İSTANBUL SOYGUN VAKTİ
İSTANBUL SOYGUN VAKTİ
öncelikle herkeze selamlarımı sunuyorum bakın arkadaslar suanda gaffar onlarca kez kesildi ve yönetim bunu gizliyor 1 gaffar kesimi için 1 grup tam 250 tane iksir harcamaktadır buda taktigi bilenler için ve gaffarın arkasındaki mavi ruh taşı karabasanlara cıkıyor yani düşünün çemberlitaş grub bölgesi gaffar beyle bitmiyor devam ediyor ilerisinede gidildi ama yönetim bilgileri tamamen saklıyor.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: İSTANBUL SOYGUN VAKTİ
250 iksir çok abartı gibi geldi.Ama kesmediğim için bilemeyecem.Fakat elbet az iksirle kesilebilecektir.
kesilmiş olsa burdan herkes reklamını yapmazmıydı??
tmm iksir çok tüketiliyor .
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
bir kere kesildiğini foruma koydular, konu inceleme altına alındıgoncagul yazdı:kesilmiş olsa burdan herkes reklamını yapmazmıydı??

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

teşkilattaki sunucusundaki bir ARGE yardımıyla gaffar kesildi fakat yönetim konuyu hemen kaldırdı gören gördü ama hemen kaldırıldığı için ben dahi göremedim fakat 1 fotoğraf vardı karabasanların potoğrafı ben kaydetmedim fotoyu kaydenen koyabilir.
250 iksir bencede gidiyodur ama 5-20 level arası iksirleri saymazsak en fazla 100 iksir oda şifacılar en az 50 iksir içiyodur ondan.
250 iksir bencede gidiyodur ama 5-20 level arası iksirleri saymazsak en fazla 100 iksir oda şifacılar en az 50 iksir içiyodur ondan.
Hırs
lütfen bilmeden yorum yapmayınız arkadasım dogrular.
hahahaha
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709