Lonca Kızılsu(GLOBAL LONCA)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Usain
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Lonca Kızılsu(GLOBAL LONCA)

Mesaj gönderen Usain »

BoSNaSaNCaK yazdı:usain ben loncanın fahri destekçisi olmak istiyorum. seni taktir ediyorum.

oyunda tek kançalan asayı yukselten sensin.

millet bunu belki senin bilginin az olmasına baglıyordur. belki seninle dalga gecmeye calısıyordur..

ama bence bunun adı AZİM oyuna ayıracak pek vaktim yok ama imzamda bu loncaya gore bişiyler hazırlayıp en azından reklamını yapabilirim. insallah senin gibi azimli bir oyuncunun degerini bilenler çıkar.

inan vaktim olsaydı seninle butun gun sıgınak atmak için ugrasırdım. sırf bu insanlara bir kıvılcımdan koca bir yangının cıkabilecegini gostermek için.

inşallah bu oyunda aradığını bulursun kardeşim.
Çok teşekkür ederim size saygılarımı sunarım :)
Usain - 49.Seviye - [Nitrojen Tipi(^) Kemikkafa Tipi Tungsten Güneş Asa]
Edirnexmerkez - 32.Seviye - [ Islık Çalan] [GBT-69]
Hasanmeriçefe - 1.Seviye - [Yatağan] [Tek Atar]
Staffers
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Staffers »

Selamun aleyküm,

Yazacağım teze başlamadan öyle söyliyeyim ; sana karşı hiçbir kin , düşmanlık sergilemek istemem anlatırken kullanacağım kelimelerde öyle bir durum sezgilersen maruz gör bizi.

Öncelikle lonca işine gelelim sunucular arası bir lonca kurmak istemişsin hoşgörüyle karşılıyoruz fakat bir lonca başkanı olmak çok kolay bir şey değildir..Maddi yönden bayağı zengin olman gerekir , ek olarak bir başkanın hakkında tüm sunucu iyi şeyler sarf etmeli , saygın bir başkan olmalı..

Oyun kurulalı 4-5 sene oluyor fakat şuan sadece sunucular arası bir lonca var oda Raiders Of AnatoliA.
Sunucular arası bir loncayı yönetmek çok zor iş..
İlk olarak takımınızı kursanız ondan sonra forumda konu açsanız daha güzel olabilirdi..

Lafı kısa keseyim , kısacası sunucular arası lonca işi çok zor bir iş..
Tabii bu senin kararına kalmış bir durum..

İyi forumlar.
Yusuf ATMACA

Resim
Resim

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Kullanıcı avatarı
Usain
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Usain »

Peki o zaman en iyisi ben locamı kapatayım arkadaşlar bu kadar kişi olumsuz yorum yaomış ise bir nedeni vardır.Ayrıca ben bir ilk olsun istemiştim bu sunuculararası lonca işini fakat zaten mevcutmuş o zaman bir anlamı kalmadı hepinize sayıglar sunar loncamı kapattığımı belirtirim.
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Mrxbaris »

asab basacam bastığımda istersen sancakta açarım bu loncayı ayrıca nitrojen asan var diye biri dalga geçmiş o kişiye cevabım çok açık adam nitrojen asa ile başlar kıyamet asa ile bitirir yarın ne olcağı belli mi ? isterse ejder üretir ama 1 ayını alır (kadimler falan) usain sen herkesin yorumuna bakma benimde daha düne kadar giycek itemim yoktu şuan şifacımda zırh var vede asab basacam özet geçersek bugünü eziği yarını en güçlü insanı olacak
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bence önce bir sunucuda yükselin eğer iyiyseniz gerisi gelir lonca hayırlı olsun başarılar..
Kullanıcı avatarı
Usain
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Usain »

Mrxbaris yazdı:asab basacam bastığımda istersen sancakta açarım bu loncayı ayrıca nitrojen asan var diye biri dalga geçmiş o kişiye cevabım çok açık adam nitrojen asa ile başlar kıyamet asa ile bitirir yarın ne olcağı belli mi ? isterse ejder üretir ama 1 ayını alır (kadimler falan) usain sen herkesin yorumuna bakma benimde daha düne kadar giycek itemim yoktu şuan şifacımda zırh var vede asab basacam özet geçersek bugünü eziği yarını en güçlü insanı olacak
Aslında bende garip bir huy vardır.Asker çocuğu olduğumdandır belki fakat ben o silahı yükselttiğimde o silah sadece oyunda bana bağlanmadı ruhende bana bağlandı.O yüzden o silahı o kadar övüyorum imzalarıma yazıyorum ne bileyim buna benzer şeyler yapıyorum.Ve ne yalan söyliyeyim çokta mutlu oluyorum.Bu bir oyundur ve mutlu olmak için oynanır.Bende böyle mutlu oluyorum ne var bunda ki :) Bu oyunu gerçek hayata ve ya bir ÖSS ve ya SBS sınavı ile karıştıran var ki onların kalbinde bu artık mutluluktan çok mutlulukla karışık bir hırs halini almıştır.Maalesef şu anda bendede bir parça mevcuttur fakat silahımı küçümsemelerinin nedeni tamamen bu hırsa bağlıdır.Teşekkür ediyorum saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
inciSOZLUK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen inciSOZLUK »

Usain yazdı: Aslında bende garip bir huy vardır.Asker çocuğu olduğumdandır belki fakat ben o silahı yükselttiğimde o silah sadece oyunda bana bağlanmadı ruhende bana bağlandı.O yüzden o silahı o kadar övüyorum imzalarıma yazıyorum ne bileyim buna benzer şeyler yapıyorum.Ve ne yalan söyliyeyim çokta mutlu oluyorum.Bu bir oyundur ve mutlu olmak için oynanır.Bende böyle mutlu oluyorum ne var bunda ki :) Bu oyunu gerçek hayata ve ya bir ÖSS ve ya SBS sınavı ile karıştıran var ki onların kalbinde bu artık mutluluktan çok mutlulukla karışık bir hırs halini almıştır.Maalesef şu anda bendede bir parça mevcuttur fakat silahımı küçümsemelerinin nedeni tamamen bu hırsa bağlıdır.Teşekkür ediyorum saygılarımla...
Bu yazın çok hoşuma gitti :)
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

Aslında bende garip bir huy vardır.Asker çocuğu olduğumdandır belki fakat ben o silahı yükselttiğimde o silah sadece oyunda bana bağlanmadı ruhende bana bağlandı.O yüzden o silahı o kadar övüyorum imzalarıma yazıyorum ne bileyim buna benzer şeyler yapıyorum.Ve ne yalan söyliyeyim çokta mutlu oluyorum.Bu bir oyundur ve mutlu olmak için oynanır.Bende böyle mutlu oluyorum ne var bunda ki :) Bu oyunu gerçek hayata ve ya bir ÖSS ve ya SBS sınavı ile karıştıran var ki onların kalbinde bu artık mutluluktan çok mutlulukla karışık bir hırs halini almıştır.Maalesef şu anda bendede bir parça mevcuttur fakat silahımı küçümsemelerinin nedeni tamamen bu hırsa bağlıdır.Teşekkür ediyorum saygılarımla...
Usain senin yazılarını çok beğeniyorum ve senide çok seviyorum öncelikle bunu bilesin.Senin silahınla veya rütbenle alay edenleri büyük bir olgunlukla karşılıyorsun.Seninle dalga geçenleri böyle karşılaman çok hoşuma gidiyor ne yalan söyliyeyim :) Senin o silahınla alay edenler acaba bu oyuna başlarken ejderli,zırhlı full charlımı doğmuşlar merak ediyorum.Bu gün nitrojen asayla başlar yarın kıyamet asaya kadar gider bunu bil :) .Benden sana bir tavsiye biraz bekle.Bir kaç arkadaşınla birlik ol ve lonca kur.Tek başına değil ama bir kaç arkadaşınla kur.Bu oyunda sana güveniyorum ve güzel yerlere geliceğine inanıyorum.Herzaman arkandayım bunu bil :) Bence silahında bir ejder asadan bile daha değerli.Kendine iyi bak,seni rencide etmeye çalışanlara aldırma ve olgunlukla karşıla :)
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
FarEastMovement
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FarEastMovement »

DiSMoTi yazdı:
Usain senin yazılarını çok beğeniyorum ve senide çok seviyorum öncelikle bunu bilesin.Senin silahınla veya rütbenle alay edenleri büyük bir olgunlukla karşılıyorsun.Seninle dalga geçenleri böyle karşılaman çok hoşuma gidiyor ne yalan söyliyeyim :) Senin o silahınla alay edenler acaba bu oyuna başlarken ejderli,zırhlı full charlımı doğmuşlar merak ediyorum.Bu gün nitrojen asayla başlar yarın kıyamet asaya kadar gider bunu bil :) .Benden sana bir tavsiye biraz bekle.Bir kaç arkadaşınla birlik ol ve lonca kur.Tek başına değil ama bir kaç arkadaşınla kur.Bu oyunda sana güveniyorum ve güzel yerlere geliceğine inanıyorum.Herzaman arkandayım bunu bil :) Bence silahında bir ejder asadan bile daha değerli.Kendine iyi bak,seni rencide etmeye çalışanlara aldırma ve olgunlukla karşıla :)
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Usain harika ve düzgün bir türkçen var böyle güzel konuştukça loncana çok insan kazanırsın. Rütbenle dalga geçen insan sanki kendi mareşal elindeki silah bende bile yok yükseltilmiş bile yok boşver dalga geçenlere bakma sen kendi yolunda ilerle ;)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön