EEEY MİLLET OKUYUN BURAYI OKUYUUN
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
EEEY MİLLET OKUYUN BURAYI OKUYUUN
ŞU AKÇELERİ DAHA PAHALI YAPSAYDINIZ PARA SAÇACAK YER BULAMIYORUZ ???
ULAN SİZ BİZİ DÜNYANIN EN ZENGİN 100 ADAM LİSTESİNDEMİ ZANNEDİYORSUNUZ HA ?
KARAKTER TAŞIMA 50 TL
ULAN 50 TL Yİ YARDIM KURUMUNA BAĞIŞLARIM DAHA İYİ
TEPKİLER ÇIĞ GİBİ SİZ HALA PARA DERDİNDESİNİZ
BU NEDİR BİLİYORMUSUNUZ ??
Bİ MEKANDA ÇAY İÇİP HESABIN 10 LİRA GELMESİ
SİZ KÜFRETMEZMİSİNİZ BU NE ULAN DİYE
İŞTE BİZ DE ZENGİN DEĞİLİZ MERAK ETMEYİN SONRA BU TEPKİ NEDEN DİYE SORMAYIN
BİZ ZAMAN GEÇİRELİM DİYORUZ
TAMAM BEN HERŞEYİ BELEŞ YAPIN DEMİYORUZ UCUZ YAPIN SÜRÜMDEN KAZANIN YAHU !!! HERKES ALSIN HERKESİN ECELİ OLSUN EJDERİ OLSUN ASHABI OLSUN HERKES EŞİT SAVAŞSIN BECERİSİ OLAN KAZANSIN
YOK Bİ KASA ERİŞİMİ 30 TL Mİ OLUR YUH BEE İNSAF İNSAF
ARKADAŞLAR BU KONUDA DALGA GEÇMEDEN TEPKİMİZİ KOYUYORUZ HEPİNİZDEN DESTEK BEKLİYORUM HEPİNİZİDEN
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

Re: EEEY MİLLET OKUYUN BURAYI OKUYUUN
BİRAZ İLGİ GÜNCEL
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

güncel
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
Haklı olabilirsin . Fakat o karakter aktarımını yapmak mecburiyetinde değilsin ki gideceğin sunucularda farklı olan bir şey yok .
Ve Kasa Erişimi 30 TL demişsin . O 30 Tl içinde 3 Aylık Plus Paket , +5 Yetenek Puan'ı , Kasa Erişimi bulunuyor .
Sen böyle bir hizmeti daha hangi oyunda gördün ?
Belki bazı şeyler uçuk olmuş olabilir fakat oyunun altında 3 yıl kadar sadece 10 Tl lik bir Plus satışı alt yapısı taşıyan bir oyun var .
Hangi biriniz sordu bu oyun 10 Tl 10 Tl nereye kadar gidecek ? Şöyle bir şey var bu tarz oyunlarda sadece 2 rasgele numaraya E-Pin denir ve bunların hiç bir maliyeti yoktur tamamen kardır . Fakat bu adamlar bu oyunu kar amaçlı yaptı .
Tekrarlıyorum Karakter aktarımı alman mecburi değildir .
Mecburi olan şeyler ise ; Silah Yükseltme , MADEN Şans Arttırıcı , savaşçı isen Boz Ayı . Bunlardan başka mecburi neler var ?
-Sunucu Karakter Aktarımı'mı ? Senin keyfin bilir aktarmasanda kaybedeceğin bir şey olmaz .
-Yağma Arttırıcı mı ? Bu kadar aydır millet kendi şansı ile dizmiş üstünü . 10 kere daha fazla gir Şans arttırıcı alma . Kaybedeceğin bir şey olmaz .
-Sivas Kangalı mı ? Tazı,akrep,komodo'dan ne farkı var hızlı koşuyor . Tazı daha yavaş koşsun ne kaybedeceğin bir şey olmaz .
-Ejderha,Dinazor İksir mi ? O makina yokmuş gibi say . Sana ne zararı var almassın yine madenini çekersin olur biter .
Kaybedeceğin bir şey olmaz .
Bazı şeyler gerçekten uçuk olabilir ama bu kadarda yönetimin üstüne gidilmez ki . Elbet belirli bi tepkiden sonra müdahale edeceklerdir .
İyi forumlar .
Ve Kasa Erişimi 30 TL demişsin . O 30 Tl içinde 3 Aylık Plus Paket , +5 Yetenek Puan'ı , Kasa Erişimi bulunuyor .
Sen böyle bir hizmeti daha hangi oyunda gördün ?
Belki bazı şeyler uçuk olmuş olabilir fakat oyunun altında 3 yıl kadar sadece 10 Tl lik bir Plus satışı alt yapısı taşıyan bir oyun var .
Hangi biriniz sordu bu oyun 10 Tl 10 Tl nereye kadar gidecek ? Şöyle bir şey var bu tarz oyunlarda sadece 2 rasgele numaraya E-Pin denir ve bunların hiç bir maliyeti yoktur tamamen kardır . Fakat bu adamlar bu oyunu kar amaçlı yaptı .
Tekrarlıyorum Karakter aktarımı alman mecburi değildir .
Mecburi olan şeyler ise ; Silah Yükseltme , MADEN Şans Arttırıcı , savaşçı isen Boz Ayı . Bunlardan başka mecburi neler var ?
-Sunucu Karakter Aktarımı'mı ? Senin keyfin bilir aktarmasanda kaybedeceğin bir şey olmaz .
-Yağma Arttırıcı mı ? Bu kadar aydır millet kendi şansı ile dizmiş üstünü . 10 kere daha fazla gir Şans arttırıcı alma . Kaybedeceğin bir şey olmaz .
-Sivas Kangalı mı ? Tazı,akrep,komodo'dan ne farkı var hızlı koşuyor . Tazı daha yavaş koşsun ne kaybedeceğin bir şey olmaz .
-Ejderha,Dinazor İksir mi ? O makina yokmuş gibi say . Sana ne zararı var almassın yine madenini çekersin olur biter .
Kaybedeceğin bir şey olmaz .
Bazı şeyler gerçekten uçuk olabilir ama bu kadarda yönetimin üstüne gidilmez ki . Elbet belirli bi tepkiden sonra müdahale edeceklerdir .
İyi forumlar .
XXCEZAXX
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

