ardaşlar 2 hafta girmedım oynu bu gün giremdedım 5 ıksiri bile 3 tl alıyorsak artık benım bu adamlara diycek lafım kalmadı herkese hakkımı helal ediyorum eyer benım bu oyunda bir kışı bile örs parsı verdıysem helal hoş olsun kendinize çok iyi bakın GM lere siz lere bu ile okuyon ben sonra kaç ardaş daha veda etcek bu oyna çekı düzen vermeye nıyetınız yok bize gideriz ozm sarı yazıdan 1 saat fazla oynamyın diyorsunuz çemberlitas denen yer 7 saat sürüyor biz ne yapalım kımımız yarın okula gidiyor kımımiz sabah 7 işe gidiyor siz söylen ne yapalam adam 2 saat sürüyor diye mıgo girmıyor adam 7 saat mı oturcak yazık yaz valla yazık diycek bir lafım kısace herkese kolay gelsın
IIxBLoCKxII
İYİ FORUM TŞK EDERIM HERKESE
GM HEDİYE EDİYORUM BENDEN de VeDa
- Gazixonurburkel
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
GM HEDİYE EDİYORUM BENDEN de VeDa
KrAL OLsAN Ne YaZaR GirCeN 2 MeTrE MeZaR
- MaMy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: De Va
Re: GM HEDİYE EDİYORUM BENDEN de VeDa
hakLısın kardeş Sana Reel hayatında başarıLar.
Re: GM HEDİYE EDİYORUM BENDEN de VeDa
Gazixonurburkel yazdı:ardaşlar 2 hafta girmedım oynu bu gün giremdedım 5 ıksiri bile 3 tl alıyorsak artık benım bu adamlara diycek lafım kalmadı herkese hakkımı helal ediyorum eyer benım bu oyunda bir kışı bile örs parsı verdıysem helal hoş olsun kendinize çok iyi bakın GM lere siz lere bu ile okuyon ben sonra kaç ardaş daha veda etcek bu oyna çekı düzen vermeye nıyetınız yok bize gideriz ozm sarı yazıdan 1 saat fazla oynamyın diyorsunuz çemberlitas denen yer 7 saat sürüyor biz ne yapalım kımımız yarın okula gidiyor kımımiz sabah 7 işe gidiyor siz söylen ne yapalam adam 2 saat sürüyor diye mıgo girmıyor adam 7 saat mı oturcak yazık yaz valla yazık diycek bir lafım kısace herkese kolay gelsın
IIxBLoCKxII
Paranın sebebi ICF de ICF KREDİ çıkararak İİİKV yi denediler çünkü İKV oyuncularıda oynar...
ONU ALIP onaylayınnca siz onlarda sorun yok tamam yapalım dediler ... ICF akçe içi yapıldı
İYİ FORUM TŞK EDERIM HERKESE