi daha yahu bi çektir git lütfen artık huzur verin :D
Kullanıcı avatarı
Flush
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Flush »

Eskiyi getirmek mümkün olsaydı keşke .. ( Dostluklar , samimiyet vs. vs. bi çok özellik VARDI )
Eğer Birine Verecek Sevgin Yoksa, Ona Umut Verecek Gözlerle Bakma..

AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
Kullanıcı avatarı
Clody
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Clody »

sultanorhan yazdı:Sene 2007 aylardan ocak 18 Okey oynar iken reklamı gördükten sonra başladığım bir serüvendi benim için İKV Oğlum yaşı 2 ve şu an İkv oynuyor neyse.Beta ile oynadığım oyun da Plus ve maynet sponsorluğunla kalkınmaya çalışan bir ikv vardı karşımızda ..
Tabi Plusda satışlarıda yoktu o an oyunda yaklaşık 50 ile 70 arası kişi ile yoğrulmaya başlamıştı okadar büyük Bir hayranlıkla Oynuyor ve kendi kendime gurur duyuyor demekki bizim de bir oyunumuz var diyordum.73 milyon nüfüslu bir ülkeyiz tabiki içimzide farklı ırklardan insanlar mevcut ama %95 türk olan bir devletiz ayrıca türklük bambaşka bir durum öyle tuhaf yaratılmışızki duygusallığımız herzman ön planda olan bir topluluktan ve mağdurun yanında haksızlığa uğrayanın destekçisi olmuşuz.Diyeceksinzi ne alka Evet İşte bütün olay burda başlıyor.Beta dönemi bitip normal döneme geçildiğinde beta oyuncusu yaklaşık 800 civarına ulaşmıştı ve o an başaldığınmda Bölge Klan konuşmaları kesilmiş herkez bir sesizliğe bürüneceğini düşürken Beta oynıyan oyunculara 1 ay plus hediye edilip teşfik edilmiş ve biz oyuncuları kendilerine bağlayıp hayran burakmışlardı tabi plus kazancı çok düşüktü ama İkv gelişmekteydi va talebin çok olması ve İkv aşılanamsı için o andan itibaren başlıyan oyunculara tekrardan 1 ay daha plus hediye edilmiş ve ikv de 2 ci teşkilat sunucusu açılmıştı artık ikv büyüyrodu ve diğer diğer derken toplam 8 sunucuya ulaşmış ama mynetden istediği desteği görememekte ve oyunu geliştiremiyrodu biz oyuncularda buna çok üzülüyroduk ve hep merhamet ve duygusallığımızla ha gayret biraz daha destek diyerek çabalıyorduk ve elimziden geldikçe pluslarımızı alıyor oyunumuza katkı yapmaya çlışıyroduk ve gün geldi ikv Mynetden koptu ve kendini geliştirmeye başaldı iş tamamet maddiyata döküldü İşte Burda kör bir Nokta oluştu .Oyuncularını Geçmişini unutan bir İKV vardı artık karşımızda Açlıktan Mı yoklukytanmı bilinmez ama gözleri kararmış ve insanların sağlını geçtim cebindekini tüketecek kadar zalim bir İKV oluştu.Ama böyle Olmamalıydı nasıL beta Döneminden Normal sürüme geçildiğinde teşfik için plus vermiştiniz Akçe sistemi getirdiğinzide neden o ana kadar oynıyan oyunculara bir artı basma hediye etmediniz belki şu an ikv 20 bin oyuncusu varsa belki 30 bine ulaşcaktı ama nerde gözüleri okadar kör olmuştuki artık sadece paraya çalışıyordu kafaları ve bir an önce para kazanmaları lazımdı ama nedense bir noktada buna karşı çıkılacağını hesap etmemişlerdi ve şu anki düşmüş oldukları duruma gelmiyecekelrdi Evet ben OyunU buraktım ama tabiki oyuna giriyorum ama asla herhangi bri oyuna katkıda bulunmayı düşünmüyorum ve aslada olmıyacağım

2008 İKV izmir Buluşması gerçekleştirmiştik Cesurbey Eşrefhosptal ben sultanorhan,mevlüt Dinç GM Abura Üyelikal sahibi Abdullah yazıcı ve yaklaşık 15 katılımcı o anki taplo okadar kötü idiki çok üzülmüştüm Buluşmada almış olduğumuz Afiş ve broşürleri izmirdeki bütün cafelere dağıtmış İKV pc lere yüklemiştik ama şu anki durumu görüyorum lanet olsun diyorum.karşılığı Bumu olmalıydı Ama oldu .

