1-Acaba kim bu
2-İşte Akçe Vakası CEVAPLAR:Bu Vedanın Akçeyle Bir Alakası Yok
Konuya cvp gelirse karakteri ve baştan sona herşeyi yazcam!!!
(9 Kişi veda ediyoruz!!! Foruma tek ben bakıyoum)
TanımassınDiSMoTi yazdı:Kimler bırakıyor?
Ama 1 kere bile giremedim 5 saat uğraştım grup kurdum düştümIIBaRoNII yazdı:TANK savaşçı oyunun parçasıdır...
Ofasif olarak g.b de hızlı hareket edemezsin.
Bırakma nedeniniz sadece bu ise cok saçma k.g
TOLGARDA yazdı:Ama 1 kere bile giremedim 5 saat uğraştım grup kurdum düştümIIBaRoNII yazdı:TANK savaşçı oyunun parçasıdır...
ADAMALAR 3-4-5 KİŞİ bile KESİOLAR bi bizide alsalar
BAK VEDALARA SEBEPLER:1-AKÇE
2-ÇEMBERLİTAŞ (GRUP BÖLGESİ)
Çok doğru ben de işte bu yüzden BÜYÜ KASIOM (Ahmetyaşar 45LEWIIBaRoNII yazdı:TOLGARDA yazdı:Ama 1 kere bile giremedim 5 saat uğraştım grup kurdum düştümIIBaRoNII yazdı:TANK savaşçı oyunun parçasıdır...
ADAMALAR 3-4-5 KİŞİ bile KESİOLAR bi bizide alsalar
BAK VEDALARA SEBEPLER:1-AKÇE
2-ÇEMBERLİTAŞ (GRUP BÖLGESİ)
çemberlitaşdan dolayı bırakmalarının nedenı zor oldugu ıcın, arkadaslar zorluklarla bas edemıyorlar.
akçe olayı tamamen ayrı
ikv bir grub oyunudur bıreysel olarak neredeyse hiçbirşey yapılamaz.
TANK savaşçıda bu grubun bır parçasıdır. GRubların vazgeçılmezıdır.
eger tanklıkdan haz alamıyorsan Büyücü ve şifacı grublarını dene.
NWOxLYDER yazdı:Sığınağa, migrata giremeyen birisi çemberlitaşa girsede zaten bir varlık gösteremez. Önce migrat ve sığınaktaki itemleri çıkarman lazım. Her neyse savaşçıdan bıkmış olabilirsin ama ya tank olucan yada işin zor. Büyücü kasıyorum diyosun ama daha x görevini yapamamışsın, dev ana görevini yapamamışsın daha önceki konularda 4,5 yıldır oynuyorum bu oyunu falan demişsin ikv desteğe mesaj falan atmışsın o kadar yıl oynayıpda 2 kişi yanına alıp bir X görevini bir dev ana görevini yapamıyorsan bunda İKV yönetiminin suçu ne? Bence İKV yönetimindeki hata payı %10. Oda ofansif savaşçıları migratta ve sığınakda oynanmaz hale getirdikleri için. Ama %90 suçda sende çünkü tank saavaşçı olmayı becerememişsin,şifacın yok, büyücü kasıyorum diyosun daha 2 görevi yapamıyosun ben olsam senin yerinde bıakırdım oyunu boşa zaman kaybediyorsun... 2 de bir boş konular açıp durma kardeş bunu söylemeden edemicem..