ARİF ABİ [Lathander] 2 DK ICERI BAKSAN..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
mustafa95x
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

ARİF ABİ [Lathander] 2 DK ICERI BAKSAN..

Mesaj gönderen mustafa95x »

Mynet hesabımdan 2 karakterımı sıldıler nasıl geri alabılırım karakter kurtarma yapıyorum gözükmüyo yardımcı olurmusun
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Binyetmiş4

Re: ARİF ABİ [Lathander] 2 DK ICERI BAKSAN..

Mesaj gönderen CLooDy »

bilader yanlış yere yanlış konu derdini ben anlıyorum her şekilde elimde olsada yardımcı olsam lakin söyledigin konuştuğun veya yardım istedigin adamlar "duvar" gibi insanlar o sebeble salla :D abi de deme kımseye abiliklerini vede yardımlarını hamd olsun görmüyoruz :D
Resim
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Binyetmiş4

Mesaj gönderen CLooDy »

Ne oldu paşa arif abiciğin gelmemiş :D
Resim
StayAway
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen StayAway »

Merhaba,

Silinen karakterlerini kurtarabilmeniz için karakterlerinizin arka planda saklanması gerekmektedir. Karakterlerinizin arka planda saklanması için de karakterleriniz silindiği an üyeliğinizde Plus Paket veya Karakter Sigortası aktif olarak bulunmalıdır.

Karakterleriniz arka planda kaldığı sürece karakterlerinizi kurtarabilirsiniz. Üyeliğinizde Karakter Sigortası bulunmalı veya en az 1 kere İKV Özel Sürüm Kutu kodu aktif etmiş iseniz http://istanbuloyun.com/CharacterUndo.aspx sayfasından kurtarılabilecek karakterlerinizi görebilir ve kurtarabilirsiniz.

4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)

Bilginize.
Alper ÇİÇEK

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön