Büyücü,Savaşçı, Vs'leri Nasıl yapılır ?

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Büyücü,Savaşçı, Vs'leri Nasıl yapılır ?

Mesaj gönderen SeRRuh »

Degerli arkadaşlar bir çok arkadaşın Vs atmayı bilmedigini fark ederek böyle bir konuyu paylaşmak istedim :arrow:

Savascı Vs Savascı Durumunda Sakınma ile başlayıp Ölene kadar devam edip,yere düştügünde biter :!: .Her iki tarafa verilen Yetenek puanları istenildigi gibi dagıtılabilir."Kanatma atmak yok " gibi düşüncelerden uzak dururun öyle sacmalık olmaz.

Büyücü Vs Büyücü Durumunda 1'den 3'e kadar veya 3'den geriye dogru sayılır aynı anda büyüler atılır ve ilk ölen kaybeder ve kazananında öldügü durumlar olabilir. Bunu dogru Foto ile kanıtlayabilirsiniz.

Uzun zamandır şifacı ile Vs atmıyorum bi fikrim yok .

Şahsi Fikrimdir
:!:

Konu tartışmaya kapalıdır.
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Büyücü,Savaşçı, Vs'leri Nasıl yapılır ?

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

Konu tartışmaya kapalıysa neden açıyorsun anlamadım özel durumlar vardır ws yapılırken tabiki her iki taraf anlaşılabilinirse kendin bilmiyorsun diğer arkadaşlarıda yanlış yönlendirme simdi diyeceksinki neden yazıosun benim konuma vs..

Bu forum ortak kullanım platform'u dur tartışmaya acıktır.Her ikv oyuncusu buraya bilgilerini aktarabilir sen haric sende bilgi yok 2 çar kasmak ve ejder asayı üretip sallamakla olmuyor

ŞERRUH'CUGUMM
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

hanedanxbutcher yazdı:Konu tartışmaya kapalıysa neden açıyorsun anlamadım özel durumlar vardır ws yapılırken tabiki her iki taraf anlaşılabilinirse kendin bilmiyorsun diğer arkadaşlarıda yanlış yönlendirme simdi diyeceksinki neden yazıosun benim konuma vs..

Bu forum ortak kullanım platform'u dur tartışmaya acıktır.Her ikv oyuncusu buraya bilgilerini aktarabilir sen haric sende bilgi yok 2 çar kasmak ve ejder asayı üretip sallamakla olmuyor

ŞERRUH'CUGUMM
Ben Yorum yapmaya kapalı demedim görüyorum ki bunu en iyi şekilde anlamışsın ve yorum yapmışsın. tartışma yaratmaya çalışma üretebiliyorsan sende üret bi şaheserde görelim

Nazar etme Ne olur,Çalış seninde Olur !
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

canın çok sıkıldıysa daha yaratıcı konu fikirleri verebilirim evet bunu yapabilirim.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

morukkelleci yazdı:canın çok sıkıldıysa daha yaratıcı konu fikirleri verebilirim evet bunu yapabilirim.
bana fikir vermek yerine sende paylaş !
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

morukkelleci yazdı:canın çok sıkıldıysa daha yaratıcı konu fikirleri verebilirim evet bunu yapabilirim.

yavv bırak kendını fasulyeden sanıyor ben ezıgım uretemıorum sen uret bebe nasıl kestım ama senı :D
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
MackRuLzz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen MackRuLzz »

SeRRuh yazdı:Degerli arkadaşlar bir çok arkadaşın Vs atmayı bilmedigini fark ederek böyle bir konuyu paylaşmak istedim :arrow:

Savascı Vs Savascı Durumunda Sakınma ile başlayıp Ölene kadar devam edip,yere düştügünde biter :!: .Her iki tarafa verilen Yetenek puanları istenildigi gibi dagıtılabilir."Kanatma atmak yok " gibi düşüncelerden uzak dururun öyle sacmalık olmaz.

Büyücü Vs Büyücü Durumunda 1'den 3'e kadar veya 3'den geriye dogru sayılır aynı anda büyüler atılır ve ilk ölen kaybeder ve kazananında öldügü durumlar olabilir. Bunu dogru Foto ile kanıtlayabilirsiniz.

Uzun zamandır şifacı ile Vs atmıyorum bi fikrim yok .

Şahsi Fikrimdir
:!:

Konu tartışmaya kapalıdır.
MackRuLzz

Altını şer İncisi ker . . .

.

“Genel Sohbet” sayfasına dön