Sivasliyigido - Falcata * FAlcataa * Djyandangel - akLımda kalan bunlar kardeşlerim daha cok kişiler war ama STrongXşifa mesela
Eskilerden KodadıTeam * Haaaaaaaaaaaaaa * Tofaşşş
Eskilerden KodadıTeam * Haaaaaaaaaaaaaa * Tofaşşş
Arkadaşlar eskiler bilir yeniler örnek alır bizi biz arkadas cevremizle oyunu bırakıp 2 sene aradan sonra gerı dönmeye karar verdim ve ttnet carımdaki hesap giremiorum bi bilgi verirseniz noLdu özeLLikle sizleri cok özledim
Sivasliyigido - Falcata * FAlcataa * Djyandangel - akLımda kalan bunlar kardeşlerim daha cok kişiler war ama STrongXşifa mesela
gercekten carımı acarsam dönmeye denicem şimdiden allaha emanet olun beyler bi yardım alırsam sevinirim .
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Eskilerden KodadıTeam * Haaaaaaaaaaaaaa * Tofaşşş
Merhabalar
Sorunu tam olarak anlayamadım . ancak bu Linkler işinize yarayabilir.
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=51500
:arrow: viewtopic.php?f=47&t=36990
Sorunu tam olarak anlayamadım . ancak bu Linkler işinize yarayabilir.
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=51500
:arrow: viewtopic.php?f=47&t=36990
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Re: Eskilerden KodadıTeam * Haaaaaaaaaaaaaa * Tofaşşş
kwajs yazdı:Arkadaşlar eskiler bilir yeniler örnek alır bizi biz arkadas cevremizle oyunu bırakıp 2 sene aradan sonra gerı dönmeye karar verdim ve ttnet carımdaki hesap giremiorum bi bilgi verirseniz noLdu özeLLikle sizleri cok özledim
Sivasliyigido - Falcata * FAlcataa * Djyandangel - akLımda kalan bunlar kardeşlerim daha cok kişiler war ama STrongXşifa meselagercekten carımı acarsam dönmeye denicem şimdiden allaha emanet olun beyler bi yardım alırsam sevinirim .
![]()
MackRuLzz
Altını şer İncisi ker . . .
.