2008 Şubat ayı İkv izmir Buluşmasından kareler
Resim
Resim

İkv Şu an ileriye yatırım yapmakta yani gelecekte sistem otruduğunda yeni başlıyan oyuncular için favkulade ve türk oyunu olarak guru kaynağı olacağına eminim. ama Şunuda Unutmasınlarki Bu oyunu bu seviyeye biz Oyuncular getridik Bizler olmasaydık şu an ikv yoktu bitmişti Tekrardan düşünmelerini diliyor geçmişlerine göz atmalarını istiyorum..

Geçmişini bilmeyen gelceğinden emin olamaz...

Eminönü
DADAŞORHAN

sultanorhan
Helal olsun Yorumlardaki herkese teşekkürler bir arkadaşımız demiş ki kuklacı gibi toplu bırakma kararı alalım diye bence sunucuların ağabeyi olan eminönü bunu yapması ve diğer sunucularında buna katılması ve tek yumruk olaracak cevap vermemiz gerekiyor ayrıca burdan +18 yaş altı gençlere sesleniyorum biz sizlerin ağabeyleriniz olarak yanlışları gördük ve sizleride uyarıyoruz derslerinizden v.s v.s şeylerden uzak kalmayın biz yine yazıyorsak sadece bizim için değil sizin içinde umarım paranızı yersiz yere plus muş akçeymiş harcamazsınız.
Teşekkürler ORHAN.
Kullanıcı avatarı
Clody
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Clody »

kok29 yazdı:yazşn çok güzel başdan sonuna kadar okudum. şu anki herşey ikvnin ellerinde hiçbişey yapamayiz ne kadar bizler destek olmasakda başkalari destek oluyor yani 1 oyuncu almazsa almasin 2 oyuncu zaten akce aliyor diyolar. ya buna toplu hareket edeceğiz yada buna alişacağiz alişmak istemeyende yavş yavaş birakacak. forumlarda herşeye isyan edildi ama gel görelimki oyun içerisinde yine ayni tas ayni hamam ikv alişdi millet konusur konusur susarlar diyolar hep öyle olmadimi zaten buralara isyanlar ettik ettik sustuk hani devami yok kaldiğimiz yerden devam edildi. kuklaci sunucusu gibi e.ö halkida toplu eylem yapsa toplu oyunu birakma eylemine katilsa destek verseler sunucular arasi birbirlerine tüm kozlar oyuncularin elinde olacak ama şu anda buna kaitlan olmaz çünkü tutturmuşlar susnucularda ilk biz kesecez gaffari die ondna bu eyleme kimse de katilmaz. onlar ne derlerse yapilcak. savaşcilar bi boz aayi alcak ecellerini parlatcak mecburen bölgeler için al sana 2 kişi gibi akce parasi. sen almiyon ama savaşciya 2 kez aldiriyolar herşeyi düşünerek hareket etmiş ikv yönetimi bilmem anlatabildim mi.
%100 Katılıyorum Herkes Bence KUklacı gibi Oyunu bırakma eylemi almalı bu ikv şehrini biz kurduk,hayat durmalı.Yönetim Haddini bilmeli.Şu 2008 de çekilen resme bakıyorum 15 kişi bile değiller harbiden yinede üzüldüm ama sizde bizi üzüyorsunuz ikv yöneticileri ayıp size az adam olun adam!
Kullanıcı avatarı
Tarantulaa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Tarantulaa »

