Ben IıKristaLıI , IıxKristaLxıI ve Kristalxspell karakterlerinin sahibiyim.
Uzun süredir düşündüğüm ve bir türlü karar veremediğim bir sürecin sonuna gelmiş bulunmaktayım.
Daha önceden bu kararı almış ancak loncadaki bazı arkadaşlarım tarafından vazgeçirilmiştim.
Fakat söylenen ve istenen bazı şeylerin gerçekleşmemesinden dolayı ne yazık ki son ve kesin kararımı vermiş bulunmaktayım.
Yine çok ama çok saolsunlar bazı arkadaşlarım ve kardeşlerim vazgeçirmek için ellerinden geleni yaptılar ama bu defa kararım kesin olduğundan başarısızlıkla sonuçlandı çabaları üzgünüm...
Kristalx ailesi 2,5 - 3 yıldır var olan ve her zaman gücünden önce saygınlığıyla ayakta duran bir topluluktur. Fakat son zamanlarda yukarıda bahsettiğim sebepler yüzünden ayrılmak zorunda kalıyorum. Lonca yı elbette kapatmıyorum. loncayı devrediyorum. Kristalxelveda isimli kardeşime.
Bundan sonra IKızılxMadalyoNI isimli karakterde devam edeceğim. Benim meran ın ilk kurulduğu günden itibaren var olan karakter ismimdir Kızılxmadalyon ve halen 39 lvl olarak hesabımda durmaktadır. Tanıyan zaten tanır ( eskiler )
Uzun lafın kısası Kristalx ailesine bundan sonraki hayatlarında gönülden başarılar dilerim. Umarım şuanda hallerinden çok daha güçlü çok daha bilgili ve tecrübeli hareket ederler. Bugüne kadar aileye zarar verenleri temizledim ve bunun için elimden çabayı verdim. Yani tertemiz bir aile bırakıyorum geride. Ve hepsini arkadaşım kardeşim olarak gönülden seviyorum. BAŞARILAR KRİSTALX AİLESİ...