EEEY MİLLET OKUYUN BURAYI OKUYUUN
Re: EEEY MİLLET OKUYUN BURAYI OKUYUUN
Hah işte senden beklediğim yorum böyleydi . Hem fikir olacağız diye bir şey yok . Sürümden kazanılması tabiki mantıklı olan . Buna bir şey demiyorum zaten .
XXCEZAXX
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
xxcezaxx yazdı:Hah işte senden beklediğim yorum böyleydi . Hem fikir olacağız diye bir şey yok . Sürümden kazanılması tabiki mantıklı olan . Buna bir şey demiyorum zaten .
aynen kanka
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
biraz hafifce söylsen demişin ceza gülüyorum sana artik güldürtme kendine bi kerede. hafifce söyledik ne oldu peki düzelttilermi yok. sert söyledik düzelttiler mi yok. herkez ağirli sert bir şekilde koyarsa belki düşük ihtimal ama düzeltebilirler. Stuart da hata düzeltildi dediler hata yapdilar kesilmiyor sen düşün yönetim ne yaparsa iyice hataya bulaşiyor. iksirlerini satmak için her yere neredeyse iksir koydula ama yine talep olmaz 
HER YAZ OYUNA PLUSSUZ ZOR GİRİLİRKEN BU SENE PLUSSUZ RAHAT GİRİYOSUN OYUNA. nedeni ise basit çogu oyuncu oyunu birakti gitti ikv yönetimi yüzünden. en basidi pazar günü can sıkıntısından 15 car kastim 4 levele kadar iksir ve her seferindede oyuna rahat girdim xD demekki oyuncu sayisi 700.00 bin değil 700 kişi oldu xD ha gayret 7 düşecek oyuncu sayisi bu gidişle xD
HER YAZ OYUNA PLUSSUZ ZOR GİRİLİRKEN BU SENE PLUSSUZ RAHAT GİRİYOSUN OYUNA. nedeni ise basit çogu oyuncu oyunu birakti gitti ikv yönetimi yüzünden. en basidi pazar günü can sıkıntısından 15 car kastim 4 levele kadar iksir ve her seferindede oyuna rahat girdim xD demekki oyuncu sayisi 700.00 bin değil 700 kişi oldu xD ha gayret 7 düşecek oyuncu sayisi bu gidişle xD
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
Evet arkadaslar answerın dediklerine katılıyorum ama cezanında haklı olduğu biryer var oyunda akçe alınması ile zorlayan biri yok ki parası olan alır ne diyim.
2OO6'DAN BU YANA, ACI VEREN GEÇMİŞİN İNTİKAMI İÇİN..
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
http://www.izlesene.com/video/3-dk-28-s%20...%20ii/2939709
o bu degil de bu kadar tepkıler konuldu bu kadar insan ben oyundan ayrılıyorum dedi 2 yıldır ıkv forumlarında lonca sistemi gelsın denildi ama yönetim sadece kendi bildigini yaptı dükkan hakkında neler istendiyse konuldu isim degiştirme konulsun dedildi ve yapıldı burda atı ekran karti dakı sorunlarımızı dile getirdik ertesi gün konu silinmiş
destege mesaj attım bu konu hakkında dalga gçer gibi cevaplar geldi kimse sorun bizde demedi forumu takip ediyorum
bu konu gözüme çarptı akçe hakkında konuşmadım butun bunları xxcezaxx adlı arkdaşa soyluyorum''Bu tepkiler böyle ağır değilde biraz daha hafifçe vurgulansa eminim yönetim kayıtsız kalmayacak .''' demişşsin butun yazdıklarımı bır dusun
neden hala akçe ile alınabilecek güncellemeler geliyor yukarıda daha yazmadıgım bır çok temel sorun halledilmıyoda dukkana dair guncelmeler gelıyor bu yazıyı okuduktan sonra şimdi biri gelsın desin ikv yönetimi para göz degil diye daha dukkana karsı degılım bu arada evet almak zorunlu degıl ama once çözulmesı gereken sorunlar varken
dukkan abanmaları ve bizi hiç takmamaları beni cıleden cıkarıyo işte hadi neysedaha fazla konuşmayım iyi forumlar!!!!