şimdi herkez forumdan yönetimi eleştiriyor ve eleştiren herkez sonuna kadar haklıdır istanbulda fuar gerçekleşiyor biz gm lere ve mevlüt dince oyun hakkında eleştirileri sunduğumuzda mutlaka arkadar bir kaç kendini bilmez yalaka ordusu çıkıp onları savunmakdan kendini alamıyor biz ne dersek diyelim mutlaka kazanan biz olacağız ikv bu mantıkla batmanın eşiğinde olan kurum olarak gidecekdir müşterisini memnun edemiyen batmaya muhtaçdır
Tarantulaa
neslos
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen neslos »

Haklısın Orhanım sonuna kadar. Ancak para kazanmazsa oyun, çark dönmez. O yüzden bu konu da yapılması gerekenleri madde madde sırala. Taleplerini yaz. Ben olsam oyuncular eskidikçe çeşitli indirimler ve hediyeler yollarım.
Bu sayede oyunu kolay kolay bırakmaz insanlar. Sistemde herkesin oyuna başlama tarihi mevcuttur. İnanıyorum ki senin bu feryadını duyacaklar ve ahde vefa göstereceklerdir. Galiba öncelikle para kazanmaları lazım. Çünkü yeni bölgelere para ve zaman lazım. Geçmişte düştükleri duruma oyuncuları da sokuyorlar. Senin gibi eski oyuncuların destekleriyle bugünlere geldiler. Ama yeni oyuncuların eski oyuncular kadar sabırlı olacaklarını sanmıyorum. Zaman seni haklı çıkaracaktır. neslos
Kullanıcı avatarı
InanCONGeR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen InanCONGeR »

sultanorhan yazdı:
İkv Şu an ileriye yatırım yapmakta yani gelecekte sistem otruduğunda yeni başlıyan oyuncular için favkulade ve türk oyunu olarak guru kaynağı olacağına eminim. ama Şunuda Unutmasınlarki Bu oyunu bu seviyeye biz Oyuncular getridik Bizler olmasaydık şu an ikv yoktu bitmişti Tekrardan düşünmelerini diliyor geçmişlerine göz atmalarını istiyorum..

Seninde söylediğin gibi İKV'yi bu hale getiren şu an ki kendini bilmez yöneticiler veya GM'ler değildir. Bu hale getiren sadece biz BETA oyuncularıdır.
Çok iyi hatırlarım o dönemde sadece kredi kartı ve e-pin ile alınabiliyordu plus. Başlarda oyunun seviyesi düşük olduğu için kredi kartı vermek için çekiniyordum ve e-pin arıyordum. Ankara'da ki bütün internet kafeleri dolaştığımı bilirim bir e-pin için her neyse bizim bu kadar emeğimize karşılık hiç bir şey yapmamışız gibi diğer oyuncularla bir tutulmamız ve onlar gibi görülmemiz beni çok üzüyor.

İyi forumlar
İnancCONGeR
CONGERxİNANC
şifacıXİNANC

Resim
SNoWPieRCeSeaSQn
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SNoWPieRCeSeaSQn »

Kardeşim seni oyunda pek sevmezdim ama konuya iyi değinmişsin destekliyorum..!
Kullanıcı avatarı
KolleKTif
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KolleKTif »