yönetim yalakalık yapana akçe vermiyor malesef
sen çok zenginsin galiba
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
İşte cehaletini görmüş olduk . Benim haklı gördüğüm taraf eşitti ve kendime has yorumumu yaptım . Fakat bunu yalakalık gibi çirkin bir eleştiri ile süsleyen sensin . Sen heralde dünyada tek görüşe sahip insansın .
Cehaletin o kadar anlaşılıyorki sanki herkez seninle aynı görüşe sahip olacak .
XXCEZAXX
Hakli oldugun taraf eşitmi güldürtme mustafa kendine. hangi oyunda bir bos kesimi akceyle bunu söyle bakem. savaşcida ayi olmasin bakim yol savaşcisi kesebiliyomusun. kesmek içinde mecbur akce alcan.
savaşcina ayi yeteneine koycan. ver bir saçmalağa bakki savaşcida ayi olmasi saçmalik zaten bide ayiniz kanatma atiyor xD biz şifalarda olan çağri yeteneği resmen çöp oldu yilalrca dedik mail attik asit zehir atsin die atmadilar xD maden için mecbur akce alcan. artirici almyain ona bende karşiyim çünkü artiricilar işe yarami denedim xD
nide herkez senin gibi boş durmuyor mustafa çalişiyolar oyna bakamiyolar nasil iksir yapacam die düşünüyolar bilmem farkindamisin bunun.
savaşcina ayi yeteneine koycan. ver bir saçmalağa bakki savaşcida ayi olmasi saçmalik zaten bide ayiniz kanatma atiyor xD biz şifalarda olan çağri yeteneği resmen çöp oldu yilalrca dedik mail attik asit zehir atsin die atmadilar xD maden için mecbur akce alcan. artirici almyain ona bende karşiyim çünkü artiricilar işe yarami denedim xD
nide herkez senin gibi boş durmuyor mustafa çalişiyolar oyna bakamiyolar nasil iksir yapacam die düşünüyolar bilmem farkindamisin bunun.
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

eleştiri güzel bir şeydir ve sende eleştiri yapmanın önemini kavrayamadıysan o da senin sabit görüşlülüğünü gösterir. ben burda eleştiri yapıyorum ve senin gibi düşünenler oldukça az %1 dir. bu bir tesadüf mü sence ?xxcezaxx yazdı:İşte cehaletini görmüş olduk . Benim haklı gördüğüm taraf eşitti ve kendime has yorumumu yaptım . Fakat bunu yalakalık gibi çirkin bir eleştiri ile süsleyen sensin . Sen heralde dünyada tek görüşe sahip insansın .
hadi git akçe falan al
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
Dikkat edersen mecburi alınacakları kendimce oraya sıraladım . Yönetime tepkim yok değil tabiki bazı şeyler uçuk fiyata fakat sen bir dükkan açsan burdan kar etmek istemezmisin ?
Bu tepkiler böyle ağır değilde biraz daha hafifçe vurgulansa eminim yönetim kayıtsız kalmayacak .
Sonuçta bende sende oyuncuyuz . Yani demem o dur ki bu kadar şeyler bana fazla dert olmazken aynı düzeyde sizlerde oyuncusunuz neden bu kadar tepki oluyor . Ama yine söylüyorum herkesin fikri kendine göredir .
Bu tepkiler böyle ağır değilde biraz daha hafifçe vurgulansa eminim yönetim kayıtsız kalmayacak .
Sonuçta bende sende oyuncuyuz . Yani demem o dur ki bu kadar şeyler bana fazla dert olmazken aynı düzeyde sizlerde oyuncusunuz neden bu kadar tepki oluyor . Ama yine söylüyorum herkesin fikri kendine göredir .
XXCEZAXX
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

ben dükkan açsam böyle fahiş fiyatlar yapmam sürümden kazanırım ve müşterimin uyarılarını dikkate alırım ama bunlar yönetimde ne yazıkkı 0xxcezaxx yazdı:Dikkat edersen mecburi alınacakları kendimce oraya sıraladım . Yönetime tepkim yok değil tabiki bazı şeyler uçuk fiyata fakat sen bir dükkan açsan burdan kar etmek istemezmisin ?
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM