lan olum fazla kullanmıyom zaten 10 kere junoona gitsem 1 kere kullanıyomAslanbambam yazdı:Mrxbaris yazdı:bende gerçe kpara ile alıyorum geçen gün 50 tane aldım :ugeek:Pulpfiction yazdı:gercek para ile kim iksir alir ki diye soranlar vardi buyrun cevabi :shock:
acemi şifacıejderha kullanıo şifaya
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Otomattan İlk Alışveriş Güncelden Hemen Sonra
Re: Otomattan İlk Alışveriş Güncelden Hemen Sonra
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
:arrow:TeknoBYraM yazdı:Arkadaşlar başkasının lafını çalmış olucam ama cidden 1 iksir 1 ekmek parası ya![]()
Ayrıca arkadaşa katılıyorum iş makine boyutuna geldiyse sadece bu 2 iksirle kalınmaz geriside gelir
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bencede gerisi de gelecektir...oOllxJeWeLSxllOo yazdı::arrow:TeknoBYraM yazdı:Arkadaşlar başkasının lafını çalmış olucam ama cidden 1 iksir 1 ekmek parası ya![]()
Ayrıca arkadaşa katılıyorum iş makine boyutuna geldiyse sadece bu 2 iksirle kalınmaz geriside gelir
akçe için herşey yapılır
http://bit.ly/qM7njk
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
Üretim yapmadan direk İksir Almak da çok güzel oluyor . Cidden Biraz pahalı ama. Enayilik Fln Değil Sanırım İkv DEmek Para demek oldupuna Göre, Para da varsa Alınır Diye düşünüyorum. Ki parlattıpım Silahların Resimlerini Koysam Demekki Küfredersiniz :shock:
Nötr
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
o1imparator yazdı:Üretim yapmadan direk İksir Almak da çok güzel oluyor . Cidden Biraz pahalı ama. Enayilik Fln Değil Sanırım İkv DEmek Para demek oldupuna Göre, Para da varsa Alınır Diye düşünüyorum. Ki parlattıpım Silahların Resimlerini Koysam Demekki Küfredersiniz :shock:
Çifteye + bastın mı ?

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

-
- İri Fare Avcısı
Canceazi yazdı:o1imparator yazdı:Üretim yapmadan direk İksir Almak da çok güzel oluyor . Cidden Biraz pahalı ama. Enayilik Fln Değil Sanırım İkv DEmek Para demek oldupuna Göre, Para da varsa Alınır Diye düşünüyorum. Ki parlattıpım Silahların Resimlerini Koysam Demekki Küfredersiniz :shock:
Çifteye + bastın mı ?Shen kuo ya ya da ?
Senn İçin Bi konu daha açarım ileri ki zamanlarda Görürsün Neye Basmışım
Nötr
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Ben enayi dedim mi ?o1imparator yazdı:Canceazi yazdı:o1imparator yazdı:Üretim yapmadan direk İksir Almak da çok güzel oluyor . Cidden Biraz pahalı ama. Enayilik Fln Değil Sanırım İkv DEmek Para demek oldupuna Göre, Para da varsa Alınır Diye düşünüyorum. Ki parlattıpım Silahların Resimlerini Koysam Demekki Küfredersiniz :shock:
Senn İçin Bi konu daha açarım ileri ki zamanlarda Görürsün Neye BasmışımAtarım Resimleri Kardesm. Ama neden bunları yapan enayi oluyor onu anlamıyorum. Parayı basıp parlatıyoruz. Artıcı alıyoruz fln fln.... Su ana kadar 50 bn kusur akce harcamısımdır , ama bunları yapan adam neden Enayi :?: Belki bende Böyle Keyif Alıyorum Oyundan :?

-
- İri Fare Avcısı
Canceazi yazdı:Ben enayi dedim mi ?o1imparator yazdı:Canceazi yazdı:o1imparator yazdı:Üretim yapmadan direk İksir Almak da çok güzel oluyor . Cidden Biraz pahalı ama. Enayilik Fln Değil Sanırım İkv DEmek Para demek oldupuna Göre, Para da varsa Alınır Diye düşünüyorum. Ki parlattıpım Silahların Resimlerini Koysam Demekki Küfredersiniz :shock:
Senn İçin Bi konu daha açarım ileri ki zamanlarda Görürsün Neye BasmışımAtarım Resimleri Kardesm. Ama neden bunları yapan enayi oluyor onu anlamıyorum. Parayı basıp parlatıyoruz. Artıcı alıyoruz fln fln.... Su ana kadar 50 bn kusur akce harcamısımdır , ama bunları yapan adam neden Enayi :?: Belki bende Böyle Keyif Alıyorum Oyundan :?
Çifteye de + bastım. Shen kuo balyoza da
imzamdaki şaheserlere de
Yani para harcanmak için var sakin ol
Sonunda Aynı kafadan Birini Buldum SAnırım :lol:
Nötr
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
İsim değiştirmeler de cabası 

O enayi kim konusu benimdi hatta yazı şöleydi.
O iksirleri o fiyattan enayi varsa tanışmak isterim.
Arkadaşım tanışalım seninle iç dünyanı merak ediyorum :lol:
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]