999 m 1t kavgası...
Re: 999 m 1t kavgası...
:mrgreen: :mrgreen:essperanza yazdı:Ne oldu lan atletli kro face fotona ah bi sakalım çıksa diyen ben miyimzeydanxzeydan yazdı:essperanza yazdı:Bırak yusuf çekemeyenler başlamışlar karalamaya imzasına bak photoshop ile sakal yapmış kendine
Sakalımmı dikkatini çektiAt dudaklı tipine bak la sen

55 Vatan ~
34 Mekan ~
zeydanxzeydan yazdı:Foto Koyacak Kadar Zeka Yokki :mrgreen:
MackRuLzz
Altını şer İncisi ker . . .
.
Hödük sittinsene öncesinin konularını güncelleyp durma :!:
LoTuSNiToeT
xNİTOETx
CaRLiTox
xNİTOETx
CaRLiTox
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
nitoet yazdı:Hödük sittinsene öncesinin konularını güncelleyp durma :!:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Küfürlü içerik düzenlenmiştir. Hesabınız kapatılmıştır.
PitbuLL
PitbuLL
MackRuLzz
Altını şer İncisi ker . . .
.
hacı şu meranda bi tane matematik bilen yokmu yahu 1 t ney 1 trilyonmu:D beyler aklınızı başınıza devşirin acık ilkokuul bilgilerinize dönün milyondan sora milyar gelir trilyon değil
yani bi iki kişi buna düşse anlıyacamda herkes 1t 1t bu ne arkadaş ilkokul mezunu yokmu aranızda
SHooT yazdı:hacı şu meranda bi tane matematik bilen yokmu yahu 1 t ney 1 trilyonmu:D beyler aklınızı başınıza devşirin acık ilkokuul bilgilerinize dönün milyondan sora milyar gelir trilyon değilyani bi iki kişi buna düşse anlıyacamda herkes 1t 1t bu ne arkadaş ilkokul mezunu yokmu aranızda
![]()
Ben de bunu anlatmaya çalışıyorum
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
- KristalxTEAM
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ARKADAŞLAR DOĞRU TAM 1 T OLUYOR ANCAK ŞÖYLE BİRŞEY VAR BUNU DENEDİM VE GÖRDÜM ... 1 T DEN SONRA KARAKTERE PARA ALIRSANIZ Kİ ALIYOR ALIŞVERİŞTE ANCAK BU ÇANTANIZDAKİ PARA ARTMIYOR VE YOK OLUYOR O FAZLA ALDIĞINIZ PARA YANİ HİÇ ALMAMIŞ GİBİ OLUYORSUNUZ ... AMAN DİKKAT EDİN BAŞIMA GELMİŞTİ 

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!
***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

Karrdeşim 1 T değil 1 milyar :!:KristalxTEAM yazdı:ARKADAŞLAR DOĞRU TAM 1 T OLUYOR ANCAK ŞÖYLE BİRŞEY VAR BUNU DENEDİM VE GÖRDÜM ... 1 T DEN SONRA KARAKTERE PARA ALIRSANIZ Kİ ALIYOR ALIŞVERİŞTE ANCAK BU ÇANTANIZDAKİ PARA ARTMIYOR VE YOK OLUYOR O FAZLA ALDIĞINIZ PARA YANİ HİÇ ALMAMIŞ GİBİ OLUYORSUNUZ ... AMAN DİKKAT EDİN BAŞIMA GELMİŞTİ
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______