Aramızda artık hiç sorun yok eskidendi sorunlar yanlış anlaşılmasın birde unutmadan yazıyım.
Bayarapoglu = Batıscorp = İnfazcıgüzelxxx
Eovcati ve Ben Hakkında
- ATaBeYxFuRiOsO
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Eovcati ve Ben Hakkında
ÖnceLikLE EVOCATi ile aranızda ne yaşandıysa orası beni ilgiLendirmez BatıSCoRp un Tek çarı büyücüsüdür Sanki infazcıxgüzeLi Görmüş gibi Byxarapoğlunu görmüş gibi BatıSCoRp a aittir diyorsun İnfazcıgüzel=Byxarapoğlu=Mumyanın Laneti diyebiLİrim Ve de bana inanacak çok kişi var her şeyi söyLeyebİLirim kimsenin üzerine haksız yere suç atma Snn özeLime küfrettiğini neler çevirdiğini söyLesem Senin ne olduğunu anLar herkez İnfazcıxgüzel=Byxarapoğlu=OooToRNaViDaooO Bu karakterLEr Tornavidaya aittir Aksini İddia eden varsa koysun foruma fotyu Çarı siLEcem..İyi forumLar. :?:
[ ..... ]
Hasan olm derdin ne aponun tek carı BatıSCorP Böle saçma konu açma @@
Evocati
Adamı deli etme sorunumuz neyse oyunda hallettik nie böle konu acıon ?? :evil:
Evocati
Olm şöle konular acma oyunda halleddik bide milletin carlarını bilip bilmeden yazma @ :evil: :evil: :evil: :evil:
Evocati
- JoeyJordison
- FareAdam Düşmanı
- gUaRDiAnTe
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
La olum adam kadimde dedi ben infazcıgüzelxxx infazcıgüzelde bayarapoglu zaten adam infazcı güzelde sövdü bi kızı kadimde scorp da sus aldı ne tasedüf
konuyu açma bazı arkadaşlar sorun var sanıyomuş he benden önce mesaj gönderen akıllı bi daha post kasmasın.
- ATaBeYxFuRiOsO
- İskele Babası
bilinmez yazdı:La olum adam kadimde dedi ben infazcıgüzelxxx infazcıgüzelde bayarapoglu zaten adam infazcı güzelde sövdü bi kızı kadimde scorp da sus aldı ne tasedüfkonuyu açma bazı arkadaşlar sorun var sanıyomuş he benden önce mesaj gönderen akıllı bi daha post kasmasın.
Oyuna Girmeden ÜyeLiğin printini atacağım Çarın sus Yeme sebebi 2 arkadaşın birbiri iLe küfürLeşmesi sonucunda oLdu..
[ ..... ]
o zaman kadimde batı vardı adam ben batıscrop diyince neden inkar etmedi ?ATaBeYxFuRiOsO yazdı:bilinmez yazdı:La olum adam kadimde dedi ben infazcıgüzelxxx infazcıgüzelde bayarapoglu zaten adam infazcı güzelde sövdü bi kızı kadimde scorp da sus aldı ne tasedüfkonuyu açma bazı arkadaşlar sorun var sanıyomuş he benden önce mesaj gönderen akıllı bi daha post kasmasın.
Oyuna Girmeden ÜyeLiğin printini atacağım Çarın sus Yeme sebebi 2 arkadaşın birbiri iLe küfürLeşmesi sonucunda oLdu..