destege mesaj attım bu konu hakkında dalga gçer gibi cevaplar geldi kimse sorun bizde demedi forumu takip ediyorum
bu konu gözüme çarptı akçe hakkında konuşmadım butun bunları xxcezaxx adlı arkdaşa soyluyorum''Bu tepkiler böyle ağır değilde biraz daha hafifçe vurgulansa eminim yönetim kayıtsız kalmayacak .''' demişşsin butun yazdıklarımı bır dusun
neden hala akçe ile alınabilecek güncellemeler geliyor yukarıda daha yazmadıgım bır çok temel sorun halledilmıyoda dukkana dair guncelmeler gelıyor bu yazıyı okuduktan sonra şimdi biri gelsın desin ikv yönetimi para göz degil diye daha dukkana karsı degılım bu arada evet almak zorunlu degıl ama once çözulmesı gereken sorunlar varken
dukkan abanmaları ve bizi hiç takmamaları beni cıleden cıkarıyo işte hadi neysedaha fazla konuşmayım iyi forumlar!!!!
- x0xKaaNx0x
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
xxcezaxx e ilk defa katılıyorum :!:
Bu başlığa yazdığı ilk mesajı tekrar yazmama gerek yok herhalde, o benim yerime yazmış.
Bu başlığa yazdığı ilk mesajı tekrar yazmama gerek yok herhalde, o benim yerime yazmış.
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler
TaTMiNaTöR (49)
Benler
TaTMiNaTöR (49)
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Kusura bakmada bende cezaya katılıyorum. O kadar sorun arasında bu 2 sine nasıl takıldın ??? 50 tl sunucu transferi bence az bile. Çünkü sunucuların dengesini bozan bir durum. Bu fiyata olması konusunda sonuna kadar destekliyorum yönetimi. Kasa erişimide 30 tl deil UCUZA aldığın plus paketin yanında hediyesi.Theanswer3 yazdı:
ŞU AKÇELERİ DAHA PAHALI YAPSAYDINIZ PARA SAÇACAK YER BULAMIYORUZ ???
ULAN SİZ BİZİ DÜNYANIN EN ZENGİN 100 ADAM LİSTESİNDEMİ ZANNEDİYORSUNUZ HA ?
KARAKTER TAŞIMA 50 TL
ULAN 50 TL Yİ YARDIM KURUMUNA BAĞIŞLARIM DAHA İYİ
TEPKİLER ÇIĞ GİBİ SİZ HALA PARA DERDİNDESİNİZ
BU NEDİR BİLİYORMUSUNUZ ??
Bİ MEKANDA ÇAY İÇİP HESABIN 10 LİRA GELMESİ
SİZ KÜFRETMEZMİSİNİZ BU NE ULAN DİYE
İŞTE BİZ DE ZENGİN DEĞİLİZ MERAK ETMEYİN SONRA BU TEPKİ NEDEN DİYE SORMAYIN
BİZ ZAMAN GEÇİRELİM DİYORUZ
TAMAM BEN HERŞEYİ BELEŞ YAPIN DEMİYORUZ UCUZ YAPIN SÜRÜMDEN KAZANIN YAHU !!! HERKES ALSIN HERKESİN ECELİ OLSUN EJDERİ OLSUN ASHABI OLSUN HERKES EŞİT SAVAŞSIN BECERİSİ OLAN KAZANSIN
YOK Bİ KASA ERİŞİMİ 30 TL Mİ OLUR YUH BEE İNSAF İNSAF
ARKADAŞLAR BU KONUDA DALGA GEÇMEDEN TEPKİMİZİ KOYUYORUZ HEPİNİZDEN DESTEK BEKLİYORUM HEPİNİZİDEN
Ha saçmalamalarını yönetime yalakalık olarak kimseeye yıkamazsın şikayet edilecek konu göstereyim sana ozmn
1- İsim değiştirme gereksiz derecede pahalı. yıllardır gelemeyen lonca sisteminin olmazsa olmazı
2- İksirler daha az akçeye olsaydı alıcı bulunurdu en azından. Ha söyleyin kimse almıyo sanıyodum bende ama 50 60 iksir çekenler bile varmış demekki sana sorun gelen şey başkaları için ihtiyaçmış
3- Lonca sistemi için isyan et
4- Bosslardan item düşme oranının azlığından şikayet et.
...
bu liste uzayıp gider ama şikayet edilmicek en alakasız 2 konuyu seçip yakınırsan böle kalırsın...
Forum kuralları madde 10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti