ARAFxAcayipHerif yazdı:IISaDoSaDoII yazdı:ARAFxAcayipHerif yazdı:RuTkaYx yazdı:Fakir.. kanka gel seninle 500msine ws atalım bunlar 100m bir arada görmemiş sende diyorsun ki gel 100msine ws ola YiğitYasakask yazdı:gel seninle büyük miktarlarlarda paraya ws atalımama öyle 10m,20m gibi deil 80, 100m arası bi ws
100m bi arada görmedimmi ?eceli ne ile yaptım yada neden üstüm full max yada neden loncada herkesin ejderi var ahsab var ecel var? neden 2 maraton var gözlük neden ehrkesde buz gözlük var ? senmi hediye ettin:D olabilir belkide hediye ettin ben unuttum:D
Sizin Lonca Olarak Yaptıklarınızı Ben Tek kişi Yapıyom![]()
Resimse Resim Koyarım Para İse Para Gösterem Madense Kasa Carına Geçmem Yeter Gözlüksee Full Mor M2.5
Biz Bu Oyunu Para Maden İtem İçin Oynamıyoz Bunu Kafana Sok İstersen ..!
Bu Arada Biz Kestiklerimizi Koyarsak Forum Çöker Ayık Ol Yani
Sana kim kemik attı ? :geek: Beyin olsa ordan baştan beri yazılanı okurdun neden öyle yazdıgımı ama acınmı vardır nedir atlamışsın konuya kaç zaman önce açılanaAyık ol ne? nece konuşuyosun. Forumu çökertme sen gibi şampiyonlara lazım bu arada
1-) Malsın Bu Belli.
2-)Loncamdan Birine Laf Attın Başkan Olarak Ağzının Payını Verdik.
3-)İstersen Sen Yazıklarına Bir Bak Daha Ne YAzıldığında Haberin Yok.
4-)Senin Gİbilerine Çok Kemik Verdik Merak Etme.
5-)Top Olduğun İÇin Erkeklikle Bir Alakan Olmadığı İçin Yada Çoçuk Olduğun İçin Anlamazsn O Lafları BOşuna Kafanı Yorma.