[içerik silindi]
Oyun içi ögelerin para/epin karşılığı alım satımı yasaktır.Forum hesabınız sürekli olarak kapatılmıştır.
Saynimo
Karakter takas...
- dinozorsss
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Karakter takas...
Kurta tasma takılmaz;Türke zincir vurulmaz!!!
Re: Karakter takas...
Oyunda kullanmış olduğunuz üyelik, üyelik içinde bulunan karakterler ve öğeler telif hakkı ile korunmaktadır. İKV'ye katılırken onaylanan sözleşme gereğince bu öğelerin sadece kullanım hakkı üyelik sahibindedir. Sahip olunan üyelikler diğer kişilere devredilemez. Bilginize...
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
Re: Karakter takas...
Yazıları düzenle konuyu değiştir yoksa ceza alcan bednen sölemesidinozorsss yazdı:Arkadaşlar ben eminönü sunucusundan bıktım ortmaım yok fakat kuklacıda fazla ortamım olduğundan dolayı taşınmak istiyorum eminönünde 49 lwl büyü elek 650 büyücüm var kasa erişim +5 yetenk fln var full azat sadece gözlük yok ve ceket doğru akım kuklacıda +5 yeteneği olan ve aksa erişimi olan 35+ şifacıyla değiştireceğimm düşünen varsa forumdan mesaj atsın pazarlık yaplılır 49 lwl itemler fena deilse sadece +5 olsada olur fln hiç olmasada olur ama itemleri sağlam olcak iletişim için mesaj atın ayrıca eminönündeki karakterin adı IxSaWxI...