sultanorhan yazdı:Sene 2007 aylardan ocak 18 Okey oynar iken reklamı gördükten sonra başladığım bir serüvendi benim için İKV Oğlum yaşı 2 ve şu an İkv oynuyor neyse.Beta ile oynadığım oyun da Plus ve maynet sponsorluğunla kalkınmaya çalışan bir ikv vardı karşımızda ..
Tabi Plusda satışlarıda yoktu o an oyunda yaklaşık 50 ile 70 arası kişi ile yoğrulmaya başlamıştı okadar büyük Bir hayranlıkla Oynuyor ve kendi kendime gurur duyuyor demekki bizim de bir oyunumuz var diyordum.73 milyon nüfüslu bir ülkeyiz tabiki içimzide farklı ırklardan insanlar mevcut ama %95 türk olan bir devletiz ayrıca türklük bambaşka bir durum öyle tuhaf yaratılmışızki duygusallığımız herzman ön planda olan bir topluluktan ve mağdurun yanında haksızlığa uğrayanın destekçisi olmuşuz.Diyeceksinzi ne alka Evet İşte bütün olay burda başlıyor.Beta dönemi bitip normal döneme geçildiğinde beta oyuncusu yaklaşık 800 civarına ulaşmıştı ve o an başaldığınmda Bölge Klan konuşmaları kesilmiş herkez bir sesizliğe bürüneceğini düşürken Beta oynıyan oyunculara 1 ay plus hediye edilip teşfik edilmiş ve biz oyuncuları kendilerine bağlayıp hayran burakmışlardı tabi plus kazancı çok düşüktü ama İkv gelişmekteydi va talebin çok olması ve İkv aşılanamsı için o andan itibaren başlıyan oyunculara tekrardan 1 ay daha plus hediye edilmiş ve ikv de 2 ci teşkilat sunucusu açılmıştı artık ikv büyüyrodu ve diğer diğer derken toplam 8 sunucuya ulaşmış ama mynetden istediği desteği görememekte ve oyunu geliştiremiyrodu biz oyuncularda buna çok üzülüyroduk ve hep merhamet ve duygusallığımızla ha gayret biraz daha destek diyerek çabalıyorduk ve elimziden geldikçe pluslarımızı alıyor oyunumuza katkı yapmaya çlışıyroduk ve gün geldi ikv Mynetden koptu ve kendini geliştirmeye başaldı iş tamamet maddiyata döküldü İşte Burda kör bir Nokta oluştu .Oyuncularını Geçmişini unutan bir İKV vardı artık karşımızda Açlıktan Mı yoklukytanmı bilinmez ama gözleri kararmış ve insanların sağlını geçtim cebindekini tüketecek kadar zalim bir İKV oluştu.Ama böyle Olmamalıydı nasıL beta Döneminden Normal sürüme geçildiğinde teşfik için plus vermiştiniz Akçe sistemi getirdiğinzide neden o ana kadar oynıyan oyunculara bir artı basma hediye etmediniz belki şu an ikv 20 bin oyuncusu varsa belki 30 bine ulaşcaktı ama nerde gözüleri okadar kör olmuştuki artık sadece paraya çalışıyordu kafaları ve bir an önce para kazanmaları lazımdı ama nedense bir noktada buna karşı çıkılacağını hesap etmemişlerdi ve şu anki düşmüş oldukları duruma gelmiyecekelrdi Evet ben OyunU buraktım ama tabiki oyuna giriyorum ama asla herhangi bri oyuna katkıda bulunmayı düşünmüyorum ve aslada olmıyacağım

2008 İKV izmir Buluşması gerçekleştirmiştik Cesurbey Eşrefhosptal ben sultanorhan,mevlüt Dinç GM Abura Üyelikal sahibi Abdullah yazıcı ve yaklaşık 15 katılımcı o anki taplo okadar kötü idiki çok üzülmüştüm Buluşmada almış olduğumuz Afiş ve broşürleri izmirdeki bütün cafelere dağıtmış İKV pc lere yüklemiştik ama şu anki durumu görüyorum lanet olsun diyorum.karşılığı Bumu olmalıydı Ama oldu .

2008 Şubat ayı İkv izmir Buluşmasından kareler
Resim
Resim

Eminönü
DADAŞORHAN

sultanorhan

Hepimizin değindiği bir konu.Gerçekten anlatmak istediklerimizi anlatmışsın.İnşallah işini gerçekten yapmak isteyen yöneticiler bu konuyu ele alır da şu oyunu toparlama kararına varırlar.Yoksa bu paraya dayandırılmış ikv daha ne kadar ilerler meçhul..
Paranın değeri arttı millet,insan değeri battı..!

“Genel Sohbet” sayfasına dön